Fanshawe College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fanshawe College egy nagy, állami finanszírozású College, amely Londonban, Ontario-ban, Kanadában található - körülbelül két órás autóútra Torontótól és a Niagara-vízeséstől. 21 000 teljes munkaidős diák van, köztük több mint 6000 nemzetközi diák 97 különböző országból.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

London, Ontario, Kanada

London városa körülbelül 400 000 fő, a nagyvárosi területen pedig több mint 500 ezer lakos. A Fanshawe College és a Western University otthona. Londonban csodálatos művészetek, piacok, színházak és éjszakai élet található. A „Forest City” néven ismert, több mint 200 parkkal, és a világ legnagyobb édesvizű tavakkal körülvett régiójában. Londonban nemzetközi repülőtér található, autóval, Greyhound busszal vagy VIA vonattal is elérhető.

programok

A Fanshawe több mint 200 akadémiai programot kínál, kétéves diplomáktól és hároméves előrehaladott diplomáktól kezdve a posztgraduális programokig (egy év), és kitünteti a diplomát (négy év).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Felvételi követelmények

Tekintse meg a felvételi követelményeket itt: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - angol az akadémiai célokra

A diákok számára, akik először angolul szeretnének tanulni, a Fanshawe EAP programot kínál (angolul az akadémiai célokra). Tíz szint van az EAP programban, amely egyszerre nyolc hétig tart. Szabad gyakorlati teszt áll rendelkezésre, így a diákok meg tudják becsülni, hogy melyik szint érhető el leginkább.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

A Fanshawe Grads munkákat kap

A legfrissebb KPI (Key Performance Indicators) felmérés eredményei szerint a Fanshawe 87,6% -os végzettségének aránya két százalékkal meghaladja a tartományi átlagot. A diploma megszerzése után hat hónappal a Fanshawe-i öregdiák 80,2% -a elégedett a főiskolai végzettséggel, és a munkáltatók 94,2% -a elégedett a Fanshawe diplomások készségével és hozzájárulásával.

Fanshawe Cares

A Fanshawe az új nemzetközi diákok számára kínál egy Fanshawe Cares nevű érkezési szolgáltatáscsomagot. A Fanshawe Cares a következőket tartalmazza:

  • Repülőtéri köszöntő szolgálat, amelyet diákkövetek vezetnek;
  • Szállítási transzfer a Torontói Pearson repülőtérről Londonba, Ontarioba;
  • Két éjszakás szállás (ha szükséges);
  • Segítségnyújtás egy lakóhely megtalálásához és bankszámla megnyitásához (ha szükséges).

A Fanshawe Cares program részeként a Nemzetközi Központ minden félévben üdvözlőszekciót tart, hogy megismerkedjen a Főiskolával és annak szolgáltatásaival, valamint hogy kapcsolatba léphessen más nemzetközi diákokkal.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

ösztöndíjak

Fanshawe évente 5 millió dollárt kínál ösztöndíjakban, díjakban és ösztöndíjakban. Kizárólag nemzetközi diákoknak van lehetősége, mint például a belépő ösztöndíjak.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Extrák

A londoni Oxford Street campus teljes munkaidős diákjai teljes munkaidős LTC buszjáratot kapnak, tagjai a Student Wellness Centernek, valamint egészségügyi és fogászati lefedettség a Morcare-en keresztül. Számos klub és sportcsapat van a Fanshawe-nál - a játékosok és a rajongók számára!

Helyszínek

London

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

London, Ontario, Kanada

Simcoe

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Simcoe, Ontario, Kanada

Saint Thomas

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Saint Thomas, Ontario, Kanada

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Kanada

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Kanada