Fanshawe College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fanshawe College egy nagy, állami finanszírozású College, amely Londonban, Ontario-ban, Kanadában található - körülbelül két órás autóútra Torontótól és a Niagara-vízeséstől. 21 000 teljes munkaidős diák van, köztük több mint 6000 nemzetközi diák 97 különböző országból.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

London, Ontario, Kanada

London városa körülbelül 400 000 fő, a nagyvárosi területen pedig több mint 500 ezer lakos. A Fanshawe College és a Western University otthona. Londonban csodálatos művészetek, piacok, színházak és éjszakai élet található. A „Forest City” néven ismert, több mint 200 parkkal, és a világ legnagyobb édesvizű tavakkal körülvett régiójában. Londonban nemzetközi repülőtér található, autóval, Greyhound busszal vagy VIA vonattal is elérhető.

programok

A Fanshawe több mint 200 akadémiai programot kínál, kétéves diplomáktól és hároméves előrehaladott diplomáktól kezdve a posztgraduális programokig (egy év), és kitünteti a diplomát (négy év).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Felvételi követelmények

Tekintse meg a felvételi követelményeket itt: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - angol az akadémiai célokra

A diákok számára, akik először angolul szeretnének tanulni, a Fanshawe EAP programot kínál (angolul az akadémiai célokra). Tíz szint van az EAP programban, amely egyszerre nyolc hétig tart. Szabad gyakorlati teszt áll rendelkezésre, így a diákok meg tudják becsülni, hogy melyik szint érhető el leginkább.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

A Fanshawe Grads munkákat kap

A legfrissebb KPI (Key Performance Indicators) felmérés eredményei szerint a Fanshawe 87,6% -os végzettségének aránya két százalékkal meghaladja a tartományi átlagot. A diploma megszerzése után hat hónappal a Fanshawe-i öregdiák 80,2% -a elégedett a főiskolai végzettséggel, és a munkáltatók 94,2% -a elégedett a Fanshawe diplomások készségével és hozzájárulásával.

Fanshawe Cares

A Fanshawe az új nemzetközi diákok számára kínál egy Fanshawe Cares nevű érkezési szolgáltatáscsomagot. A Fanshawe Cares a következőket tartalmazza:

  • Repülőtéri köszöntő szolgálat, amelyet diákkövetek vezetnek;
  • Szállítási transzfer a Torontói Pearson repülőtérről Londonba, Ontarioba;
  • Két éjszakás szállás (ha szükséges);
  • Segítségnyújtás egy lakóhely megtalálásához és bankszámla megnyitásához (ha szükséges).

A Fanshawe Cares program részeként a Nemzetközi Központ minden félévben üdvözlőszekciót tart, hogy megismerkedjen a Főiskolával és annak szolgáltatásaival, valamint hogy kapcsolatba léphessen más nemzetközi diákokkal.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

ösztöndíjak

Fanshawe évente 5 millió dollárt kínál ösztöndíjakban, díjakban és ösztöndíjakban. Kizárólag nemzetközi diákoknak van lehetősége, mint például a belépő ösztöndíjak.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Extrák

A londoni Oxford Street campus teljes munkaidős diákjai teljes munkaidős LTC buszjáratot kapnak, tagjai a Student Wellness Centernek, valamint egészségügyi és fogászati lefedettség a Morcare-en keresztül. Számos klub és sportcsapat van a Fanshawe-nál - a játékosok és a rajongók számára!

Helyszínek

London

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

London, Ontario, Kanada

Simcoe

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Simcoe, Ontario, Kanada

Saint Thomas

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Saint Thomas, Ontario, Kanada

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Kanada

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket