Hivatalos Leírás

1996 óta, APLUS Intézet óta nyújt korszerű, magas színvonalú technológia-alapú pályaoktatási szakosodott területeken Information Technology, Health Information Management / Egészségügyi Informatikai és Üzleti.

APLUS Intézet egy iskola, amely érdekli, mint az egyén, és egy nagyszerű hely a tanulásra, és teljesítik az álmaidat.

APLUS Intézet lesz az Ön számára kiváló szájhigiénia oktatás megfizethető és kényelmes helyen.

APLUS Intézet oktatók szakmai, szívélyes és nagyon megközelíthető.

Több mint 1400 diák végezte el APLUS képzési programok során tizenhat éves működés. Ezek a diplomások hozzájárulnak a munkaerő mind a technológia és az egészségügyi szolgáltatásokat.

APLUS Intézet:

Bejegyzett Private Career College alatt Private Karrier Colleges Act, 2005. Teljes mértékben akkreditált a Bizottság Dental Akkreditációs Kanada (CDAC). Dental Hygiene szerint jóváhagyott program a Private Career Colleges Act, 2005. Tagja az Ontario Szövetsége Karrier Főiskolák (OACC) és a National Association of Karrier főiskolák (NACC) és a hivatalos képzési szolgáltató a Humánerőforrás-fejlesztési Kanadában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

APLUS Institute

APLUS Intézet egyik vezető magán fogászati ​​higiénia főiskolák Toronto (Kanada) 1996-ban alakult, nyilvántartott Minisztérium Oktatási, főiskolák és egyetemek mellett a ... [+]

APLUS Intézet egyik vezető magán fogászati ​​higiénia főiskolák Toronto (Kanada) 1996-ban alakult, nyilvántartott Minisztérium Oktatási, főiskolák és egyetemek mellett a Private Career Colleges Act, 2005. APLUS Intézet Dental Hygiene Program teljes mértékben akkreditált a Bizottság által Dental Akkreditációs Kanada (CDAC), és egy rendkívül versenyképes és intenzív 18 hónapos diploma program, amely felkészíti a tanulókat a munka, mint dentálhigiénikusokból a különböző foglalkoztatási beállításokat.

Dúsított és átfogó tanterv fejlesztésére összpontosít széles körű alapvető ismeretek szükségesek a kortárs fogászati ​​higiéniai gyakorlat kiterjed kurzusok orvosbiológia, orális egészségügyi tudományok, viselkedési tudományok, szájhigiénia elmélet és gyakorlat, valamint a klinikai tapasztalat. A diákok készek arra, hogy hatékonyan működjön egy együttműködő fogászati ​​team összpontosítva ügyfélközpontú szájhigiénia folyamat ellátást, míg a fejlődő szakmaközi kapcsolatot.... [-]

Kanada Toronto
Kérj Információt
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

APLUS Institute - Dental Hygienist