Hivatalos Leírás

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

AUT áttekintés

AUT az első magán-egyetem Jordánia déli részén, ambiciózus elképzeléssel, hogy kiemelkedő egyetem legyen, amely a diákok szemét és a Jordániából és a régióból érkező diákok kedvelt választéka. Az egyetem Aqaba városától délre, tizenöt kilométerre fekszik a hegyekre, és az Akaba-öbölre néz, egy hatalmas, ötszáz Km2 földön.

Az egyetem az első hallgatói csoportot a 2015-ös tanév első félévében kapta meg az Igazgatási és Pénzügyi Karon és az Informatikai Karon. Az egyetem folyamatosan működik a kuratóriumának irányítása alatt, amelyet Dr. Abd al-Salam AlMajali vezeti, hogy új szakterületeket dolgozzon ki a régióban a Jordániából és a régióból származó diákok szemébe vetett munkahelyi követelményeknek való megfelelés érdekében.

A látomásunk

Ahhoz, hogy vezető nemzetközi egyetem legyen, megkülönböztetve a tudományos és technológiai programokat, valamint a tudományos kutatás teljesítményét.

Küldetésünk

Az AUT elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú oktatási és tanulási élményeket nyújtson diákjainak, különféle tudományos és szakmai programokat nyújtva a diákok személyes, társadalmi, tudományos és szakmai fejlődésének előmozdítása érdekében, a kulturális, társadalmi és társadalmi szerepvállalás mellett. és a közösség gazdasági fejlődése oly módon, hogy megfeleljen az Aqaba régió és a szomszédos területek fejlesztési terveinek.

Céljaink

 • Oktatási és tanulási programok biztosítása a nem hagyományos specialitásokban, amelyeket a Jordán és a regionális munkaerőpiac igényel.
 • A nemzetközi munkaerőpiac normáival és követelményeivel összhangban a versenyre képes diplomások felkészítése.
 • A szakterületeinek tudományos kutatásának ösztönzése.
 • A közösség kiszolgálása speciális tudományos és műszaki tanácsadással és tanulmányok készítésével.
 • Megállapodások és partnerségek megkötése szakosodott kutatási egyetemekkel és központokkal.
 • A releváns társadalmi problémák és problémák kezelése az egyetem területén.
 • A diplomások és a képzett vezetők felkészítése a felvilágosult demokratikus gondolattal, amely támogatja a társadalom intézményeit.

Az értékeink

 • A kreativitás és a felújítás támogatása.
 • Mindenkit tisztelettel és igazsággal kezelünk.
 • Állandó elkötelezettség a minőség javítására.
 • Az erőforrások és az infrastruktúra bölcs kezelése.
 • Elkötelezettség, társadalmi felelősség és tiszta környezet.
 • A sokféleség tiszteletben tartása.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Aqaba University Of Technology

A Gyógyszerészeti Kar az Aqaba University Of Technology szerzett gyógyszertár- és alkalmazott tanulmányi tervben alapított szakosodott kurzusok kiválasztása, amelyek megf ... [+]

Bevezetés a Gyógyszerészeti Karba

A Gyógyszerészeti Kar az Aqaba University Of Technology szerzett gyógyszertár- és alkalmazott tanulmányi tervben alapított szakosodott kurzusok kiválasztása, amelyek megfelelnek az oktatási gyógyszerészeti szabványok speciális elosztásának, és a diplomásoknak a szakma gyakorlásához szükséges ismereteket biztosítják. tudományos és erkölcsi. Amellett, hogy platformot biztosít a gyógyszertáraknak az Aqaba régióban és a szomszédos területeken végzett gyógyszerészek számára végzett továbbképzéshez. A teljes munkaidős követelményeknek megfelelő gyógyszertári egyetemi egyetemi programnak köszönhetően az elmúlt öt évben 162 kreditórát kell átvenni, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzen a munkaerőpiacon való versenyre.... [-]

Jordánia Aqaba
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul