Hivatalos Leírás

Indonézia egyik legrégebbi egyetemének UNIVERSITAS GADJAH MADA az indonéz oktatási ébredés pilléreit, és UNIVERSITAS GADJAH MADA védője és terjesztője.

A UNIVERSITAS GADJAH MADA ban a diákok széles körű lehetőséget biztosítanak a kreativitás és az innováció fejlesztésére a birodalmában a modern infrastruktúra és információs technológia támogatásával. Mint egy világszínvonalú kutatói egyetem, az UGM nagy figyelmet szentel a kutatási tevékenységeknek, ösztönözve a karokat, valamint a diákokat, hogy kutatást végezzenek és publikáljanak. Ezen túlmenően ez az erőfeszítés a különböző tudományos területeken működő 25 tanulmányi központ fejlesztésével fokozódik. Az UGM-nek összesen 608 kar és 4 324 alkalmazottja van, akik erőteljesen elkötelezettek abban, hogy az UGM a legjobb egyetem és a legfontosabb oktatási referencia Indonéziában.

Az UGM bemutatása

UNIVERSITAS GADJAH MADA egy indonéz nyilvános borostyán-bajnokság-kutató egyetem, amely Indonéziában, Yogyakartában, 1949. december 19-én alapították. Az indonéziai Yogyakartán található 360 hektáros egyetem 18 karból áll, 68 egyetemi tanulmányi programból, 23 diplomamunka-programból, 104 mesterképzésből és szakirányú tanulmányi programból, valamint 43 doktori programból.

Jelenleg mintegy 55 ezer hallgatója, 1 187 külföldi hallgatója és 2500 kar tagja van. UNIVERSITAS GADJAH MADA az egyik legrangosabb Indonézia egyetem.

Az UGM egy Educopolis területet valósít meg, amely az egyetemek által megtett lépést hoz létre a tanulási folyamat folytonossága érdekében. Ezeket az erőfeszítéseket multidiszciplináris együttműködés kialakításával és az ökológiai kérdésekre való reagálással folytatják az egyetem jövőképének elérése érdekében. Néhány lépés a szennyezés és a jármű kipufogógáz-kibocsátásának csökkentése, a gyalogosok fejlesztése, az egyetemen belépő járművek korlátozása, új kollégiumok építése az egyetemen, parkolózsebek fejlesztése, a fák zöld ültetése és még sok más.

A Yogyakarta különleges régiója, ahol az UGM található, az egyik legkisebb tartomány Indonéziában, és széles körben ismert, mint a jávai kultúra központja, valamint a tanulás központja. 3400.000 lakosa van, közülük 511 ezer lakos Yogyakarta városában. A tanulás központjának kijelölése 120 állami és magántulajdonban lévő felsőoktatási intézmény létezik, több mint 300 000 diákpopulációval.

Látomás

Kiváló és innovatív világszínvonalú egyetem, melyet a nemzet kulturális értékeinek Pancasilán alapuló állami ideológiaként és a nemzet érdekének és az emberiségnek szenteltek.

Küldetés

Oktatási, kutatási és közösségi szolgálat elvégzése, valamint a társadalom számára kiváló és hasznos ismeretek megőrzése és fejlesztése.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

UNIVERSITAS GADJAH MADA

március 5-én alapították, az UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM), az Orvostudományi, Közegészségügyi és Ápolási Kar az évek során gyorsan fejlődött és fejlődött. Az FK- ... [+]

1946. március 5-én alapították, az UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM), az Orvostudományi, Közegészségügyi és Ápolási Kar az évek során gyorsan fejlődött és fejlődött. Az FK-KMK UGM vezető szerepet tölt be Indonéziában, Ázsiában és a világon. Több ezer alumni diplomázott és színesítette az egészségügyi szektort Indonéziában és szerte a világon. Található egy trópusi éghajlattal rendelkező kempingben, szép hangulattal és különböző létesítményekkel, amelyek támogatják az oktatást, a kutatást és a közösségi szolgáltatást. Az Orvostudományi Iskola jövőképe, hogy egy kiváló nemzeti orvosi oktatási program, amely innovatív, globálisan szabványosított, és kiváló, valamint a nemzet és az emberiség érdekeit hivatásos humánerőforrás-támogatással szolgálja. Az FK-KMK UGM egyetemi tanulmányi programjának tanulási fázisai: 3. 5 éves egyetemi fázis, 2 éves szakmai szakasz és 1 év szakmai gyakorlat.... [-]

Indonézia Yogyakarta
Augusztus 2019
Angol
Nappali
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul