Hivatalos Leírás

Hanze University of Applied Sciences (UAS) található, a nyüzsgő diák Groningen városában.

Van sokféle alapképzési és mesterképzési szakokról, a bizonyítvány és az Exchange tanfolyamok, a Hanze Nyári Iskola és előkészítő tanfolyam.

Az alkalmazott kutatás és az innováció egyre inkább integrálódik a mi tudományos programokat. Ezen felül, Hanze UAS a különböző modern létesítményeket az egyetemen kínál diákjainak. Áttekintést fontos információ nemzetközi diákok számára megtalálható a International Service Desk weboldalára. Reméljük, hogy találkozunk a Groningen hamarosan.

Szervezési és Vezetési Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, van létesítmények Groningen, Assen, Leeuwarden és Amszterdam mintegy 27.000 diák és 3.000 személyzet tagjai. A név Hanze UAS tárgya egyszer mozgatórugója az üzleti és a kereskedelem. Sok évvel ezelőtt, a Hanza elengedhetetlen volt a nemzetközi kereskedelem, az együttműködés és a kapcsolatok. Ez volt a helyzet Hollandiában és sok más országban, például Németországban és Skandináviában. Hollandia volt sok Hanza városok, köztük Groningen.

Ezért a "Hanze 'lehet szilárdan kapcsolódik a múlt, valamint a Groningen városában. A logó is történelmi aspektusa van. A ferde gótikus H betű Orange mindenütt megtalálható Hanze UAS kapcsolatos. Vessen egy pillantást a film alatti mélyebb pillantást Hanze University of Applied Sciences.

video platform video menedzsment video megoldások videolejátszó

feladatai

Alapszabályának Hanze UAS állami feladatait a Felügyelő Bizottság és az Igazgatóság. Feladataik ismerteti Hanze UAS "Háztartási szabályok.

Oktatási Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen vonatok képzett és elkötelezett szakemberek. Ez egy olyan környezet, amelyben a tanuló, a kutatás-oktatók és cégek találkozhatnak, és tanulhatnak egymástól. Oktatási, kutatási és szakmai gyakorlat szorosan kapcsolódik egymáshoz. Hozzárendeléseket szakmai gyakorlat igazodik a tanítási módszereket az egyes szak. A diákok, a kutatás-oktatók és a partnerek a szakterületen dolgoznak együtt a megoldásokat kérdésekben közeli és távoli. Tanulás és a munka továbbra is csatlakozik egymáshoz az egész élet.

Oktatási gazdagítja az egyének és a társadalom

Hanze UAS úgy érzi, hogy van egy különleges küldetés, hogy mindenki a Hanze tanulási közösség tudatában saját társadalmi felelősséget. A University of Applied Sciences ösztönzi a munkavállalók és a diákok, hogy dolgozzon, és értékes hozzájárulást a társadalom számára.

Hangsúlyok az oktatásban

Energia és egészséges időskor a stratégiai területek, ahol Hanze UAS nagy érdeklődésre. E nagy társadalmi problémák elsődleges szakterülete az egyetem oktatási képzés és kutatás. Vállalkozói is kulcsfontosságú fogalom, és elválaszthatatlanul kötődnek a név Hanze. A kifejezés a kapcsolat az oktatás és a gyakorlati alkalmazás és az éltető kapcsolatot az üzleti szférával a régióban, valamint nemzeti és nemzetközi szinten. Emellett Hanze UAS biztosítja a biztonságos és ambiciózus tanulási környezet, ahol az emberek bátorítsuk egymást, hogy a legjobb, hogy lehet. Hanze UAS élen jár abban, hogy ösztönözzék a legtehetségesebb hallgatók és alkalmazottak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német
  • Holland

Az intézmény további kínálata:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

A fizioterápiás diploma, van egy széles jövőben. Az Ön hazájában és külföldön is meg lehet kezdeni a kórházban, idősek otthonában, rehabilitációs központ, vagy egy orvosi ... [+]

Fizikoterápia: www.hanzegroningen.eu/ip

Az egészségügyi ellátás tetszését. Imádod dolgozó emberek, és szeretné, hogy jelentsen valamit nekik. Te egy jó hallgató, úgy találja, hogy könnyen fel magát mások helyébe, és van türelme. Még akkor is szándékosan, hogy egy állvány magad. Szívesebben tartja a lehetőségeket nyitott és megteremti a saját lehetőségeit. Amennyiben úgy érzi, hogy mindez igaz Önre, akkor Fizioterápiás lehet egészen az utca.

A fizioterápiás diploma, van egy széles jövőben. Az Ön hazájában és külföldön is meg lehet kezdeni a kórházban, idősek otthonában, rehabilitációs központ, vagy egy orvosi bölcsődébe. Vagy persze fel lehet állítani a saját gyakorlat. Nemzetközi szinten a holland képzés nagyra. ... [-]

Hollandia Groningen
Kérj Információt
Angol,Holland
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Szenvedélyes vagy a sportról, és változtatni szeretne? Ez az egyedülálló program csak a program az Ön számára! A sport inspirációja és ereje nagyszerű lehetőségeket kínál ... [+]

Tanulmány Bachelor's in Sport Tanulmányok Hollandiában

Szenvedélyes vagy a sportról, és változtatni szeretne? Ez az egyedülálló program csak a program az Ön számára! A sport inspirációja és ereje nagyszerű lehetőségeket kínál Önnek abban, hogy valódi különbséget tegyen.

Sport, egészségügy és menedzsment

A Hanzei Ipari Egyetem Sporttudományi Intézete, Groningen, hároméves, 180 ECTS-os főiskolai programot kínál. Ez a nemzetközi program innovatív (sport) szakembereket hoz létre. Változási ügynökként különbséget tud tenni mind az egyéni, mind a társadalmi szinten. A sport ereje a fizikai tevékenység három alapvető értékén belül helyezkedik el:... [-]

Hollandia Groningen
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Welcome Day

We Are Family

Open Day