Elevate Health

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elevate Egészségügyi átfogó választékát kínálja az online orvosi kurzusoknak a kutatók és az egészségügyi szakemberek. Tanfolyamok lehet tanulmányozni kizárólag online, vagy annak részeként kevert terv, mely szemtől-szembe ülések mellett távoktatás. Ha viszont úgy dönt, hogy tanulmányozza, akkor ezt a saját, bárhol is van a világon - minden amire szüksége van egy Internet kapcsolat.

Elevate többet kínál, mint az online tanulási lehetőségek; ez egy interaktív portál, amely lehetővé teszi a globális egészségügyi szakemberek, hogy megfeleljen az online ismeretek megosztása, eszmét és elemezze az új tudomány. Ez azt jelenti, hogy ha Ön már elvégezte az online egészségügyi tanfolyamok, akkor nem csak kap egy nemzetközileg akkreditált diplomát Utrecht University - rangsorolt ​​# 1 a hollandiai és a # 46 a világon, hanem egy hálózat társaik, akkor hívja a ahogy fejleszteni a karrier szakmailag.

Célunk az, hogy növelje a tudás és a megértés az egészségügyi tudományok között az egészségügyi szakemberek és egészségügyi kutatók. Ezzel reméljük, hogy javuljon az általános jólét és különbségek csökkentése előírások az orvosi ellátás az országok között.

Mit tudunk állni?

√ E-learning szakértelem

A házon belüli csapat e-learning fejlesztő szakemberek az e-learning. Van egy erős és megbízható online oktatási filozófia és gyakorlat, a személyre szabott tanulás, a hangsúly a kölcsönhatás és kínálunk folyamatos oktatási támogatást egész folyamán.

√ Fókuszban az egészségügyi szektor

Mi pusztán az orvosi (kutatás) szektorban. Ez lehetővé tette számunkra, hogy dolgozzon vonatkozó ismeretek terén. Ez azt is lehetővé tette számunkra, hogy építsenek egy kiterjedt nemzetközi akadémiai hálózatot. Mint ilyen, tisztában vagyunk a legújabb fejlesztéseket és a kihívásokat partnereink szembe.

√ való jobb hozzáférés biztosítása a magas színvonalú egészségügy világszerte

Elevate egészség nem csak egy szolgáltató, az online egészségügyi oktatás. Sőt, mi vagyunk a társadalmi vállalkozás, amelynek célja, hogy jobb hozzáférést az oktatáshoz az egészségügyben világszerte - azzal a céllal, hogy több ember válik eléréséhez jó minőségű orvosi ellátást.

Hogyan Működik

√ Kurzusválasztás

Elevate kínál couses széles körű téma. Böngésszen során szakasza a honlap további információt talál a különböző tanfolyamok kínálunk.

√ Validation

Miután megkapta a kérelmet, hogy beiratkozik, Elevate ellenőrizni fogja, ha megfelel a kurzus felvételi követelményeket. Ön kap egy megerősítő e-mailt a helyét.

√ Tanulás

Ön fogja használni az online tanulási környezet a vizsgálatok. Ez a portál megadja az esélyt, hogy kölcsönhatásba lépnek a társaik és a hozzáférési inspiráló előadások és más jó minőségű anyagból.

√ vizsgálata

A végén természetesen lesz egy záróvizsgát, amely lehet kitölteni a saját országában, a létesítmény egyik oktatási partnerek.

√ tanúsítvány

Ön kap egy nemzetközileg elismert diploma utrechti egyetemen, rangsorolt ​​# 1 Hollandiában, miután sikeresen befejezte a tanfolyam.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o

Helyszínek

Hollandia Online

Address
Elevate
Heidelberglaan 8
Utrecht, The Netherlands

3584 CS Hollandia Online, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket