Read the Official Description

A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi Grúzia újonnan alapított oktatási egyeteme, ahol az oktatás és a kutatás hármas küldetését sikeresen elvégezték a magasan képzett tudományos munkatársak, a legújabb technológiák, laboratóriumok és tantermek. Az amerikai modell oktatási programja megfelel a nemzetközi szabványoknak, és külföldi és grúz professzorok is részt vesznek a különböző oktatási intézményekben. Az egyetem ugyanabban az épületben található, mint egy új Nemzetközi Egyetemi Kórház. Maga a kórház a JCI szabványoknak megfelelően készült, és korszerű létesítményekkel rendelkezik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az orvostanhallgatók számára a legjobb oktatást biztosítsuk, mivel klinikai tapasztalataikat az oktatásuk első évétől kapják. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi egy egyetem a BAU Global Network-ben, amely 5 egyetemről, 5 egyetemi campusból és 3 nyelviskolából áll 7 ország 3 kontinensen. Ez kiváló lehetőséget biztosít diákjaink számára, hogy globális szinten gazdagítsák tudásukat és tapasztalataikat a vezető orvosi és oktatási intézményekben.

Miért BAU BATUMI ?

 1. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi a BAU Globális Hálózat egyik egyeteme, amely világszerte felsőoktatási intézményekből áll. Így diákjainknak egyedülálló lehetőségeik vannak a tudás és a tapasztalat globális kiterjesztésére.
 2. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi ugyanabban az épületben található, mint egy új Nemzetközi Egyetemi Kórház. Maga a kórház a JCI szabványoknak megfelelően készült, és korszerű létesítményekkel rendelkezik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az orvostanhallgatók számára a legjobb oktatást biztosítsuk, mivel klinikai tapasztalataikat az oktatásuk első évétől kapják.
 3. Az amerikai modell oktatási programja megfelel a nemzetközi szabványoknak, hat évig tart, és angol nyelven folyik. A tanulmányok során a hallgatók a USMLE (az Egyesült Államok Orvosi Engedélyezési Vizsga) tanfolyamát is bevonják.
 4. A Bahcesehir (Isztambul) Egyetemen meghívott professzorok, valamint az egészségügyi park és a különböző grúz egyetemeken működő klinika vezetik a tanfolyamot a Batumi BAU Nemzetközi Egyetemen. Ezen kívül az egyetem rendszeresen házigazdák Törökországból ismert orvosokat, akik nyilvános előadásokat tartanak a diákok számára.
 5. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi egy modern létesítmény, amely a legújabb technológiákat, laboratóriumokat és osztálytermet tartalmazza.
 6. Az egyetemi hallgatók hozzáférhetnek az egyetemi épületben található fizikai könyvtárhoz és a világ egyik leggazdagabb elektronikus könyvtárához, a Bahcesehir Egyetem Isztambuli Könyvtárához.
 7. Az egyetem büszkélkedhet multikulturális környezetben, amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy találkozzanak barátaikkal és jövőbeli kollégáikkal, akik különböző kultúrával, hagyományokkal és háttérrel találkoznak a világ különböző részein.
 8. Az Egyetem Grúzia egyik legszebb városában található, a Batumi, amely népszerű turisztikai célpont a Fekete-tenger partján. A Batumi-ban való élet és tanulás mellett a diákok is biztonságosan és megfizethető áron élvezhetik a tanulók számára vonzóbb környezetet.

Küldetés és jövőkép

Küldetés

A Batumi Egyetem BAU Nemzetközi Egyetemének küldetése a nemzetközi normáknak megfelelő oktatási programok megvalósítása és a nemzetközi munkaerőpiacon versenyképes szakemberek képzése, magas erkölcsi normák, magasan képzettek, tudományos kilátások, ismeretek innovatív technológiák és liberális értékek. Az egyetem fő céljai a következők:

 • Végrehajtani és fejleszteni az egyetemi oktatási programokat (egyciklusú, bachelor és mesterképzés);
 • A magasan képzett személyzet képzése, akik versenyképesek lesznek a nemzetközi munkaerőpiacon;
 • Támogassa az egyetem integrációját a globális oktatási és tudományos piacokba;
 • Tudományos és kutatási projektek kidolgozása és végrehajtása az egyetemekkel Grúziában és külföldön egyaránt;
 • Biztosítsa a professzorok és az oktatók egyetemi szabadságát;
 • Hozzon létre egy rugalmas környezetet a hallgatók számára, lehetővé téve számukra tanulmányaik és tudományos törekvéseiket.

Az egyetem fő feladatai a következők:

 • Az oktatási programok folyamatos fejlesztése és az oktatási folyamat innovatív fejlesztése a potenciális munkáltatók érdekeit figyelembe véve;
 • Maximális támogatást nyújt a diákok számára, hogy szakembergé váljanak;
 • Diák mobilitási támogatás;
 • A tudományos kutatás támogatása és az innovatív oktatási módszerek bevezetése;
 • Nemzetközi tudományos partnerségek kialakítása;
 • Támogatja a nemzetközi tudományos és kutatási projektek kidolgozását és végrehajtását;
 • Támogató tanárok szakmai és karrierfejlesztése.

Látomás

A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi az orvostudomány vezető oktatási intézménye, nemcsak Grúziában, hanem a Kaukázus régióban. Az egyetem sikeresen megvalósítja egyrészt oktatási, másrészt olyan kutatási tevékenységeket, amelyek a globális állampolgárokra szakosodott képzési szakemberek, akiknek tudományos kilátásaik vannak, képesek megoldani az innovatív technológiák problémáit és ismereteit.

Programs taught in:
Angol
Orosz

Az intézmény további kínálata:

M.D.

BAU International University Batumi

A BAU Nemzetközi Egyetem, Batumi kínál amerikai modell egyciklusú felsőoktatási programot "Orvostudomány", amely megfelel a nemzetközi szabványoknak és angol nyelven zajl ... [+]

A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi a nemzetközi szabványoknak megfelelő, amerikai nyelvű, egy-ciklusú felsőoktatási programot kínál, mely angol nyelvű. Az egyetem "anatómiai színházi", anatómiai laboratóriumot tartalmaz, a szövettan, a mikrobiológia, a molekuláris genetika és a biokémia oktatására szolgáló laboratóriumok és a "klinikai készségek" központja. A tanítási folyamatot a Bahcesehir (Isztambul) Egyetemmel és egy „Medical Park” kórházakkal működő hálózaton alapuló partnerség vezeti, amely Törökországban több tucat kórházat tartalmaz. Az oktatási program célja, hogy a hallgatók elméleti ismeretekkel és megfelelő klinikai készségekkel rendelkezzenek, amelyek felkészítik őket a jövőbeli orvosi karrierjükre. Az oktatási program hat évig tart, és az Orvos orvosi minősítéséhez vezet. ... [-]

Grúzia Batumi
August 2019
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul

BAU Batumi

BAU International University
Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adjara, Grúzia
Honlap
Telefonszám
+995 422 21 25 35