BAU International University Batumi

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem egy újonnan alapított oktatási egyetem Grúziában, ahol az oktatás és kutatás háromrészes küldetését sikeresen végzik magasan képzett tudományos személyzet, a legújabb technológiák, laboratóriumok és osztálytermek. Az amerikai modell oktatási program megfelel a nemzetközi szabványoknak, és különféle oktatási intézményekből meghívott külföldi és grúz professzorok végzik őket. Az egyetem ugyanabban a térségben található, ahol a "Medina" kórház található. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb oktatást biztosítsuk az orvostanhallgatók számára, mivel klinikai tapasztalatokat kapnak oktatásuk első évétől kezdve. A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem a BAU globális hálózatán belüli egyetem, amely 9 egyetemből, 16 kapcsolattartó irodából és 3 nyelvi iskolából áll, 9 országban 4 kontinensen. Ez kiváló lehetőséget nyújt hallgatóink számára, hogy gazdagítsák tudásukat és tapasztalataikat vezető orvosi és oktatási intézményekben globális szinten.

Miért BAU BATUMI ?

 1. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi a BAU Globális Hálózat egyik egyeteme, amely világszerte felsőoktatási intézményekből áll. Így diákjainknak egyedülálló lehetőségeik vannak a tudás és a tapasztalat globális kiterjesztésére.
 2. A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem ugyanabban a területen található, ahol a "Medina" kórház. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb oktatást biztosítsuk az orvostanhallgatók számára, mivel klinikai tapasztalatukat kapják oktatásuk első évétől kezdve.
 3. Az amerikai modellképzési program megfelel a nemzetközi szabványoknak, hat évig tart, és angol nyelven valósul meg. A tanulmányok során a hallgatók szintén részt vesznek az USMLE (az Egyesült Államok orvosi engedélyezési vizsgálata) kurzuson. A program a WFME által nemzetközileg akkreditált.
 4. A Batumi BAU Nemzetközi Egyetem az egyetlen univerzum Grúziában, amely anatómiában darabka boncolást kínál.
 5. A Bahcesehir (Isztambul) Egyetemen meghívott professzorok, valamint az egészségügyi park és a különböző grúz egyetemeken működő klinika vezetik a tanfolyamot a Batumi BAU Nemzetközi Egyetemen. Ezen kívül az egyetem rendszeresen házigazdák Törökországból ismert orvosokat, akik nyilvános előadásokat tartanak a diákok számára.
 6. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi egy modern létesítmény, amely a legújabb technológiákat, laboratóriumokat és osztálytermet tartalmazza.
 7. Az egyetemi hallgatók hozzáférhetnek az egyetemi épületben található fizikai könyvtárhoz és a világ egyik leggazdagabb elektronikus könyvtárához, a Bahcesehir Egyetem Isztambuli Könyvtárához.
 8. Az egyetem büszkélkedhet multikulturális környezetben, amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy találkozzanak barátaikkal és jövőbeli kollégáikkal, akik különböző kultúrával, hagyományokkal és háttérrel találkoznak a világ különböző részein.
 9. Az Egyetem Grúzia egyik legszebb városában található, a Batumi, amely népszerű turisztikai célpont a Fekete-tenger partján. A Batumi-ban való élet és tanulás mellett a diákok is biztonságosan és megfizethető áron élvezhetik a tanulók számára vonzóbb környezetet.

Küldetés és jövőkép

Küldetés

A „BAU Nemzetközi Egyetem, Batumi” küldetése a nemzetközi színvonalú oktatáspolitika, magasan képzett személyzet felkészítése, tudományos jövőképpel, innovatív technológiák és liberális értékek ismeretében, amelyek versenyképesek lesznek a helyi és a nemzetközi piacon is.

AZ EGYETEM KÜLÖNBÖZETEN CÉLJAI:

 • a felsőoktatási programok végrehajtása és fejlesztése;
 • magas szintű képzettséggel rendelkező humán erőforrások képzése és képzése a nemzetközi munkaerőpiacon való versenyképesség érdekében;
 • támogatja az Oktatási Egyetem integrációját a nemzetközi oktatási és tudományos közösségbe;
 • közös oktatási programokat és tudományos-kutatási projekteket dolgoz ki és hajt végre a grúz és a nemzetközi egyetemekkel;
 • a professzorok és az oktatók akadémiai szabadságának biztosítása;
 • diákorientált környezet kialakítása az egyetemen a tanulási és kutatási tevékenységekhez.

AZ EGYETEM FŐ CÉLKITŰZÉSEI A KÖVETKEZŐK:

 • az oktatási programok folyamatos fejlesztése és az oktatási folyamat innovatív fejlesztése;
 • a potenciális munkáltatók érdekeinek figyelembevétele;
 • maximális támogatás a hallgatók számára, hogy szakemberekké váljanak;
 • az új tudás és a tudományos kutatás bevezetésének támogatása;
 • a nemzetközi tudományos együttműködés fejlesztése;
 • a hallgatói mobilitás előmozdítása;
 • segítségnyújtás a nemzetközi tudományos-kutatási projektek kidolgozásához és végrehajtásához;
 • a professzorok támogatása a szakmai fejlődésben

Látomás

A „ BAU International University Batumi ” oktatási egyetem támogatja a globális látást, amely kívül esik a politikai és kulturális korlátokon, és tiszteletben tartja az emberi méltóságot, az egyetemes jogokat és a szabadságot, függetlenül a nemetől, fajtától, a bőr színétől, a vallomástól és a vallástól.

Egyesített oktatási programok és tudományos-kutatási projektek kidolgozása és végrehajtása a grúz és a külföldi egyetemekkel ösztönzi a hallgatók és a professzor-tanárok beilleszkedését az oktatási-tudományos világba.

Az egyetem célja magas színvonalú oktatás biztosítása és széles körű világkép fejlesztése, amely az emberi béke, jólét és boldogság alapja

Helyszínek

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adjara, Grúzia
Telefonszám
+995 422 21 25 35

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket