BAU International University Batumi

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A BAU Nemzetközi Egyetem, Batumi egy újonnan létrehozott oktatási egyetem Grúziában, ahol az oktatás és a kutatás háromszoros küldetését sikeresen végzik a magasan képzett oktatók, a legújabb technológiák, a laboratóriumok és az osztálytermek. Az amerikai modelloktatási program megfelel a nemzetközi szabványoknak, és külföldi és grúz professzorok is részt vesznek, akiket különböző oktatási intézmények hívnak. Az egyetem ugyanabban az épületben található, mint egy új Nemzetközi Egyetemi Kórház. A kórház a JCI szabványok szerint épült, és korszerű létesítményekkel van felszerelve. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb oktatást biztosítsuk az orvostanhallgatók számára, mivel az első évüktől fogva klinikai tapasztalatot kapnak. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi Egyetem a BAU Globális Hálózatán belül, amely 9 egyetemből, 16 összekötő irodából és 3 nyelviskolából áll, 9 országban, 4 kontinensen. Ez kiváló lehetőséget biztosít diákjainknak arra, hogy világszerte gazdagítsák ismereteiket és tapasztalataikat a vezető orvosi és oktatási intézményekben.

Miért BAU BATUMI ?

 1. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi a BAU Globális Hálózat egyik egyeteme, amely világszerte felsőoktatási intézményekből áll. Így diákjainknak egyedülálló lehetőségeik vannak a tudás és a tapasztalat globális kiterjesztésére.
 2. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi ugyanabban az épületben található, mint egy új Nemzetközi Egyetemi Kórház. Maga a kórház a JCI szabványoknak megfelelően készült, és korszerű létesítményekkel rendelkezik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az orvostanhallgatók számára a legjobb oktatást biztosítsuk, mivel klinikai tapasztalataikat az oktatásuk első évétől kapják.
 3. Az amerikai modell oktatási programja megfelel a nemzetközi szabványoknak, hat évig tart, és angol nyelven folyik. A tanulmányok során a hallgatók a USMLE (az Egyesült Államok Orvosi Engedélyezési Vizsga) tanfolyamát is bevonják.
 4. A Bahcesehir (Isztambul) Egyetemen meghívott professzorok, valamint az egészségügyi park és a különböző grúz egyetemeken működő klinika vezetik a tanfolyamot a Batumi BAU Nemzetközi Egyetemen. Ezen kívül az egyetem rendszeresen házigazdák Törökországból ismert orvosokat, akik nyilvános előadásokat tartanak a diákok számára.
 5. A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi egy modern létesítmény, amely a legújabb technológiákat, laboratóriumokat és osztálytermet tartalmazza.
 6. Az egyetemi hallgatók hozzáférhetnek az egyetemi épületben található fizikai könyvtárhoz és a világ egyik leggazdagabb elektronikus könyvtárához, a Bahcesehir Egyetem Isztambuli Könyvtárához.
 7. Az egyetem büszkélkedhet multikulturális környezetben, amely lehetővé teszi diákaink számára, hogy találkozzanak barátaikkal és jövőbeli kollégáikkal, akik különböző kultúrával, hagyományokkal és háttérrel találkoznak a világ különböző részein.
 8. Az Egyetem Grúzia egyik legszebb városában található, a Batumi, amely népszerű turisztikai célpont a Fekete-tenger partján. A Batumi-ban való élet és tanulás mellett a diákok is biztonságosan és megfizethető áron élvezhetik a tanulók számára vonzóbb környezetet.

Küldetés és jövőkép

Küldetés

A Batumi Egyetem BAU Nemzetközi Egyetemének küldetése a nemzetközi normáknak megfelelő oktatási programok megvalósítása és a nemzetközi munkaerőpiacon versenyképes szakemberek képzése, magas erkölcsi normák, magasan képzettek, tudományos kilátások, ismeretek innovatív technológiák és liberális értékek. Az egyetem fő céljai a következők:

 • Végrehajtani és fejleszteni az egyetemi oktatási programokat (egyciklusú, bachelor és mesterképzés);
 • A magasan képzett személyzet képzése, akik versenyképesek lesznek a nemzetközi munkaerőpiacon;
 • Támogassa az egyetem integrációját a globális oktatási és tudományos piacokba;
 • Tudományos és kutatási projektek kidolgozása és végrehajtása az egyetemekkel Grúziában és külföldön egyaránt;
 • Biztosítsa a professzorok és az oktatók egyetemi szabadságát;
 • Hozzon létre egy rugalmas környezetet a hallgatók számára, lehetővé téve számukra tanulmányaik és tudományos törekvéseiket.

Az egyetem fő feladatai a következők:

 • Az oktatási programok folyamatos fejlesztése és az oktatási folyamat innovatív fejlesztése a potenciális munkáltatók érdekeit figyelembe véve;
 • Maximális támogatást nyújt a diákok számára, hogy szakembergé váljanak;
 • Diák mobilitási támogatás;
 • A tudományos kutatás támogatása és az innovatív oktatási módszerek bevezetése;
 • Nemzetközi tudományos partnerségek kialakítása;
 • Támogatja a nemzetközi tudományos és kutatási projektek kidolgozását és végrehajtását;
 • Támogató tanárok szakmai és karrierfejlesztése.

Látomás

A BAU Nemzetközi Egyetem, a Batumi az orvostudomány vezető oktatási intézménye, nemcsak Grúziában, hanem a Kaukázus régióban. Az egyetem sikeresen megvalósítja egyrészt oktatási, másrészt olyan kutatási tevékenységeket, amelyek a globális állampolgárokra szakosodott képzési szakemberek, akiknek tudományos kilátásaik vannak, képesek megoldani az innovatív technológiák problémáit és ismereteit.

Helyszínek

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adjara, Grúzia
Telefonszám
+995 422 21 25 35