ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A magasabb iskolai csontkovácsolás áprilisában született 1990-ben a jelenlegi elnök-igazgatója Roger Caporossi Studies, csontkovács végzett a tanítás Company, Tanulmányok és technikák Csontkovács Research, szakértő képzés és gyakorlat kapcsolódó fegyelem.

Létrehozása magán felsőoktatási regisztrált a rektor az Akadémia Créteil - kancellár egyetemek által jóváhagyott az Egészségügyi Minisztérium által rendeletben 2007. augusztus 9, a küldetés a ESO formálni exkluzív szakemberek, menedzserek és illetékes, ajánlásai szerint az International Society of csontkovácsolás és a világ egészségügyi megelőzés és az egészségmegőrzés Szervezet.

ESO a történelmi iskola osteopathic képzés után főiskolai Franciaországban. Sőt, megalakulása óta, a létesítmény vesz egy prekurzor megközelítést képzés csontkovácsolás, mivel az első, hogy:

mentesíti Franciaországban, miután az érettségi vagy azzal egyenértékű, teljes képzést egyetemi típusú, 5 éves alapképzés nappali csontkovácsolás, kérje az Igazgatóság Egészségügyi és Szociális jogszerűségi kezdeti oszteopatikus képzés után Bachelor (1990) bejegyzés iránti kérelmet a felsőoktatási tevékenységet az Oktatási Minisztérium (1992) formátum tanítás a szabványok által meghatározott Európai Unió Bologna (2001) létrehozzanak egy olyan felülvizsgálatát kiválasztás végén az első évben a tanfolyam, integrált előkészítő (2003) A felvétel az érettségi, a francia Osteopathy fok, a Nemzeti Könyvtár Szakmai bizonylatok (diploma hitelesített Level II rendelet április 10-i 2009 - HL Április 21, 2009). 2014-ben az ESO megerősítették a felvétel egy diplomát I. szintű (miniszteri rendelet január 20-2014).

ESO is, és különösen az első iskola a csontkovácsolás, hogy az ISO 9001 2003 májusában a minőségét oktatás, a szervezet és a vezetés által Lloyd Register Quality Assurance, No. 1 világszervezete minősítésre a nemzetközi minőségi előírásoknak. Ez a minősítés megerősíti a francia Akkreditációs Bizottság (COFRAC) 2003. május 13. A minőség a tanterv által javasolt ESO, szervezet, tartalmát és időtartamát ma a szakma referenciaként alapképzést csontkovácsolás, egy szabvány, amely intézmények az ihlet igényesebb Franciaországban és Európában.

Szívében található az egyetemi campus Marne-la-Vallée, a magasabb iskolai csontkovácsolás egy kiváltságos helyen, amely lehetővé teszi, hogy a francia és a külföldi hallgatók vállalják a magasabb tanulmányok egy csendes, zöld, bár a közelben Párizs (Roissy Charles de Gaulle repülőtér és Orly 30 min., Paris Gare de Lyon 20 perc. RER A). ESO üdvözli 600 hallgató évente, az oktatás minden szintjén. Közelség más főiskolák az egyetemen elősegíti a csere az emberek között a különböző háttérrel.

Tanfolyamok tanítják a kari 120 tanár: osteopaths francia és külföldi szakemberek az egészségügyi szakemberek, tudósok, oktatók, kutatók, természetesen asszisztensek, TD és a TP.

Miért ESO

Kiválasztása a megfelelő iskolát a csontkovácsolás elengedhetetlen.

A kritériumok ESO

Tágas szobák, modern és alkalmazkodik a tanítás a csontkovácsolás.
A rangját a történelmi első iskola Franciaországban alkotnak kizárólagos osteopaths több mint 20 éve a nemzetközi formátumban után bin.
Egy bizonyos fokú bejegyzett RNCP szintje, I. cím
A jelenléte a valódi osteopathic klinika által felügyelt szakemberek, hogy garantálja a kezelés a "valódi" beteg 4 éves tanulmány.
Akadémiai partnerség (Reims, Evry).
Valódi források kutatás csontkovácsolás (laboratóriumi csoportok).
A gazdag és intenzív diákélet.
Szakmai behelyezés közel 100%.

ESO számokban

6000 m2-es üzlethelyiségek szívében az egyetem központja Cité Descartes.
160 szervezet: osteopaths, egészségügyi szakemberek, kutatók számára.
40. konzultáció szobák belül IA integrált klinikán.
80 külső tanfolyamok (kórház, klinika, üzleti, sport klub ...).
10% -a diákok kettős végzettség mester.
1 Research Unit
1 dokumentációs központ (könyvtár, média könyvtár).
2 kollégiumok 150 szobával és 190 szoba.

Helyszínek

Párizs

École Superieure d'Osteopathie

Address
Cité Descartes, 8 rue Alfred Nobel
Champs-Sur-Marne

77420 Párizs, Île-de-France, Franciaország
Telefonszám
+33 1 64 61 66 21