Hivatalos Leírás

Westford University College

A Forbes Higher Edcucation Awards 2019 győztese

2015-ben a Westford a MENAA-díjakból nyerte el a „Customer Delight” díjat

Westford University College (WSoM) az Egyesült Arab Emírségekben székhellyel rendelkező oktatási intézmény, amely szilárdan jelen van az Egyesült Királyságban, a Közel-Keleten, Indiában és Dél-Afrikában azzal a céllal, hogy magas színvonalú és fejlett brit és európai képesítést és vezetői képzést nyújtson a törekvő közösségeknek. Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten él. Képzettségünket az Egyesült Királyságban elismert akkreditált akadémiai pályázók, főiskolák és egyetemek hitelesítik és akkreditálják. Kínálunk nemzetközileg elismert egyetemi és posztgraduális programokat, amelyek lehetővé teszik a diákjaink számára, hogy kiemelkedjenek és kiemelkedjenek a preferált területeken, és növeljék a kiválóság elérését a választott karrierjükben vagy a felsőoktatásban.

Westford University College az online tanulás és a pedagógia legjobb globális gyakorlataira támaszkodik; az eredmény egy olyan interaktív, dinamikus márka, amely képes a rendszeres hallgatók és a dolgozó szakemberek számára.

Westford University College optimálisan kihasználja a kifinomult technológiát és az internet hatalmát, hogy felbecsülhetetlen értékű tanulást és globális hálózati élményt nyújtson.
Jövőkép nyilatkozat
Westford University College a vezetői pályafutás számára a legjobb választás, mivel a legfrissebb, releváns és magas színvonalú oktatást nyújtja a készségfejlesztéssel és a globális szervezetek lehetőségeit kereső hallgatókkal, és ezáltal áthidalja az oktatás és a foglalkoztatás közötti szakadékot.
Küldetésnyilatkozat
Westford University College célja a változatos hátterű emberek törekvő generációjának kialakítása és átalakítása a holnap hatékony vezetőinek és vezetőinek, szociális, vállalati és etikai felelősségérzetükkel, a felsővezetői oktatás és képzés révén, így felkészítve őket arra, hogy képesek legyenek kezelni kihívást jelentő feladatok.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Westford University College

A minõségi egészségügyi ellátás alapvetõ fontosságú a nemzet jóléte szempontjából, és fontos, hogy olyan szervezetek legyenek hajlandóak mérni a nemzetközi normáknak megf ... [+]

A minõségi egészségügyi ellátás alapvetõ fontosságú a nemzet jóléte szempontjából, és fontos, hogy olyan szervezetek legyenek hajlandóak mérni a nemzetközi normáknak megfelelõen. A tanfolyamok célja az egészségügyi szakemberek olyan ismeretekkel és készségekkel való ellátása, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hatékonyan kezeljék az egészségügyi szektorban a résztvevõket az egészségügyi szervezetek működésének külső kontextusa, az irányításuk módja és az egészségügyi ágazat döntéshozatali folyamataira alkalmazható analitikus technikák megértése. A kurzus hallgatói megtanulják a következő kulcsfontosságú témákat:

Ismerje meg az egészségügyi szervezetek struktúráját és kultúráját, beleértve az egészségügyi ágazat szervezeti magatartását.Jó tudás a változáskezelésről és a szervezeti fejlődésről az egészségügyi környezetben.Ismerje meg az egészségügyi stratégiákat, dolgozzon ki egészségügyi stratégiai terveket és ismerje meg az egészségügyi akkreditációs rendszereket.Ismerje meg az egészségügyi ellátás minőségét, a betegek biztonságát és az orvosi hibák megelőzését.Értsd meg az egészségügyi menedzsmentet és a vezetést.Ossza meg az egészségügyi ellátás alapvető ismeretét... [-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah Egyesült Arab Emírségek Online Nigéria Lagos Dél-afrikai Köztársaság Fokváros Kuvait Kuwait város Szaúd-Arábia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrein Online Ghána Accra Kanada Toronto Dubai Kanada Online Malajzia Malajzia Online Jordánia Amman Egyesült Királyság UK Online  + 23 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
10 hetek
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Location address
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Social Media
Location address
Cape Town, Nyugati-fok, ZA
Social Media
Location address
Kuwait City, Al Asimah kormányzó, KW
Social Media
Location address
Riyadh, Riyadh tartomány, SA
Social Media
Location address
Johannesburg, Gauteng, ZA
Location address
Dammam, keleti tartomány, SA
Social Media
Location address
Bahrain Online, BH
Social Media
Location address
Accra, Nagy-Accra régió, GH
Social Media
Location address
Toronto, Ontario, CA
Social Media
Location address
Dubai, Dubai, AE
Social Media
Location address
Canada Online, CA
Location address
Nigeria Online, NG
Social Media
Location address
Toronto, Ontario, CA
Location address
Cape Town, Nyugati-fok, ZA
Social Media
Location address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Location address
Malaysia Online, MY
Location address
Amman, Ammán kormányzóság, JO
Social Media
Location address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB