Hivatalos Leírás

Rólunk

Az újonnan alapított Khalifa University of Science and Technology Masdar Tudományos és Technológiai Intézet, a Khalifa Tudományegyetem, a Technológia és a Kutatás és a Petroleum Intézet egy világszínvonalú, kutatási intenzív intézményévé egyesíti a kutatás és az oktatás tökéletesen integrálását a világ vezetők és kritikus gondolkodók az alkalmazott tudomány és a mérnöki. A Khalifa Egyetem arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be a 21. századi kutatás-intenzív egyetemek között, miközben katalizálja Abu Dhabi és az Egyesült Arab Emírségek gyorsan fejlődő tudásalapú gazdaságát.

KU Vision

A KU célja, hogy katalizátorként szolgáljon az Abu Dhabi és az Egyesült Arab Emírségek gyorsan fejlődő tudásalapú gazdaságának, a választott oktatási célnak és a 21. századi kutatás-intenzív egyetemek globális vezetőjének.

Stratégiai prioritások

Khalifa University of Science and Technology a következő kulcsfontosságú stratégiai prioritásokat határozta meg:

  • Világszínvonalú oktatás: a jövőbeli vezetők felkészítése egy nemzetközileg elismert szabványra.
  • Hatalmas kutatások: világszínvonalú kutatásokat készítenek helyi jelentőséggel és nemzetközi hatással.
  • Katalizátor a gazdaságfejlesztésért: gazdagítják a nemzetgazdaságot az innováció és a kutatás-forgalmazás révén.

KU misszió

Világszínvonalú, kutatás-intenzív intézményként a KU a következőket fogja tenni:

  • Állítson be új szabványokat az oktatásban, kutatásban és ösztöndíjban, amely előnyös lesz az Egyesült Arab Emírségekben és a világban.
  • Drive Abu Dhabi és az Egyesült Arab Emírségek mint tudás cél és motor a társadalmi-gazdasági növekedés aktív fordítása a kutatás a nemzet gazdaságában.
  • Zökkenőmentesen integrálja a kutatást és az oktatást a világvezetők és kritikus gondolkodók előállításához az alkalmazott tudomány, mérnöki, menedzsment és orvostudomány területén.
  • Folyamatosan innováljuk és integráljuk a globális szabványt a tanulás és a felfedezés módszereiben.
  • A szolgáltatásorientált, ambiciózus és tehetséges egyének sokszínű közösségének létrehozása olyan környezetben, amely ösztönzi és táplálja a kreatív vizsgálatot, a kritikai gondolkodást és az emberi értékeket.
  • Fejleszti a közösséget gyakorlati és szociális készségekkel, üzleti hozzáértéssel és az egész életen át tartó tanulás képességével, amely gazdagítja az ország munkaerejét.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Pre-Med

Khalifa University of Science and Technology

A Khalifa Egyetem (KU) izgalmas új posztgraduális orvosi diplomát indít. A Doctor of Medicine (MD) programba való belépés nagyon versenyképes. Az egyik belépési követelmé ... [+]

Az előcsülés híd programról

ÖSZTÖNDÍJ

Khalifa University of Science and Technology Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) ösztöndíjakat nyújt a posztgraduális programokba felvett minősített nemzetközi hallgatók támogatására.

Az ösztöndíj nagymértékű díjazást és előnyöket nyújt, amelyek magukban foglalják:

A tandíj teljes körű lefedettsége.A Khalifa Egyetem vízum alá tartozó diákok egészségügyi biztosítási lefedettsége.A nemzetközi kutatási konferenciákon való részvétel támogatása.A GRTA ösztöndíj indikatív havi támogatása a következő (változás függvényében):

Alkalmazás megnyitása!

2019. szeptember 1-jétől kezdjük el a 2018. november 1-től kezdődő alkalmazásokat a következő bevitelhez.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Szeptember 2019
Angol
Campus
Bővebben magyarul

Khalifa University Medical program

The First Step Towards Sustainable Jet Fuel

Masdar Institure at Khalifa University

Why Khalifa University

Why Khalifa University (Student life 1)

Why Khalifa University (Student life 2)