Hivatalos Leírás

Az All Saints Egyetem elkötelezett amellett, hogy minőségi oktatáshoz juthasson orvoshoz (MD) oklevéllel, nagyon kedvező díjakkal. Az egyetem arra törekszik, hogy széles körben és alaposan képzett diplomásokat állítson elő, akik rájönnek, hogy az orvosi szakma nem csupán kereskedelem, hanem tanulságos, de társadalmi felelősségérzetet jelöl. Az All Saints Egyetem olyan pályázókat keres, akik bizonyítottan nagy erőfeszítéssel és vágyakozásra tesznek szert, és akik képesek az orvosi hivatás könyörületes és humanitárius aspektusaira összpontosítani. Egyetemünk arra buzdítja hallgatóit, hogy aktívan vegyenek részt a közösségben és reagáljanak az általuk szolgálók igényeire. Az orvostudomány karrierjének megkezdése az orvostudomány ideje alatt szerzett információ és tudás szilárd alapja. Mivel a világon nagyon kevés ember rendelkezik az MD címmel, az orvosi szakma valóban egy nagyon magasan elismert és magasan képzett humanitárius csoport.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

M.D.

All Saints University, Dominica

... [+]

Tanterv Igény Ballagási [-]
Dominikai Közösség Roseau
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
All Saints University, Dominica

Az ötéves MD programot olyan középiskolai diplomások számára tervezték, akik MD fokozatot kívánnak szerezni. Ez a program magában foglalja a 4 féléves premedikális tanfol ... [+]

Az ötéves MD programot olyan középiskolai diplomások számára tervezték, akik MD fokozatot kívánnak szerezni. Ez a program magában foglalja a 4 féléves premedikális tanfolyamok, beleértve a fent felsorolt. A 4 féléves premedikális tanfolyam sikeres befejezésekor a hallgatók automatikusan befejezik a diploma alapszintű orvosi tudását (preklinikai) a 4 éves MD programban részt vevő társaikkal.

Tanterv

Graduation követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen az MD fokozatú hallgatók számára, teljesíteniük kell az All Saints University, Dominica érettségi követelményeit. Ezek tartalmazzák:

Az alapvető orvostudomány 5 féléves sikeres elvégz... [-]
Dominikai Közösség Roseau
Február 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul