Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs.
Global Excellence in tanítás és tanulás.
Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete.
Kitűnő tanuló tapasztalat.
Active Global Reputation Management, és
Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül
A fejlődő kozmopolita identitás
Kiállító ambíció és a meghajtó
Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen

Bevonása érdemben egymással
Bemutatás kölcsönös tisztelet
vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási

Innováció a közjó
Hogy a pozitív változás
Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás

Kihívások elé bátran, kereső bizalom
Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható
Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

University of Johannesburg

Ápolók felelősek meghatározására betegek szükségletei és a tervezés az ápolási tervet minden találkozót. ... [+]

Karrier

Ápolók felelősek meghatározására betegek szükségletei és a tervezés az ápolási tervet minden találkozót.

Felvételi követelmények Minimum APS: 27 Tannyelvű és tanulási-angol: 5 (60% +) Matematika: 4 (50% +) Matematikai: Nem elfogadható További Tárgy 1: 4 (50% +) További Tárgy 2: 4 (50% +) További Tárgy 3: 5 (60% +) * További Tárgy 4: 4 (50% +)

* Ajánlott további elismert nyelv.

Felvételi nemzetközi pályázók, ha eleget tesz a követelményeknek való megfelelés ahogyan azt a bevándorlási törvény 13. 2002-ben a szabályok ott készült az egyetem politikát. Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program a terjedelmi korlátok miatt. Minden pályázó, hogy teljes a NBT (National Benchmark Test) előtt a behozatal. Az eredmény a NBT tájékoztatja döntések elhelyezése a kérelmező. Az élet orientációja nem számításakor figyelembe APS.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az élettudományok, bár nem kötelezőek, erősen ajánlottak a programba való belépéshez. ... [+]

Az élettudományok, bár nem kötelezőek, erősen ajánlottak a programba való belépéshez.

Karrier

A biokinetikusok elsősorban testmozgással, testmozgással és egészségneveléssel foglalkoznak, hogy általában javítsák / előmozdítsák az egészséget, és konkrétan megakadályozzák a működési zavarokat, helyreállítsák és fenntartják az egyén sérült funkcionális képességét, különös tekintettel az ortopédiai sérülésekre és a krónikus betegségekre.

Felvételi követelményekMinimális APS:28 Matematika VAGY29 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 5 (60%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)3. kiegészítő téma: 5 (60%) *4. kiegészítő téma: 4 (50%)... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A fogorvosok tanácsot adnak és kezelnek a láb és az alsó végtag rendellenességeiről ... [+]

Karrier

A fogorvosok tanácsot adnak és kezelnek a láb és az alsó végtag rendellenességeiről

Felvételi követelményekMinimális APS: 25Tanítási és tanulási nyelv - angol: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A hallgató ki lesz téve a radiofarmakonok elkészítésének, kiadagolásának és betegeknek történő beadásának elméleti és gyakorlati vonatkozásaival, valamint a kifinomult és ... [+]

A hallgató ki lesz téve a radiofarmakonok elkészítésének, kiadagolásának és betegeknek történő beadásának elméleti és gyakorlati vonatkozásaival, valamint a kifinomult és hibrid képalkotó eszközök alkalmazásával bizonyos betegségek diagnosztizálásában és kezelésében. A menedzsment és a kutatás módszertana része ez a program.

Felvételi követelményekRadiográfiai (diagnosztikai) nemzeti diploma vagy azzal egyenértékű.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Lucky Chipeya Tel .: 011 559 6505 / e-mail: lchipeya@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program célja, hogy építsen a diploma megszerzésével már megszerzett ismeretekre, és felkészítse a hallgatót a fejlett radiográfiai eljárásokkal kapcsolatos ismeretekre ... [+]

A program célja, hogy építsen a diploma megszerzésével már megszerzett ismeretekre, és felkészítse a hallgatót a fejlett radiográfiai eljárásokkal kapcsolatos ismeretekre. A menedzsment és a kutatási módszertan bővíti a program során elsajátított készségeket.

Felvételi követelményekRadiográfiai (diagnosztikai) nemzeti diploma vagy azzal egyenértékű.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Tracey Pieterse Tel: 011 559 6230 / E-mail: traceyp@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program lehetőséget nyújt a hallgatóknak fejlett sugárterápiás és onkológiai eljárások és technikák, valamint menedzsment és kutatási módszertani ismeretek megtanulásár ... [+]

A program lehetőséget nyújt a hallgatóknak fejlett sugárterápiás és onkológiai eljárások és technikák, valamint menedzsment és kutatási módszertani ismeretek megtanulására.

Felvételi követelményekNemzeti diploma a röntgen (terápia) területén vagy azzal egyenértékű.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: F Bhyat Tel: 011 559 6243 / e-mail: fatimab@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program megtanítja a hallgatókat képek előállítására és értelmezésére magas frekvenciájú hang segítségével. A menedzsment és a kutatási módszertan bővíti a program sorá ... [+]

A program megtanítja a hallgatókat képek előállítására és értelmezésére magas frekvenciájú hang segítségével. A menedzsment és a kutatási módszertan bővíti a program során elsajátított készségeket.

Felvételi követelményekRadiográfiai (diagnosztikai) nemzeti diploma vagy azzal egyenértékű.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Yasmin Casmod Tel .: 011 559 6778 / e-mail: yasminc@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTech szomatológiájának tanfolyamai tartalmaznak reflexológiát (speciális masszázs technikák), kutatási módszertant, álcázási terápiát, szomatechnikákat, állandó smink, ... [+]

Modulok és ütemterv

Félév 1

1. NAPReflexológia (speciális masszázs technikák)KutatásmódszertanCamouflage TherapyPermanent smink2. NAPSomatechniques IVPermanent sminkTársadalmi-pszichológia

2. szemeszter

1. NAPAromaterápia (speciális masszázs technikák)Thai masszázsÜzleti gyakorlatSzomatológiai kutatási projekt2. NAPÜzleti gyakorlatTTSzomatológiai kutatási projektReflexológia esettanulmányokFelvételi követelményekNemzeti diploma a szomatológiában vagy azzal egyenértékű.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Debbie Campbell Tel .: 011 559 6511 / e-mail: debbiec@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A BTech Biomedical Technology tanfolyamának része az Integrált Pathophysiology IV, a Molekuláris Biology IV, a Laboratóriumi Menedzsment és a Kutatási módszerek. ... [+]

A BTech Biomedical Technology tanfolyamának része az Integrált Pathophysiology IV, a Molekuláris Biology IV, a Laboratóriumi Menedzsment és a Kutatási módszerek.

Felvételi követelményekNemzeti diploma az orvosbiológiai technológiában.Legalább 60% szükséges az NDip programban.Elérhetőségeit

Név: Ingrid van der Westhuyzen Tel: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba. ... [+]

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba.

Karrier

A röntgenkészítők röntgenberendezéssel képeket készítenek, amelyek segítenek a sérülések és rendellenességek diagnosztizálásában

Felvételi követelményekMinimális APS:27 Matematika VAGY29 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 6 (70%)Fizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 5 (60%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba. ... [+]

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba.

Karrier

A gyakorlók magas frekvenciájú hanghullámokat használnak a testszerkezetek képeinek elkészítéséhez

Felvételi követelményekMinimális APS:27 Matematika VAGY29 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 6 (70%)Fizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 5 (60%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A pályázóknak mind a fitnesz, mind a fóbia értékelését és az orvosi vizsgálatot el kell végezniük a sürgősségi orvosi ellátás megszerzéséhez. ... [+]

A pályázóknak mind a fitnesz, mind a fóbia értékelését és az orvosi vizsgálatot el kell végezniük a sürgősségi orvosi ellátás megszerzéséhez.

Karrier

A sürgősségi ellátás szakemberei a kórház előtti sürgősségi ellátás és mentés területén dolgoznak, a kritikusan beteg vagy sérült betegek kezelésére összpontosítva.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Oktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba. ... [+]

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba.

Karrier

A szakemberek kis mennyiségű radioaktív anyagot (radionuklidokat) használnak betegségek diagnosztizálására és kezelésére

Felvételi követelményekMinimális APS:27 Matematika VAGY29 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 6 (70%)Fizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 5 (60%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az optikusok megvizsgálják a látást látási problémák, betegségek és egyéb rendellenes állapotok szempontjából, majd szükség esetén lencséket és / vagy kezelést írnak elő ... [+]

Karrier

Az optikusok megvizsgálják a látást látási problémák, betegségek és egyéb rendellenes állapotok szempontjából, majd szükség esetén lencséket és / vagy kezelést írnak elő.

Felvételi követelményekMinimális APS: 29Oktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 5 (60%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 5 (60%)Élettudomány: 5 (60%)1. kiegészítő téma: 5 (60%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba. ... [+]

A jelentkezőknek rendelkeznie kell élettudományi / fizikai tudományokkal vagy mindkettővel, hogy belépjenek a programba.

Karrier

A röntgenkészítők röntgenberendezéssel képeket készítenek, amelyek segítenek a sérülések és rendellenességek diagnosztizálásában.

Felvételi követelményekMinimális APS:27 Matematika VAGY29 matematikai írástudássalOktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: 6 (70%)Fizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 5 (60%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

University of Johannesburg

A kitüntetések programjának tartalma a kutatási módszertant, a biokinetikai gyakorlatot, az ortopédiai rehabilitációt, a krónikus testgyakorlást, a klinikai testgyakorlás ... [+]

A kitüntetések programjának tartalma a kutatási módszertant, a biokinetikai gyakorlatot, az ortopédiai rehabilitációt, a krónikus testgyakorlást, a klinikai testgyakorlás tudományos feltételeit, patofiziológiát, élettanot és fizikai jólétet foglalja magában.

Felvételi követelmények

Hároméves diploma az emberi mozgástudományban.

Elérhetőségeit

Név: Prof L Lategan Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A kitüntetések programjának tartalma a kutatási módszertant, a sporttudományi gyakorlatot, a testmozgástudományt, a sportlátást, a sportpszichológiát és a testgyakorlati ... [+]

A kitüntetések programjának tartalma a kutatási módszertant, a sporttudományi gyakorlatot, a testmozgástudományt, a sportlátást, a sportpszichológiát és a testgyakorlati élettanot foglalja magában.

Felvételi követelmények

Hároméves diploma az emberi mozgástudományban.

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

University of Johannesburg

A kitüntetések programjának tartalma a következőkből áll: Kutatási módszertan, Sporttudomány, Gyakorlat, Testmozgástudomány, Sport Vision, Sportpszichológia és Gyakorlati ... [+]

A kitüntetések programjának tartalma a következőkből áll: Kutatási módszertan, Sporttudomány, Gyakorlat, Testmozgástudomány, Sport Vision, Sportpszichológia és Gyakorlati élettan.

Felvételi követelmények

BSc (Sporttudomány) vagy bármilyen kapcsolódó képesítés program-specifikus minimális kompetenciaszinttel az NQF 6. szintjén, legalább 360 kredit elérésével.

Elérhetőségeit

Név: AJJ Lombard Tel .: 011 559 6965 / e-mail: rianl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

University of Johannesburg

A jelentkezőknek strukturált személyes interjún, fóbia értékelésen, orvosi vizsgálaton, fizikai erőnlét és úszási készség értékelésen kell részt venniük. ... [+]

A jelentkezőknek strukturált személyes interjún, fóbia értékelésen, orvosi vizsgálaton, fizikai erőnlét és úszási készség értékelésen kell részt venniük.

Karrier

Sürgősségi orvosi diplomával rendelkező diplomások jogosultak regisztrálni a dél-afrikai Egészségügyi Szakmai Tanácsban sürgősségi ellátástechnikusként. Az ECT-k felelnek a betegek és sérültek kezeléséért a kórház előtti sürgősségi ellátási környezetben. Karrierlehetőségek vannak mind állami, mind magán sürgősségi orvosi szolgálatokban, mind helyi, mind külföldön.

Felvételi követelményekMinimális APS: 26Oktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Nemzetközi Mikrobiológiai Diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálhatják a mikrobiológiai ismeretek és készségek ismereteit. ... [+]

DOORNFONTEIN CAMPUS

A Nemzetközi Mikrobiológiai Diploma központi célja olyan diplomások fejlesztése, akik demonstrálhatják a mikrobiológiai ismeretek és készségek ismereteit. A program tehát középpontjában az áll, hogy a hallgatókat alapos és speciális ismeretekkel látja el a mikrobiológiai iparág általános alapelveiről és gyakorlati készségeiről. Az oklevél részeként és az érintett munkahelyi intézményekkel / testületekkel / szervezetekkel együttműködve a hallgatók ki vannak téve a releváns munkakörnyezetnek is annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzenek a megszerzett ismeretek és gyakorlati készségek alkalmazásában a munkahelyi környezetben. A tandíj és a munkahelyi tapasztalatok lehetővé teszik a sikeres hallgatók számára, hogy karrier- és foglalkoztatási lehetőségeikhez hozzáférjenek az analitikai szakterületükhöz.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az orvosbiológiai technológusok megvizsgálják az orvosok által a laboratóriumokhoz benyújtott klinikai mintákat és értelmezik az eredményeket ... [+]

Karrier

Az orvosbiológiai technológusok megvizsgálják az orvosok által a laboratóriumokhoz benyújtott klinikai mintákat és értelmezik az eredményeket.

Felvételi követelményekMinimális APS: 24Tanítási és tanulási nyelv - angol: 4 (50%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

University of Johannesburg

A disszertáció alapú mesterképzés átfogó kutatási projektet igényel, amelyet a témavezető irányítása alatt hajtanak végre. A kurzusos mesterképzés egyéves szemináriumokbó ... [+]

A disszertáció alapú mesterképzés átfogó kutatási projektet igényel, amelyet a témavezető irányítása alatt hajtanak végre. A kurzusos mesterképzés egyéves szemináriumokból áll, amelyek a szakterületre vonatkoznak. Az első év végén három vizsgakönyv készül. A tanulmány második évében egy kisebb tudományos munkát készítenek, amely egy kisebb méretű kutatási projektet foglal magában. Mester programokat kínálnak a következő specializációs területeken:

Professzionális ápolási tudomány: etók és szakmai gyakorlatProfesszionális ápolási tudomány: Ápolási menedzsmentSzakmai ápolási tudomány: ápolói oktatásOrvosi és sebészeti ápolási tudomány: Kritikus ápolási ápolás (általános)Orvosi és sebészeti ápolási tudomány: Operációs színházFejlett szülésznő és újszülött ápolási tudományFejlett pszichiátriai mentális egészség ápolásElsődleges egészségügyi ellátás, klinikai ápolási tudomány, diagnózis, kezelés és ápolásÚjszülött intenzív ápolási gondozásKözösségi egészségügyi ápolásMunkahelyi egészségügyi ápolásFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az első ilyen típusú, teljesen online, University of Johannesburg működő közegészségügyi Master program célja, hogy felhatalmazza az egészségügyi szakembereket a dél-afri ... [+]

Áttekintés

Az első ilyen típusú, teljesen online, University of Johannesburg működő közegészségügyi Master program célja, hogy felhatalmazza az egészségügyi szakembereket a dél-afrikai és az egész világon zajló közegészségügyi kihívások elemzésére, stratégiálására és megoldások felkínálására. Tanulmányozza a környezeti egészséget, a munkahelyi egészséget és az járványügyi veszélyeket és kockázatokat.

Tananyagunk összehasonlítható a nemzetközileg akkreditált közegészségügyi iskolákban kínált programokkal, de a Dél-Afrikára és a szubszaharai jogszabályokra, az egészségügyi követelményekre és a gazdasági környezetre szabott tananyag. Ennek a programnak a befejezése lehetővé teszi, hogy Ön egy egészségtudományi doktori képzésbe lépjen.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak kutatási disszertációt kell írniuk és benyújtaniuk. ... [+]

A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak kutatási disszertációt kell írniuk és benyújtaniuk.

Felvételi követelmények

Biokinetika kitüntetéses fokozat.

Elérhetőségeit

Név: Prof Leon Leonate Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak kutatási disszertációt kell írniuk és benyújtaniuk. ... [+]

A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak kutatási disszertációt kell írniuk és benyújtaniuk.

Felvételi követelmények

Kitüntetéses fokozatú sporttudomány.

Elérhetőségeit

Név: Prof Leon Leonate Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E képesítés elsődleges célja az, hogy a képesített hallgatók képesek legyenek független tudományos kutatást végezni egy eredeti alkotóelemmel; hozzájárul az optometria, v ... [+]

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy képesítő hallgatók számára lehetővé tegye:

Végezzen független tudományos kutatást egy eredeti alkotóelemmel.Hozzájárul az optometria, valamint a kutatás speciális tudományágának megismeréséhez és betekintéséhez.Jelenítse meg a készségeket a kapcsolódó kutatási módszertanban és a megfelelő megfogalmazásban egy mester disszertáción keresztül.Csak kutatási mesterek végezhetők.Felvételi követelmények

Bachelor diploma optometria (vagy azzal egyenértékű)

Elérhetőségeit

Név: Emil Nel Tel .: 011 559 6827 / e-mail: emiln@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A homeopátok holisztikus gyógymódot alkalmaznak az emberi betegségek és betegségek kezelésére ... [+]

Karrier

A homeopátok holisztikus gyógymódot alkalmaznak az emberi betegségek és betegségek kezelésére

Felvételi követelményekMinimális APS: 25Oktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A csontkovácsok az ideg-, izom- vagy ízületi állapotok és sérülések kezelésére szolgálnak ... [+]

Karrier

A csontkovácsok az ideg-, izom- vagy ízületi állapotok és sérülések kezelésére szolgálnak

Felvételi követelményekMinimális APS: 25Oktatás és tanulás nyelve - angol: 5 (60%)Matematika: 4 (50%)Matematikai írástudás: Nem elfogadottFizikai tudományok: 4 (50%)Élettudomány: 4 (50%)1. kiegészítő téma: 4 (50%)2. kiegészítő téma: 4 (50%)

A nemzetközi jelentkezők befogadása a 2002. évi 13. bevándorlási törvényben - az egyetem politikája szerint - előírt rendelkezéseknek való megfelelési követelmények teljesítésétől függ.A kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt a tér korlátozása miatt. Minden jelentkezőnek a felvételt megelőzően ki kell töltenie az NBT (Nemzeti Benchmark Test) tesztet. Az NBT eredményei befolyásolják a kérelmező elhelyezésére vonatkozó döntéseket. Az életkor-orientációt az APS kiszámításakor nem kell figyelembe venni.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A program teljes kutatási fokozatot jelent. A hallgatóknak kutatási projektet kell vállalniuk, és értekezésüket kell írniuk. ... [+]

A program teljes kutatási fokozatot jelent. A hallgatóknak kutatási projektet kell vállalniuk, és értekezésüket kell írniuk.

Felvételi követelmények

BTech radiográfia (diagnosztikai, nukleáris orvoslás, ultrahang vagy terápia)

Elérhetőségeit

Név: Dr. Heather Lawrence Tel .: 011 559 6887 / E-mail: heatherl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára a fejlett alkalmazott kutatási kompetenciák fejlesztését a szomatológia területén. A hallgatók ké ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára a fejlett alkalmazott kutatási kompetenciák fejlesztését a szomatológia területén. A hallgatók képessé válnak olyan kutatási témák felkutatására és meghatározására, amelyek relevánsak a szakmai környezetükben. A mesterképzésben részt vevő hallgatóknak egy teljes disszertáció kutatására, írására és bemutatására lesz szükségük egy felügyelő irányítása alatt.

Felvételi követelményekBTech szomatológia vagy azzal egyenértékű képesítés.Legalább 65%Elérhetőségeit

Név: Debbie Campbell asszony / Tel: 011 559 6511 / E-mail: debbiec@uj.ac.za VAGY Név: Valencia Khumalo / Tel: 011 559 6514 / E-mail: vkhumalo@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés végén a hallgatók kutatási disszertációt készítenek. ... [+]

A képesítés végén a hallgatók kutatási disszertációt készítenek.

Felvételi követelmények

BTech orvosbiológiai technológia vagy azzal egyenértékű képesítés.

Elérhetőségeit

Név: Ingrid van der Westhuyzen Tel: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A Master program teljes kutatási fokozatot jelent. A hallgatóknak független kutatási projektet kell vállalniuk, és értekezésüket kell írniuk. ... [+]

A Master program teljes kutatási fokozatot jelent. A hallgatóknak független kutatási projektet kell vállalniuk, és értekezésüket kell írniuk.

Felvételi követelmények

BTech Podiatry vagy azzal egyenértékű képesítés.

Elérhetőségeit

Név: Simiso Ntuli Tel .: 011 559 6910 / e-mail: sntuli@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul

PhD

University of Johannesburg

A doktori programban részt vevő hallgatóknak kutatási dolgozatot kell írniuk és bemutatniuk kell. ... [+]

A doktori programban részt vevő hallgatóknak kutatási dolgozatot kell írniuk és bemutatniuk kell.

Felvételi követelmények

Biokinetikai Master fokozat.

Elérhetőségeit

Név: Prof Leon Leonate Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A doktori programban részt vevő hallgatóknak kutatási dolgozatot kell írniuk és bemutatniuk kell. ... [+]

A doktori programban részt vevő hallgatóknak kutatási dolgozatot kell írniuk és bemutatniuk kell.

Felvételi követelmények

Sporttudományi Master fokozat.

Elérhetőségeit

Név: Prof Leon Leonate Tel: 011 559 6966 / E-mail: leonl@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

E képesítés elsődleges célja, hogy képesítő hallgatók számára lehetővé tegye független eredeti és kreatív tudományos kutatások elvégzését; hozzájáruljon az optometria, va ... [+]

Ennek a képesítésnek az a fő célja, hogy képesítő hallgatók számára lehetővé tegye:

Végezzen független eredeti és kreatív tudományos kutatást.Jelentős ismeretekkel és betekintéssel járuljon hozzá az optometria, valamint a kutatás speciális tudományágához.Jelenítse meg a kapcsolódó kutatási módszerek és a megfelelő megfogalmazás képességeit doktori értekezésen keresztül.Gondoljon a döntéshozatalra, az önirányításra és az optometriai tudományhoz való hozzájárulásra.Csak kutatási doktori fokozat végezhető.Felvételi követelmények

Releváns mesterfokozat

Elérhetőségeit

Név: Emil Nel Tel .: 011 559 6827 / e-mail: emiln@uj.ac.za... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a képesítő hallgató számára fejlett analitikai problémamegoldó és reflektáló kompetenciákat biztosítson homeopátiás szakemberként, é ... [+]

Ennek a képesítésnek az a célja, hogy a képesítő hallgató számára fejlett analitikai problémamegoldó és reflektáló kompetenciákat biztosítson homeopátiás szakemberként, és vezető szerepet töltsön be a homeopátiás kutatás területén. Ezt úgy lehet elérni, hogy független kutatások révén eredetileg hozzájárulnak a homeopátia tudástartalmához.

Felvételi követelmények

MTech homeopátia

Elérhetőségeit

Név: Dr. Radmila Razlog Tel: 011 559 6218 / e-mail: radmilar@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

A képesítés végén a hallgatók kutatási dolgozatot készítenek. ... [+]

A képesítés végén a hallgatók kutatási dolgozatot készítenek.

Felvételi követelmények

MTech Biomedical Technology vagy azzal egyenértékű képesítés.

Elérhetőségeit

Név: Ingrid van der Westhuyzen Tel: 011 559 6263 / E-mail: ingridv@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ezt a képesítést sikeresen teljesítő hallgató képes lesz magasabb szintű problémamegoldó készségeket és kritikus, reflektív gondolkodást alkalmazni a legfejlettebb tud ... [+]

Az ezt a képesítést sikeresen teljesítő hallgató képes lesz magasabb szintű problémamegoldó készségeket és kritikus, reflektív gondolkodást alkalmazni a legfejlettebb tudományos szinteken, és egy olyan értekezés elkészítésével jár, amely megfelel az akadémiai intézmény elfogadott kritériumainak és etikai alapelveinek. . Ilyen módon a hallgató eredeti és értelmes hozzájárulást nyújt a tudomány és a technológia meglévő tudásbázisához, és felügyeli az alacsonyabb szintű kutató hallgatókat.

Felvételi követelmények

MTech radiográfia vagy azzal egyenértékű képesítés, átlagosan 65% vagy azzal egyenértékű szabvány szerint, amelyet az Állapotbizottság határozott meg és a Kari Igazgatóság jóváhagyott. A kiválasztás alapját a kar kutatóbizottsága hagyja jóvá.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Az ápolási tudományok doktori programjait számos szakterületre kínálják. ... [+]

Az ápolási tudományok doktori programjait a következő specializációs területeken kínálják:

Professzionális ápolási tudomány: Ápolási menedzsmentSzakmai ápolási tudomány: ápolói oktatásOrvosi és sebészeti ápolási tudomány: Kritikus ápolási ápolás (általános)Fejlett szülésznő és újszülött ápolási tudományFejlett pszichiátriai mentális egészség ápolásElsődleges egészségügyi ellátás, klinikai ápolási tudomány, diagnózis, kezelés és ápolásÚjszülött intenzív ápolási gondozásKözösségi egészségügyi ápolásMunkahelyi egészségügyi ápolásProfesszionális ápolási tudomány: etók és szakmai gyakorlatFelvételi követelmények... [-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

University of Johannesburg

Egészségtudományi rövid kurzusok ... [+]

Cím Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

[-]
Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
University of Johannesburg

Bővítenie kell a bőrápolási központ készségeit, és hallottál már a fantasztikus eredményekről, amelyeket a mikrodermabrázió és a Photizo® fényterápia révén lehet elérni? ... [+]

Bővítenie kell a bőrápolási központ készségeit, és hallottál már a fantasztikus eredményekről, amelyeket a mikrodermabrázió és a Photizo® fényterápia révén lehet elérni?Regisztráljon egy rendkívül értékes rövid tanulási program befejezéséhez, amelyet felkínált a Szomatológia Tanszékünkbe.

Ezt a rövid tanulási programot két nap alatt kínálják fel, és magában foglalja mindkét gép arc- és testkezelésére szolgáló gyakorlati és elméleti alkalmazását. Ennek az SLP-nek az a célja, hogy strukturált elméleti és gyakorlati tanulási lehetőségeket biztosítson a gyémántcsúcsos MDA és a Photizo fényterápia területén. A képesített küldöttek képesek lesznek felhasználni ezt a gyakorlati és elméleti tudást a szomatológiai klinikákban való készségeik fejlesztésére, mivel ezeket a módozatokat „élvonalbeli” -nak tekintik. Írásbeli elméleti teszt és gyakorlati értékelés szükséges mindkét szempontból a kompetencia biztosításához.... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Február 2020
Angol
Nappali
2 napok
Campus
Bővebben magyarul

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media