Hivatalos Leírás

Az orvosi kar a Cseh Köztársaság legfiatalabb orvosi karja. Jelenleg a Kar mintegy 2700 hallgató vesz részt 27 tanulmányi programban, és évente több mint 400 hallgató vesz részt. A diplomások jól felkészültek arra, hogy karriert folytassanak az orvosi és egészségügyi szakmák széles skáláján. A kar főiskolai képzési programja a hatéves általános orvosi mesterképzés (ez a "hosszú" mesterképzés nem igényel előzetes bachelor diplomát); ez a program a hallgatók számára teljes körű tudást és gyakorlati készségeket, amelyek szükségesek a karrier eléréséhez az orvostudományban.

A Kar tanítása a hallgatók gyakorlati készségeinek fejlesztésére összpontosít, azáltal, hogy gyakorlati elhelyezéseket építenek be a tanítási rendszerbe az első félévtől kezdve. A hallgatók bevitele korlátozott, az egyéni megközelítés érdekében; a gyakorlati képzést kis csoportokban szervezik, így a diákok megtapasztalhatják a betegekkel való egyéni kapcsolatot. A Kar számos modern oktatási eszközt és módszert alkalmaz, beleértve a szimulátorokat is; szintén bevezettük az Ostrava Egyetemi Kórház kiválasztott operatív színtereinek élő adásainak rendszert, amely értékes oktatási segédeszköz. A Kar úttörő szerepet tölt be a szimulációs alapú oktatási módszerek használatával multimédiás, gyakorlati szimulációs eszközök és kísérleti taneszközök segítségével.

A diákoknak lehetőségük van tanulmányaik egy részét külföldre költeni - mind Európában (az Erasmus + program részeként több mint 40 partnerintézettel) és azon túl.

A Kar szorosan együttműködik az Ostravai Egyetemi Kórház mellett (amely számos magasan szakosodott osztályt is magába foglal), Ostrava két másik nagy kórházát, valamint számos más egészségügyi és egészségügyi intézményt egyaránt a régióban, mind az állami, mind a magánszektorban.

A Kar erősen jelen van az orvosi kutatói közösségben. Szakemberei közé tartozik az Obesitológiai Központ (fejlődő kezelések az elhízáshoz), a Sürgősségi Orvostudományi Intézet (potenciális bioterrorista incidensekre és katonai konfliktusokra reagáló válaszok kidolgozása, orvosi és sebészeti módszerek kidolgozása az ember okozta és természeti katasztrófákra), a Hematooncology Klinika (genomikus a hematokonómiai betegségekben szenvedő betegeknél előforduló genetikai változások azonosítása és a hatékony kezelés megakadályozása), valamint az Epidemiológiai Kutatóközpont (a fertőző és nem fertőző betegségek epidemiológiájára, valamint a természeti és munkahelyi környezetre). A Kar legfontosabb kutatási prioritásai a közegészségügy szempontjából kiemelt fontosságú kérdéseket tükrözik mind a nemzeti, mind a regionális szinten. A Karon tanuló diákok szorosan részt vesznek számos kutatási tevékenységben, amelyek rendszeresen részt vesznek a hallgatói támogatási versenyeken és hallgatói konferenciákon.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Olasz
  • Cseh

Az intézmény további kínálata:

M.D.

University of Ostrava - Faculty of Medicine

Ez a hat év teljes munkaidős területén Mester tanulmányok felkészíti a diplomások a szakma egy orvos. Ez kiegészül a doktori Általános Orvostudományi. ... [+]

Kulcsfontosságú tanulási eredmények

Pályakezdő szerezzenek ismereteket az orvosbiológiai tudományok, szerkezetét és funkcióit az egyes szervekben, diagnosztikai és megelőző eljárások képességét, hogy egy kezelési tervet, és végezze azt el. Diplomások kell bizonyítania alapos ismerete orvosbiológiai tudományok, az okozati összefüggés a betegségek az egyes szervrendszerek, szepszis és antiszepszis, képes megszervezni és bizonyítani a preventív kezelés, orvosi etika, jogi normák szerint az orvosi szakma. Ismertetik ismerete farmakoterápia esetén elsősegélynyújtásra a hirtelen meghibásodása szervek, elsősorban a fertőző és gyulladásos alapon, nem az immunrendszer, a diagnózis és a kezelés a tumor és a genetikailag meghatározott betegség. Diplomások képesek elvégezni vizsgálat jelzi, és az eredmények értelmezéséhez, amelyek létrehozásához szükséges a pontos diagnózis, hogy fiatal és felnőtt betegek orvosi ellátás, kommunikálni a beteggel és a rokonok, és együttműködnek más szakorvosok módszereket alkalmazzanak elektronikus információs és kommunikációs technológiák legalább egy világnyelv, értékelje előírt időpontban a betegeknek, és végezze el a teljes vizsgálatot. Továbbá, diplomások alkalmazza a tudást a modern technológiák az orvosi gyakorlatban, meg a következő lépéseket vizsgálat vezető diagnózis. Azt, hogy egy modern kommunikációs eszközök megszerzésére új információkat, és alkalmazza azt a gyakorlatot, és a jelenlegi eredmények orvosi konferencián.... [-]

Csehország Ostrava
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul