Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A történelem Unigranrio 1970-ben kezdődött, az év professzor José de Souza Herdy létrehozta a Fluminense Education Association (AFE), szponzor szervezet az akkori Egyesült főiskolák Rio Grande. Könyvelési és Adminisztráció - 1972-ben, az első egyetemi kurzusok hajtottak végre. Az Oktatási és nyelvek kurzusok elindult felfelé a következő évben, hogy létre 1974-ben, az Oktatási Központ Duque de Caxias (CEDUC) eljárás alkalmazása Főiskola.

Az 1980-as években felvett létrehozása az első egészségügyi területen tanfolyamok - Fogászat, ápolási és Gyógyszerészeti - követte a tanfolyamok Biológiai Tudományok, matematika és kémia.

Az az elismerés, a University of Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO volt köszönhető, hogy miniszteri rendelet No. 940, megjelent a Hivatalos Közlöny június 17-i, 1994. és alakították át tanfolyamok törvény, információs technológia és az ügyvezető titkárságának. 1995-ben jött integrálni ezt a leadott során Állatorvos és a Portugál-spanyol oklevéllel leveleket természetesen.

Az 1990-es években megjegyezte kialakulását orvostudomány és Fizioterápiás tanfolyamok, amelyek gazdagították az egészségügy területén. A 2000 első felében, a Unigranrio elindította a Testnevelési természetesen. 2003-ben hozta létre a tanfolyam Bachelor Szociális Munka és számos felsőoktatási technológia, valamint a 2004 első felében kezdtük a tanfolyamok Bachelor of Nutrition, képzés művészetoktatási (Visual Arts) és diploma története.

Ma Unigranrio több mint 40 egyetemi kurzusok és Technológiai Érettségi, 12 egység az állam Rio de Janeiro.

Küldetés

Életminőséget, az alapvető eszköze az oktatási folyamatban.

Kilátás

Olyan intézmény, mely a társadalom, arra törekedve kínál az oktatás, hogy aktívan részt vesz, és állandóan a közösségek, ahol tevékenykedik, és cselekedni, mint ügynök a társadalmi átalakulás révén az oktatási projektek, kutatási és szaktanácsadási. Értékek

Olyan értékek által tapasztalt Unigranrio: Hit - Szabadság - Béke - Szolidaritás - Őszinteség - Igazság - Méltóság - Tolerancia

Helyszínek

Rio de Janeiro

Address
Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket