Hivatalos Leírás

A Alapítvány Egyetem Vale do Itajaí Ez a szponzor Egyetem Vale do Itajaí, A Little Angel University Hospital of Radio oktatási Univali FM és TV Univali. A közigazgatási szerkezet áll, az Igazgatóság és a Kuratórium Superior mellett az Igazgatóság.

Az igazgatási osztálya Univali Alapítvány Ez gyakorolja az igazgatási tanács által alkotott pénzügyi menedzsment, humán erőforrás menedzsment, információtechnológiai irányítási és koordinációs költségek ellenőrzése, koordinálása Infrastruktúra Koordinációs és a kertben szükséges.

A főügyész a felelős szerv jogi védelem az intézmény és fenntartásához jogi aktusai jogszerűségének valamennyi ágazatának Alapítvány Egyetem Vale do Itajaí és tartani. A legfőbb ügyész jogi tanácsokat, hogy a tulajdonosok a Alapítvány Egyetem Vale do Itajaí, Megőrizték és kollektív testületek. Ez a legfőbb ügyész, aki bírósági és bíróságon kívüli a Alapítvány Egyetem Itajaí völgy és annak tartotta, ad jogi támogatást a döntéshozatal tudományos és közigazgatási hatóságok, előkészíti és ellenőrzi a belső szabályzatok, útmutatók, és tájékoztatja a tudományos és adminisztratív ágazatokban elfogadandó eljárás.

Kilátás

Az elképzelés Univali el kell ismerni, mint egy egyetemi kiválósági oktatási tevékenység, fejlesztése és terjesztése, a kutatás és a kreatív és vállalkozói szociális projekteket.

Küldetés

Küldetésünk, hogy készítsen és szocializálódnak ismeretek oktatási, kutatási és kiterjesztése, létrehozó támogató partnerségek a közösségnek, keresek kollektív megoldásokat találjanak a helyi és globális problémák kialakulásához kritikus és etikus polgárok.

Értékek

Értékeink közé tisztelet a pluralizmus az ötletek, a társadalmi elkötelezettség regionális és globális fejlesztési, gyártási és a technológia használata a szolgáltatás emberivé, az etika a kapcsolatot, és a képzési professzionalizációval élvonalban.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Do Vale Do Itajaí

A Univali Gyógyszerészeti tanfolyam hangsúlyozza a képzés a műszaki generalista szakmai és politikai eljárni illetékes átfogó egészségfejlesztési állampolgár. A tanterv k ... [+]

Bachelor of Pharmacy

A Univali Gyógyszerészeti tanfolyam hangsúlyozza a képzés a műszaki generalista szakmai és politikai eljárni illetékes átfogó egészségfejlesztési állampolgár. A tanterv középpontjában a gyógyszert, amely a területeken az élettudományok, pontos, az ember- és kábítószer hogy kiegészítő képzési területek klinikai vizsgálata és az élelmiszer.

Tudományágak biológia, fizika és kémia kíséri a hallgató a kurzus, a gyakorlati órák a laboratóriumokban, megszálló sok a tanfolyam terhelést.

A Patika pálya nőtt, és megerősíti hitelét a fejlesztés számos kutatási és szaktanácsadási projektek révén kialakított ösztöndíj programok, tudományos rendezvények (események és képzések) és kutatócsoportok. ... [-]

Brazília Itajaí Balneário Camboriú
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
9 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Mester

Universidade Do Vale Do Itajaí

O curso de Mestrado em Ciências Farmacêuticas visa formar recursos humanos especializados em análises fitoquímicas, em estudos de atividade biológica (in vitro e in vivo) ... [+]

Mestrado em Ciências Farmacêuticas

O curso de Mestrado em Ciências Farmacêuticas visa formar recursos humanos especializados em análises fitoquímicas, em estudos de atividade biológica (in vitro e in vivo), na pesquisa e desenvolvimento de ensaios analíticos, insumos, medicamentos e cosméticos, dirigindo sua atuação para a transformação da realidade, em benefício da sociedade.

Destaca-se o caráter de Inovação Farmacêutica dos projetos desenvolvidos e a parceria com Laboratórios Farmacêuticos Nacionais.

Objetivos

O mestre em Ciências Farmacêuticas formado pelo PMCF deve ser um profissional de saúde, crítico, reflexivo, consciente de seu papel no contexto social e especializado na pesquisa e desenvolvimento de novos fármacos e medicamentos, contribuindo para a autonomia nacional da área farmacêutica. Sua formação visa o desenvolvimento de habilidades e competências em:... [-]

Brazília Itajaí Balneário Camboriú
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul