Hivatalos Leírás

A Cruzeiro do Sul Educacional 1965-ben alapították a Sao Paulo és jelenleg áll, a College of Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; Egyetemi modul center, Caraguatatuba - SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brasília - DF, City University of São Paulo, SP - SP, Franca Egyetem, főiskola Normál Nagy és Kollégium CTEC Franca - SP, College San Sebastian és Kollégium Gól San Sebastian - Center San Sebastian - SP Kar Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; és újabban a University Miasszonyunk Védnöki Központ, CEUNSP Főiskola, Kollégium az ITU és Salto City College városaiban ITU és a Salto SP.

A stratégiai előnyt a csoport az a tény, dolgozó intézmények, márkák és különböző pozíciókban, mint az egyes piacok és a jellemzői a városokban, ahol azt állítja, az oktatási intézmények. Minden intézmény megőrizzék identitásukat anélkül, hogy akár az etikai elvek és eszmék az oktatás, hogy irányítsák az intézkedések a Dél Oktatási Cruise, amely fordított néhány, a legjobb tudományos mutató közül a brazil oktatási intézmények.

 • Meggyőző az első külföldi intézményi értékelése az Oktatási Minisztérium - MEC.
 • A legjobb persze Képzőművészeti São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade.
 • Top kurzusok Társadalomtudományok Brazília Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb Production Engineering kurzusok São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb Fizikoterápiás során Sao Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb Földrajz Brazília természetesen a Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb a történelem folyamán az Országos felmérés a hallgató teljesítménye - Enade.
 • Biomedicine: a legmagasabb minősítés a MEC.
 • Orvosi: csak természetesen São Paulo elismert maximális fogalmát. Brazíliában, úttörő tagja a Global Health Learning oportunities - GHLO, a konzorcium által létrehozott American Association of Medical főiskolák.

 • A legjobb alapképzés szerint a CNPq.
 • Fokozott tudományos közleményeinek száma az ISI Web of Science.
 • A legjobb jóváhagyása hitelminősítő a OAB-DF vizsgálat.
 • A legjobb hely a Enade, északi partján São Paulo.
 • Több mint 200 sornyi intézményesített kutatás.
 • 66 kutatócsoport regisztrált CNPq.
 • 04 doktori és 11 mesterképzést.
 • 51 ösztöndíjakat Tudományos kezdeményezése CNPq.

Ilyen jellemzők és eredmények az eredménye egy elkötelezett, strukturált és közötti megosztott irányítás az alapító tanárok, tagjai a tudományos közösség és elismert piaci szakértők.

Rövid története

A történet úgy kezdődött, 1965-ben, amikor egy csoport fiatal tanárok iskolát teremtett Sao Paulo, Sao Miguel Paulista környékén: a College of the Southern Cross. A növekvő hallgatói létszám és az új kilátások 1972-ben volt jogosult az képzésük létrehozásával Kar Cruzeiro do Sul. A programot onnan, a kínálat a felsőoktatásban.

Miután 21 év kemény munka és a sok odaadás, 1993-ban jön a felismerés az Oktatási Minisztérium, amely elismeri a Dél Keresztje között a legmagasabb szinten a felsőoktatási intézmények, a címe EGYETEM.

Azóta indult egy sor olyan intézkedést, amely elősegíti a tudományos kutatást. Még a 90-es években, azt végrehajtották az Ösztöndíj Program Intézményi Tudományos kezdeményezése Cruzeiro do Sul, és tartott az 1. találkozója Tudományos kezdeményezése az egyetem.

Középpontjában a jövőben, és keresi a technológiai megoldásokat, amelyek biztosítják a minőségi oktatás, a kutatás a távoktatásban végeztek, generál az első tesztek a virtuális tanulási környezetek kialakítása, valamint az Oktatási Központ távolsága, a jelenlegi Virtuális Campus Cruzeiro do Sul.

A törekvés a kiváló oktatás 2001-ben professzionalizálódásának Dean és a Pro-rectories, valami ismeretlen a privatizáció keretében a felsőoktatási intézmények Brazíliában.

Ugyanebben az évben, a campus Analia Franco, egy előkelő környéken Sao Paulo, avatták fel, világosan mutatja a vágy, hogy bővítse a működési terület a városban. Ebben az időszakban, annak elismeréseként, hosszabbító tevékenységek által támogatott intézmény megalakulása óta, az egyetem vezető első nemzetközi misszió a University Partnership Program Mozambik - Afrika.

Használata technológiai eszközök alkalmazhatók oktatás intézményesített használatával Tábla, az oktatás diplomás, valamint a fejlesztési eClass, virtuális tanulási környezet, a University Cruzeiro do Sul. Fontos lépés volt továbbá a felvételét az alapképzés, a University az Intézményi Program Tudományos kezdeményezése CNPq jegyzik.

2004-ben két fontos esemény jelölést a történelem, a University: az elején a tevékenységét Szabadság campus a belvárosban, és a jóváhagyás az első két úrnak: Fogászati ​​és Tudomány és matematika oktatás.

Az álom hozzon létre egy csoportot a magán felsőoktatási intézmények balizasse etikai elveket és kötelezettségvállalásokat az oktatáshoz kezd testet ölteni, az akvizíció a University Center modul, a legnagyobb és a legtöbb hagyományos felsőoktatási intézmény Észak Paulista partjainál .

És a konszolidáció a University folytatódott a megnyitó másik egyetemen: a campus Pinheiros, a nyugati zóna São Paulo, a telepítési és két doktori: Fogászati ​​és Tudomány és matematika oktatás.

Szintén 2008-ban egy újabb lépés a konszolidáció a Dél Oktatási Cruise Csoport adják, a beszerzés, a University Center a Szövetségi Körzet, az első magán felsőoktatási intézmény Brazíliában.

2012-ben, a University City São Paulo, a hagyományos intézmények és elismert minőségének a tanfolyamok az egészségügyben és az ő szerepe a távoktatásban, csatlakozott a Dél Keresztje Oktatási, így tágítva a csoport teljesítményét belföldön és hozzájárulás, a megszerzett tudás felett 40 éves fennállása alatt a folyamatos javítása kurzusokat minden tagintézmény a csoport.

Elfogadnak 2013-ban, a College magas színvonalú, a Műszaki Főiskola és a University of Franca - UNIFRAN, amely birtokolja a legjobb hivatalos mutatók a minőség között brazil magánegyetemek.

 1. és 2015. között, része lett a csoport College San Sebastian - San Sebastian - SP, a testület célja San Sebastian - San Sebastian - SP Kar Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, a University Center Miasszonyunk Szponzori - Salto és az ITU - SP, Kollégium CEUNSP - Salto - SP, Kollégium Itu - Itu - SP Főiskola és a folytatásban - ugrás - SP.

Jelenleg a nyolc felsőoktatási intézmény kínál graduális, posztgraduális és szembenézni a távolság és információs programok, tiszteletben tartva a helyi sajátosságokat és igényeket. Ily módon összegyűjteni tudományosan releváns felsőoktatási intézmények és elismert márkák a saját piacán a távolabbi célok Dél Oktatási Cruise.

Program oktatási nyelve:
 • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

A kurzus biztosítja a hallgatói szervezet a gyakorlati tanulást célzó szakmai piacon egy kar tagjai orvosok tanárok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek saját területén ... [+]

Alatt

A fogászati ​​diák (jövőbeni DDS) egy profi humanista, kritikus és megfontolt a szakmában dolgozó valamennyi szintjén orális egészségügyi ellátás, az etikai és jogi alapelveket, elkötelezett a társadalmi valóság, kulturális és gazdasági az ország. A humanista oktatás elengedhetetlen az egészségügyi dolgozó, mivel jár majd, és kapcsolódik az emberekkel, hogy számos interperszonális helyzetek előállítására van szükség azokon a területeken, a humán. A tudományos ismeretek ad a hallgató szakmai előkészítése, a készség és magatartás, amely lehetővé teszi dönteni és cselekedni biztonságosan és hatékonyan megelőzésére és kezelésére és Szájsebészeti betegségek és előmozdítása általános egészségi betegét. Fogászat olyan szakma, amely gondoskodik az orális egészség az emberek, dolgozó megelőző, gyógyító és rehabilitációs betegségek szájban. A tanuló kap az oktatás, amely lehetővé teszi, hogy diagnosztizálni és kezelni szájbetegségek és szisztémás betegségek orális megnyilvánulásai. Így a képzés, tanulás szükséges a különböző területeken a tudás alapvető és szakmai tartalmat, hogy tanítják a különböző tanítási megközelítés. A kurzus az egyetemen San Miguel és a Szabadság, kínálják a nappali és éjszakai, tartós 8 félév, van teljes terhelés 4007 óra. Munkaerőpiaci Professional ha kiutat kész fellépni háziorvos vagy általában járhat el az alábbi területeken: Közegészségügyi; Endodontics: gyökérkezelés; Periodontology: gumi kezelés; Fogászat: pótlások a fogak; Protézis: Rehabilitációs függvényében fog vagy cseréje hiányzó fogak; Radiology: X-ray vizsgálatok és egyéb vizsgálatok alkalmazásával kép; Betegek speciális igényeinek; Gyermekgyógyászati ​​Fogászat: megelőzés és kezelés csecsemők és gyermekek; Sebészet: egyszerű extrakciós eljárások vagy műtét benne akár daganat eltávolítása; Törvényszéki fogászat azonosítása hullák, bűnügyi készségek és szakemberek segítségével a fogak Lézer a fogászatban: nagyteljesítményű lézerek és alacsony különböző specialitások.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
8 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

A kurzus biztosítja a hallgatói szervezet a gyakorlati tanulást célzó szakmai piacon egy kar tagjai orvosok tanárok, akik nagy tapasztalattal a saját területén. Az állato ... [+]

Alatt

A kurzus biztosítja a hallgatói szervezet a gyakorlati tanulást célzó szakmai piacon egy kar tagjai orvosok tanárok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek saját területén atuação.No Állatorvosi komplex fejlesztése tanítási gyakorlat, a kutatás, a fejlesztés, illetve orvosi és sebészeti ellátás a kis és nagy állatok, kiegészítve az elméleti oktatás.

A tartószerkezet három műtők, nyolc klinikai ellátás klinikák, klinikai laboratóriumok, az állattenyésztés és megelőző orvoslás, bonctermekbe és sebészeti technika, az anatómia laboratóriumok és mikroszkópos folyadék szoba és képalkotó ipar ( radiológia, ultrahang és echokardiográfia), valamint a nagy állatok gondozásában udvar, istálló és kennelek állattartási Complex alatt ellátás. ... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

Conheça a Universidade Cruzeiro do Sul