Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cruzeiro do Sul Educacional 1965-ben alapították a Sao Paulo és jelenleg áll, a College of Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; Egyetemi modul center, Caraguatatuba - SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brasília - DF, City University of São Paulo, SP - SP, Franca Egyetem, főiskola Normál Nagy és Kollégium CTEC Franca - SP, College San Sebastian és Kollégium Gól San Sebastian - Center San Sebastian - SP Kar Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; és újabban a University Miasszonyunk Védnöki Központ, CEUNSP Főiskola, Kollégium az ITU és Salto City College városaiban ITU és a Salto SP.

A stratégiai előnyt a csoport az a tény, dolgozó intézmények, márkák és különböző pozíciókban, mint az egyes piacok és a jellemzői a városokban, ahol azt állítja, az oktatási intézmények. Minden intézmény megőrizzék identitásukat anélkül, hogy akár az etikai elvek és eszmék az oktatás, hogy irányítsák az intézkedések a Dél Oktatási Cruise, amely fordított néhány, a legjobb tudományos mutató közül a brazil oktatási intézmények.

 • Meggyőző az első külföldi intézményi értékelése az Oktatási Minisztérium - MEC.
 • A legjobb persze Képzőművészeti São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade.
 • Top kurzusok Társadalomtudományok Brazília Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb Production Engineering kurzusok São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb Fizikoterápiás során Sao Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb Földrajz Brazília természetesen a Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade.
 • A legjobb a történelem folyamán az Országos felmérés a hallgató teljesítménye - Enade.
 • Biomedicine: a legmagasabb minősítés a MEC.
 • Orvosi: csak természetesen São Paulo elismert maximális fogalmát. Brazíliában, úttörő tagja a Global Health Learning oportunities - GHLO, a konzorcium által létrehozott American Association of Medical főiskolák.

 • A legjobb alapképzés szerint a CNPq.
 • Fokozott tudományos közleményeinek száma az ISI Web of Science.
 • A legjobb jóváhagyása hitelminősítő a OAB-DF vizsgálat.
 • A legjobb hely a Enade, északi partján São Paulo.
 • Több mint 200 sornyi intézményesített kutatás.
 • 66 kutatócsoport regisztrált CNPq.
 • 04 doktori és 11 mesterképzést.
 • 51 ösztöndíjakat Tudományos kezdeményezése CNPq.

Ilyen jellemzők és eredmények az eredménye egy elkötelezett, strukturált és közötti megosztott irányítás az alapító tanárok, tagjai a tudományos közösség és elismert piaci szakértők.

Rövid története

A történet úgy kezdődött, 1965-ben, amikor egy csoport fiatal tanárok iskolát teremtett Sao Paulo, Sao Miguel Paulista környékén: a College of the Southern Cross. A növekvő hallgatói létszám és az új kilátások 1972-ben volt jogosult az képzésük létrehozásával Kar Cruzeiro do Sul. A programot onnan, a kínálat a felsőoktatásban.

Miután 21 év kemény munka és a sok odaadás, 1993-ban jön a felismerés az Oktatási Minisztérium, amely elismeri a Dél Keresztje között a legmagasabb szinten a felsőoktatási intézmények, a címe EGYETEM.

Azóta indult egy sor olyan intézkedést, amely elősegíti a tudományos kutatást. Még a 90-es években, azt végrehajtották az Ösztöndíj Program Intézményi Tudományos kezdeményezése Cruzeiro do Sul, és tartott az 1. találkozója Tudományos kezdeményezése az egyetem.

Középpontjában a jövőben, és keresi a technológiai megoldásokat, amelyek biztosítják a minőségi oktatás, a kutatás a távoktatásban végeztek, generál az első tesztek a virtuális tanulási környezetek kialakítása, valamint az Oktatási Központ távolsága, a jelenlegi Virtuális Campus Cruzeiro do Sul.

A törekvés a kiváló oktatás 2001-ben professzionalizálódásának Dean és a Pro-rectories, valami ismeretlen a privatizáció keretében a felsőoktatási intézmények Brazíliában.

Ugyanebben az évben, a campus Analia Franco, egy előkelő környéken Sao Paulo, avatták fel, világosan mutatja a vágy, hogy bővítse a működési terület a városban. Ebben az időszakban, annak elismeréseként, hosszabbító tevékenységek által támogatott intézmény megalakulása óta, az egyetem vezető első nemzetközi misszió a University Partnership Program Mozambik - Afrika.

Használata technológiai eszközök alkalmazhatók oktatás intézményesített használatával Tábla, az oktatás diplomás, valamint a fejlesztési eClass, virtuális tanulási környezet, a University Cruzeiro do Sul. Fontos lépés volt továbbá a felvételét az alapképzés, a University az Intézményi Program Tudományos kezdeményezése CNPq jegyzik.

2004-ben két fontos esemény jelölést a történelem, a University: az elején a tevékenységét Szabadság campus a belvárosban, és a jóváhagyás az első két úrnak: Fogászati ​​és Tudomány és matematika oktatás.

Az álom hozzon létre egy csoportot a magán felsőoktatási intézmények balizasse etikai elveket és kötelezettségvállalásokat az oktatáshoz kezd testet ölteni, az akvizíció a University Center modul, a legnagyobb és a legtöbb hagyományos felsőoktatási intézmény Észak Paulista partjainál .

És a konszolidáció a University folytatódott a megnyitó másik egyetemen: a campus Pinheiros, a nyugati zóna São Paulo, a telepítési és két doktori: Fogászati ​​és Tudomány és matematika oktatás.

Szintén 2008-ban egy újabb lépés a konszolidáció a Dél Oktatási Cruise Csoport adják, a beszerzés, a University Center a Szövetségi Körzet, az első magán felsőoktatási intézmény Brazíliában.

2012-ben, a University City São Paulo, a hagyományos intézmények és elismert minőségének a tanfolyamok az egészségügyben és az ő szerepe a távoktatásban, csatlakozott a Dél Keresztje Oktatási, így tágítva a csoport teljesítményét belföldön és hozzájárulás, a megszerzett tudás felett 40 éves fennállása alatt a folyamatos javítása kurzusokat minden tagintézmény a csoport.

Elfogadnak 2013-ban, a College magas színvonalú, a Műszaki Főiskola és a University of Franca - UNIFRAN, amely birtokolja a legjobb hivatalos mutatók a minőség között brazil magánegyetemek.

 1. és 2015. között, része lett a csoport College San Sebastian - San Sebastian - SP, a testület célja San Sebastian - San Sebastian - SP Kar Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, a University Center Miasszonyunk Szponzori - Salto és az ITU - SP, Kollégium CEUNSP - Salto - SP, Kollégium Itu - Itu - SP Főiskola és a folytatásban - ugrás - SP.

Jelenleg a nyolc felsőoktatási intézmény kínál graduális, posztgraduális és szembenézni a távolság és információs programok, tiszteletben tartva a helyi sajátosságokat és igényeket. Ily módon összegyűjteni tudományosan releváns felsőoktatási intézmények és elismert márkák a saját piacán a távolabbi célok Dél Oktatási Cruise.

Helyszínek

Sao Paulo

Address
Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket