Hivatalos Leírás

A növekedési pályára, eredmények és a siker!

Mi, a City University of Sao Paulo - UNICID, mi egy modell-intézmény nemzeti panoráma, elkötelezett az oktatás és az innováció.

A hírnév és az ereje elértük az országban az eredménye a 40 éves elkötelezettség, folyamatos frissítése és a nagy infrastrukturális beruházásokat.

A következő sor arra mutat beszámolt arról, hogyan mi épült a sikertörténet.

Megőrizzük a történelemben a komolyság és a fő cél, hogy a vonat több illetékes szakemberek 1972 óta, amikor az intézmény jött létre egy csoportot a pedagógusok professzor által vezetett Remo Rinaldi. Ebben az időben, mi még mindig az úgynevezett Iskola a Keleti zóna São Paulo (FZL).

Volt az első, hogy telepítse a felsőoktatás, a São Paulo kerület Tatuapé, a keleti részén, a város, valamint az első, a tanfolyam Fizioterápiás 1984-ben, a folyamatban lévő választották az egyik legjobb Brazíliában a rangos Student Guide által közzétett Editora áprilisban.

1992-ben elismert egyetemi kezdtük hívni a City University of São Paulo - UNICID.

1995-ben elsőként a távközlési kurzuskínálat, hivatkozási sok más felsőoktatási intézmények irányítása alatt a MEC.

2000-ben, az összes egyetemi Egyetem (történelem, oktatás, irodalom, élettudományok, a matematika és testnevelés) jött ki a tanárképző programot, hogy megfeleljen az oktatási politika a MEC, amely javasolta egy új, dinamikus interdiszciplináris perspektíva. A program hivatkozási alapja lett az oktatási környezetben.

Ez alatt a négy évtized, amit megerősít minket sokkal az egészségügyi területen, és elkezdtünk tekinthető referencia ebben a tekintetben. Eleinte, felajánlottuk a Nursing, Fizioterápiás és Fogászati ​​és 2004-ben kezdtük nyújtó tanfolyamok Orvosi és Biomedicináról létrehozott maximális pontszámot MEC. Ma hozzáadunk 32 éves tapasztalattal rendelkezik a területen, és több mint 6000 diplomás és jár a piacon, így a legforgalmasabb és legrangosabb tanfolyamok szakmai ágazatokban.

2008-ban, a Mechatronikai mérnöki villamosmérnök, Építőmérnöki és Környezetvédelmi Mérnöki részévé váltak a fenti egyetemi kurzusok. Ezen kívül, mi indította az új technológia egyetemi kurzusok Magasépítési, grafikai tervezés, többek között.

2009-ben elkezdtünk során Építészeti és Urbanisztikai, amely stabil hátteret és a különbséget a fenntarthatóság középpontba.

További erőssége a mi klinikák és a felszerelt laboratóriumokban rendkívül fejlett technológiai berendezések és a kar nagyon tapasztalt és képzett. Taníts elkötelezettséget, kérünk odaadás és töltse fel a diákok és a tanárok az eredmények és a folyamatos keresése hírek és frissítések a környéken.

Mi most az egyik legjobb felsőoktatási intézmények az országban, amely egyesíti a szilárd tudás a szakmai etika és hogy mindig megy megfelelően a fejlesztések a globális piacon, amely több mint 60 egyetemi kurzusok és Technológiai graduális, posztgraduális képzések tágabb értelemben és a szűkebb értelemben vett, személyesen, az egészségügyi területek, Business, kommunikáció, jogi tudományok, pontos és turizmus, többek között, és több, a határidő tanfolyamok és partnerségeket Programok Brazíliában és külföldön. A 2012-es év, év UNICID karantén jelölt egy pillanatra a bővítés az intézmény, amely része lett a Southern Cross Oktatási, tagjai a testület által Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Egyetemi modul center, Caraguatatuba - SP; Egyetem Franca, Franca SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brasília - DF, San Sebastian Főiskola, San Sebastian - SP; Kar Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; Egyetemi Miasszonyunk Védnöki központ, Salto és az ITU - SP, és a University City of São Paulo, São Paulo - SP, összefognak és ezáltal erősebb működését, versenyképes és képesek jobb oktatási lehetőségek a képzési diákjaink

Továbbra is írni ezt a történelem nagy eredmények és a siker!

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Tartozó elismert UNICID egészségügyi térség, a School of Medicine használ különböző tanulási-tanítási módszer, tanuló-központú. ... [+]

A kurzus Kiválóság az oktatásban: a legmagasabb minősítés a brazil Oktatási Minisztérium (OKM). Tartozó elismert UNICID egészségügyi térség, a School of Medicine használ különböző tanulási-tanítási módszer, tanuló-központú. A probléma alapú tanulás (PBL - probléma alapú tanulás) lehetővé teszi az interdiszciplináris és átfogó megközelítést az egészségügyi állapot a lakosság, hangsúlyozva a humanista szemlélet és etika a szakma és a betegek, a valóság az Egyesített Egészségügyi Rendszer Brazília (SUS) . A kezdetektől fogva, a hallgató számára javasolt, hogy fejlesszék a klinikai érvelés, és megtanulják, hogy a döntéseket a tudományos bizonyítékokon alapuló. Ezen kívül végzi bentlakásos iskolába a legjobb egészségügyi intézmények a városban, mint például a kórház állami köztisztviselők, önkormányzati Gyermekkórház gyermek Jézussal és szülészeti klinika Leonor Mendes de Barros. Gyakorlati alkalmazása a különböző forgatókönyvek: alapvető egészségügyi egységek, ambulanciák, a sürgősségi szoba és a kórházak a közepes és nagy komplexitású. ... [-]
Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
12 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Tanterv lehetővé teszi partnerségek több területet és serviçosExcelência képzés: a legmagasabb minősítés a brazil Oktatási Minisztérium (OKM) és az optimális elhelyezése ... [+]

A kurzus Tanterv lehetővé teszi partnerségek több területet és serviçosExcelência képzés: a legmagasabb minősítés a brazil Oktatási Minisztérium (OKM) és az optimális elhelyezése Enade 2010. Tartozó elismert egészségügyi térség a City University of São Paulo - UNICID során Biomedicine moduláris tananyag. A javaslat célja, hogy integrálja az alapvető tudományágak és klinikai tudományok egységekben, mint az agresszió és a védelmi modul, amely foglalkozik tartalmat Pathology, mikrobiológia, immunológia, Parasitology különböző outros.Metodologia. Az egész megközelítése a tananyag tartalmi használ aktív módszertana tanítás és a tanulás is ösztönözheti a jövőben Biomedical a kritikus gondolkodás fejlesztésére felkészítette őt a szakmai területen. Ezért azt javasoljuk a diák tanulni tanulni és tanulhatnak, egyre jobb, így a képzés és a képesítési profissional.Parcerias kutatóintézetekkel és laboratóriumokban. Ily módon a diákok juthatnak hozzá a teljes oktatás, amely lehetővé teszi számukra, hogy a partnerségi együttműködésre kutatóintézetek, technológiai fejlesztés iparágak, diagnosztikai laboratóriumok kiegészítik és prediktív emberi betegségek, valamint a környezetvédelmi és élelmiszer-elemzések, tanulmányok / elemzések humán genetika és molekuláris biológia. Elméletet a gyakorlatba! Ezen kívül is, a Health interdiszciplináris program a közösségi (Pisco), amelynek tevékenységi területe a közösségi beállításokat, az egyetem Egészségügyi Program csapatok Család- és az elsődleges egészségügyi szolgáltatások lehetővé teszik a diákok állandó kapcsolatban van az népesség és a gyakorlat a szakma. Felkészíti őket így szolgálja a közösséget, integráló közegészségügyi csapatok, teljesítő tervezés, felügyeletét és ellenőrzését az egészségügyi programok a megelőzés a minőségi doenças.Infraestrutura és a modern laboratóriumokban. Az egyetem összehozza az infrastruktúra a legjobb minőségű, modern laboratóriumok, mint a legfiatalabb klinikai vizsgálati Lab, amely hozzájárul az oktatás, a kutatás,... [-]
Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul