Hivatalos Leírás

Az egyesület, amely központja Forest (1190), Besme Avenue 97, célozza, hogy a tanítás. Meg lehet venni intézkedések közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó tárgyával vagy valószínűleg megkönnyíti a megvalósítását is. Ez különösen szervez a továbbképzés, az alkalmazott kutatás és a közösségi szolgáltatások. Ez működhet részeként vállalati célja, bármely személy vagy intézmény art. 3. az alapszabályzat).

Az egyesület folytat állandó oktatási fejlesztési politikája: az új tanfolyamok szervezése és a (társ) képzés (köz) keresztül CREA, az új mester, co-beosztással, technikai közeledés különböző tanfolyamok által szervezett szociális támogatása (PAAC) és folytatták 2011. július 1-társadalmi haladás az Institute of Optics Raymond Tibaut (IORT) alkotásra pszichomotoros oktatás 2012-2013.

Keresés

Alkalmazott kutatás egyik feladatköreik HE és a mi Igazgatóság az akarat, hogy dolgozzon ki ebben a szektorban. Kutatás Ő valóban a fő forrása a javulás és gazdagítása a meglévő szakmai gyakorlatot.

Ehhez az irányt a UDR (Research Unit), amely dépendhiérarchiquement elnökség Igazgatósága az állandó kapcsolatot tart minden osztályon, és tagja a végrehajtó bizottságnak.

A UDRagit elsősorban egyeztető fejlesztésére alkalmazott kutatási projektek mindkét kategóriába tartoznak, keresztirányban, pluricatégorielsen interne.Elle projektekben is körülveszi külső együttműködők.

A projektek által javasolt UDR kategóriák és szakaszok, gyakran válaszul, hogy külső kínál, hanem jön a kategóriák maguk és szerkezete a UDR. Tehát ez egy jó tartószerkezet hogy szolgálja a közösséget.

Program oktatási nyelve:
Francia

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

A podiatrist egy egészségügyi szakember, aki foglalkozik bőrproblémák és a köröm, és minden körülmények között kapcsolódó láb szerkezete és a gyaloglás (vagy futás). A me ... [+]

A podiatrist egy egészségügyi szakember, aki foglalkozik bőrproblémák és a köröm, és minden körülmények között kapcsolódó láb szerkezete és a gyaloglás (vagy futás). A menedzsment ezen a speciális mentős lehet az oktatási, a megelőző és gyógyító.

Vagy recept nélkül, rájött, miután egy teljes fizikális vizsgálat, ellátás, azt tanácsolja a boot, tervez és gyárt védelmet biztosító berendezés vagy a korrekciós és a talpon.

A podiatrist célja, hogy megelőzze, helyreállítása és kompenzálja a betegségek és / vagy helyi események, és nem szisztémás kapcsolatos lábánál a betegek (gyermekek, felnőttek, sportolók és idősek).... [-]

Belgium Brussels
Kérj Információt
Francia
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul