Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az egyik legjobb és legfejlettebb ülések a tanulás az egész világon. 1996 óta a kar nemzetközi diákok képzett ezer Orvosok, Stomatologists (fogorvosok) és gyógyszerészek.

Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem (AMU) alapított 1930-ban, az egyik legnagyobb és legrangosabb felsőoktatási intézmények az országban.

Jelenleg 5 karok, amelyek a következők: Általános Orvostudományi profilaktikumok, fogtechnika (fogászat), Military Medicine, Gyógyszeres.

Jelenleg 8000 diák (beleértve a 1171 külföldi diák) tanul az egyetemen. A tanfolyamok tanítják a 74 egyetemi szervezeti egységek által átfogó személyzet több mint 1628 képzett szakemberek.

Jelenleg 5 karok, amelyek a következők:

01. Általános Orvostudományi

Az elmúlt 10 évben 2768 tudományos munkáit a dolgozók a kari tették közzé, 467 közülük a kézikönyvek, kézikönyv-kiegészítők és egyéb oktatás-metodikai művek, 1173 van a cikk a magazinok, 1128 van a dolgozat, 605 műveket közzé a tudományos összefoglalókat a külföldi országokban és konferencia anyagok.

02. ORVOSI kórmegelőző

03. és fogtechnika

A fogtechnika kar Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem szervezte 1954-ben. Az Alapítvány célja a kar volt, hogy a lakosság a köztársaság magasan képzett fogorvos szakemberek.

04. katonai orvoslás

05. GYÓGYSZERÉSZETI

Számos orvosok Vegyi és Biológiai Tudományok dolgozó Azerbajdzsán National Academy of Science diplomások Tanszék Farmakológiai Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem.

Azerbajdzsán

Az első évtizedében a század, Azerbajdzsán otthona volt az egyik leggyorsabban növekvő gazdaság a világon. Hajtott a gyors bővülése az olaj-és gázipari szektor, a country,Äôs GDP megháromszorozódott 2003 és 2011 között. A gazdasági növekedés lehűlt az elmúlt években, de Azerbajdzsán mégis egy nagyon sikeres átmenetet bővülő piacgazdaság óta eléréséhez függetlenségét a volt Szovjetunió 1991-ben. Egy ország, több mint kilenc millió ember, Azerbajdzsán ül a keresztútnál a kelet-európai és nyugat-ázsiai. Ez határos azonnal Törökországban, Iránban és Oroszországban, és osztja a régió többi volt szovjet köztársaságokban, beleértve a Grúzia és Kazahsztán.

Kik vagyunk és mit kínálunk?

 • TRC Főiskolák része TRC oktatási cégcsoport.
 • Exkluzív világszerte képviselője AMU.
 • Egy európai vállalat Európai Etikai Kódex.
 • Hosszú évek tapasztalata.
 • Nem ügynök, hanem egy egyetemi képviselő

Állandó kapcsolattartás irodák világszerte

Szállás és támogatás

 • TRC Főiskolák AMU diákok garantált az egyetemen megosztás szálláshely, ha akarnak
 • TRC Főiskolák AMU diákoknak ingyenes TV és Wi-Fi biztosított a szobákban
 • TRC Főiskolák AMU diákok egy mosógép, hűtőszekrény biztosított a szobákban
 • TRC Főiskolák AMU diákok egy TRC Főiskolák Felnőtt Mentor (Dr of Medicine)
AMU

AMU a Jewel Azerbajdzsán Egyetemek

 • Tagja a nemzetközi lajstromba (1996 óta)
 • Tagja a Fekete-tenger Egyetemek Szövetsége (1999-től)
 • Tagja a Nemzetközi Egyetemi Szövetség (2000-től)
 • Teljes jogú tagja az Európai Egyetemek Szövetsége (2002-től)
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Azerbaijan Medical University

Neveléstörténet farmakológia Azerbajdzsán kezdődik az év a 1938. A Tanszék Gyógyszertani vonatok magasan képzett gyógyszertan az alapképzési és mesterképzési dolgozni egé ... [+]

Neveléstörténet farmakológia Azerbajdzsán kezdődik az év a 1938. A Department of Pharmacology vonatok magasan képzett gyógyszertan az alapképzési és mesterképzési dolgozni egészségre, beleértve a farmakológia területén. A részleg A tanítvány alapján farmakológia - keresés forrásainak gyógyszerek, módszerek minőségének ellenőrzésére gyógyszerek és előkészítése különböző gyógyszereket. Diákok szükséges ismeretek és készségek végrehajtása a modern módszerek kémiai elemzések és vásárlás az új gyógyszerek. Diákok is kap részletes tájékoztatást nyújt a lehetséges hatását a gyógyszer hatása a szervezetre, valamint hogy tanulmányozza a minőségi gyógyszert.... [-]

Azerbajdzsán Baku
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Azerbaijan Medical University

A fogtechnika kar Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem szervezte 1954-ben. Az Alapítvány célja a kar volt, hogy a lakosság a köztársaság magasan képzett fogorvos szakember ... [+]

A Fogtechnika kar Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem szerveztek 1954. Az Alapítvány célja a kar volt, hogy a lakosság a köztársaság magasan képzett fogorvos szakemberek.

Mivel az első években a külföldi diákok - (az Unió független goverments), Lyria, Irag, Palesztina, Afganisztán, Pakisztán, Törökország, Irán és más országok tanulni Azerbajdzsáni diákok.

A formáció fogorvosi egyetem 2002-ben lehet tekinteni, mint az új szakaszban a fogászat kar. A gyakorlati órák ezen a klinikán végzik az osztálytermekben modern berendezés.

Általában 13 a tudományok doktora, professzor, 32 dosents és vezető tanárok, 46 jelöltet a tudományok, 24 vezető tanár, 89 asszisztens, 33-tanárok munkáját a fogászat kari.... [-]

Azerbajdzsán Baku
Szeptember 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Azerbaijan Medical University

Egészségügyi személyzet nem készítik elő a "Kezelés munka" különlegesség a kari. Alapvető gyógyszer alanyok tanult 1-3 tanfolyamok, klinikai tárgyak tanulmányozták 4-6 ta ... [+]

Egészségügyi személyzet nem készítik elő a "Kezelés munka" különlegesség a kari. Alapvető gyógyszer alanyok tanult 1-3 tanfolyamok, klinikai tárgyak tanulmányozták 4-6 tanfolyamok.

Néhány diák különböző oktatási van arra, hogy ezt a gyakorlati munkát egyetemek különböző országokban (Törökország, Németország, USA, Bulgária, Románia, Olaszország) koraszülött diploma időszakban.

Tehetséges hallgatók a kari próbálja a tudományos kutatási munkák tényleges problémákat az orvostudomány, a TDK Society együtt az oktatás.

16 osztályok és 1 természetesen jogszabály a II megelőző kezelést kar. 3 közülük elméleti, a 14 klinika osztályok. Tudományos-kutatások végzett osztályok különböző problémák és megoldások a problémák az orvostudomány mellett az oktatás.... [-]

Azerbajdzsán Baku
Szeptember 2020
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul