FH Gesundheit - Health University of Applied Sciences Tyrol

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az fh Gesundheit az egyetemi szintű egészségügyi ismereteket hozza létre és kommunikálja. Ennek során az fh gesundheit sikeresen teljesíti a Tirolban nyújtott egészségügyi és szociális szolgáltatások nyújtására vonatkozó megbízást, és ezt összekapcsolja a szakmai területen a tartalommal és a tudományos fejlődéssel. Kiváló minőségű, alkalmazott kutatás a lakosság egészségét és egészségét szolgálja.

Tapasztalt, motivált és kompetens személyzet tagjai a tanításban és számos gyakorlati képzési helyen, partnerintézmények Németországban és külföldön, fh Gesundheit jelenleg több mint 1000 hallgatót oktat az egészségügyi szektorban. Egy jól megalapozott egyetemi oktatás összefüggésében a hallgatók fejlesztik azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy felkészüljenek a mindennapi szakmai élet igényes feladatainak és kihívásainak, valamint a szakmaközi csoportok közötti együttműködésnek.

Mi állunk:

  • Az egészségügyi és szociális szektor tanulmányi programjaira specializálódott a tiroli egészségügyi és szociális intézmények gondozása
  • Tartalom és tudományos fejlődés a szakmai területen
  • Az interprofessionalitás előmozdítása
  • Kiváló minőségű, alkalmazott kutatás, amely a lakosság egészségét és egészségét szolgálja

modell

Az fh Gesundheit az egészségügyi szektor nemzetközi szabványainak megfelelően hoz létre és kommunikál. Felelősségünk az, hogy az egészségügyi piacot magasan képzett emberekkel biztosítsuk.

Az embereket a központba helyezzük

A világ és az ember humanista képe formálja a vállalati kultúrát. Jövőorientált, felelősségteljes és társadalmilag kompetens cselekvést végezünk. Tanítunk és élünk az egészségfejlesztéssel és az egész életen át tartó tanulással.

Egészségügyet alakítunk ki

Diákjaink szakmai-módszertani, tudományos, társadalmi-kommunikációs és önkompetenciákat fejlesztenek ki az egészségügy területén egy gyakorlatorientált felsőoktatás keretében. Folyamatos minőségfejlesztés biztosítja a FH képzési programjaink aktualitását, gyakorlati jelentőségét és tudományos jellegét, valamint a továbbképzési kurzusokat.

Munkatársaink a szakterületükön bizonyított szakértők, és a legújabb didaktikai megállapítások szerint átadják a jelenlegi ismereteket. Ezen túlmenően a fh egészségnek van kompetens részmunkaidős tanára, aki nagyon jól ismeri a szociális és egészségügyi rendszer különleges kihívásait.

Tudásunkat fejlesztjük

Interdiszciplináris intézményként magas színvonalat állítottunk fel a tanítás, a kutatás és a tanácsadás területén. A vállalkozói szemlélet biztosítja a kutatási projektek végrehajtását, valamint az új FH képzési programok és továbbképzési kurzusok kifejlesztését.

Elismert partnere vagyunk az egészségügyi szektorban működő nemzeti és nemzetközi intézményeknek, és tudományos kapcsolatokban állunk az Innsbrucki Orvostudományi Egyetem, az Innsbrucki Leopold-Franzens-Egyetem és az Egészségtudományi, Orvosi Informatikai és Technológiai Egyetem hosszú távú partnereivel.

Lehetővé teszik a gondolkodási és tanulási szobákat

Munkatársainkat és diákjainkat hatékony struktúrák és folyamatok támogatják feladataik teljesítésében. A nyílt és szisztematikus kommunikáció elősegíti az új ismeretek cseréjét és fejlesztését. Virtuális és térbeli tervezés és berendezések támogatják a tanulást, a tanítást és a kutatást a fh gesundheit-ben.

Hálózatokat hozunk létre

A diákok, a diplomások, az alkalmazottak, a részmunkaidős oktatók, a gyakorlati oktatók és a partnerek alapelveink és értékünk nagykövetei. Az egész életen át tartó tanulás értelemben tartjuk a kapcsolatot a diplomásokkal.

tulajdonosok

A fhg - Zentrum für Gesundheitsberufe Tirol GmbH / fh gesundheit tulajdonosai 74% -ban Tirol Kliniken GmbH, valamint 26% -ban az Egészségtudományi Egyetem, Orvosi Informatika és Technológia (UMIT).

Karrier az egészségügyben

Az egészség az Ön kompetenciája, az oktatás és a kutatás a te szenvedélyed? Az Innsbruck-i finn egészségügyi / egészségtudományi egyetemen Tirolban számos olyan feladatot fedezhet fel, amelyek kísérik a diákokat az egészségügyi szakma felé vezető úton. Magasan professzionális csapatokba ágyazva egy modern oktatási intézményben dolgozol, amely optimálisan hálózatra kerül Tirol határain túl.

Helyszínek

Innsbruck

Address
Innrain 98
6020 Innsbruck, Tirol, Ausztria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket