Hivatalos Leírás

Az INT Nurse Training Pty Ltd a Sarita Mudaliar (RN) vezérigazgatója és alapítója, valamint azon vágya, hogy szakmai, magasan képzett és minőségi képzett ápolószemélyzetet állítson elő az egészségügy és az ellátás területén közösségünkben. A vágy kiterjed egy elképzelés azon diplomások válnak a hosszú távú, tartós szakemberek, a karrier ápolási és Pathway a magasabb szintű képzés, beleértve a Nursing Regisztráció. Az INT-nővér-képzés arra törekszik, hogy elismerjék a minőségi oktatás vezetőjeként az egészségügyi és gondozói szektorban, akik a betegközpontú gondozást és a társadalom egészségét az értékek élvonalában tartják.

A szélesebb közösségben rászorulóknak nyújtott ápolási ellátás olyan kereslet, amely növekvő keresletet igényel egy olyan iparágtól, amely viszont csak a legjobban képzett és legképzettebb munkavállalókat igényli, empátiával a beteg, sérült, törékeny és idős korú gondozásra. Ez egy nagyon előnyös karrier, számos speciális lehetőséggel és Pathways , mivel valódi hatással vannak az emberek életére minden nap.

"Mint regisztrált nővér, több mint 30 éve dolgozom, most arra koncentrálok, hogy képessé tegyek azoknak, akik az egészségügy és a közösségi gondozás területén szeretnének részt venni, és a legsebezhetőbb emberekkel foglalkoznak, és életükben különbséget tesznek. A velünk való tanulás keményen, de jutalmazó lesz, ahogy azt helyesen végezzük, és a legmagasabb szintű képzettséget nyújtó oktatást kiváló létesítményekben, az iparág vezető partnereihez kötve. "

Ha szenvedélyesen jársz az ápolással és gondoskodással, és szeretnéd kezdeni ezt a Pathway t pályafutásodként, örömmel fogadlak, és várom, hogy veled tanulj és elkötelezzük magunkat, hogy a lehető legjobb oktatást nyújtsuk Önnek.

"A kórházban az első követelmény az, hogy a betegeknek ne legyen kár" - Florence Nightingale (RN)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Certificate

International Nurse Training

Ez a kurzus tükrözi a segítő munkavállalók szerepét, akik speciális feladatokat és funkciókat töltenek be az idős szolgálatokban; akár otthoni, akár otthoni vagy közösség ... [+]

A kurzus leírása

Ez a kurzus tükrözi a segítő munkavállalók szerepét, akik speciális feladatokat és funkciókat töltenek be az idős szolgálatokban; akár otthoni, akár otthoni vagy közösségi környezetben. A munkavállalók felelősséget vállalnak saját kimeneteleikért a meghatározott szervezetekre vonatkozó iránymutatások keretében, és fenntartják a minőségi szolgáltatásnyújtást a személyre szabott szolgáltatás tervezésének és szállításának fejlesztésével, megkönnyítésével és felülvizsgálatával.

A munkavállalóknak meg kell követelniük a vezető szerepüket és korlátozott felelősséget kell vállalniuk a mások szervezetének, mennyisége és minősége korlátozott paraméterek mellett.... [-]

Ausztrália Sydney
Január 2020
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Diploma

International Nurse Training

Ez a minősítés tükrözi azon munkavállalók szerepét, akik az ügyfeleknek nyújtanak szolgáltatásokat a mentális egészséggel kapcsolatos kérdésekben. Tanácsadást, felkérést, ... [+]

A kurzus leírása

Ez a minősítés tükrözi azon munkavállalók szerepét, akik az ügyfeleknek nyújtanak szolgáltatásokat a mentális egészséggel kapcsolatos kérdésekben. Tanácsadást, felkérést, érdekképviseleti tevékenységet és oktatási / egészségügyi promóciós szolgáltatásokat nyújtanak. Ezeknek a munkavállalóknak magas szintű szaktudással, készségekkel és kompetenciákkal kell rendelkezniük, különösen a pszichiátriai kérdésekkel foglalkozó törvényekkel, a rendelkezésükre álló szolgáltatások skálájával és a mentális egészséggel kapcsolatos egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban.

Az e területen dolgozó munkavállalók korai beavatkozást és egészségfejlesztő programokat fognak végrehajtani, valamint kutatást végeznek és bizonyítékokat alkalmaznak a gyakorlatukra. Olyan készségeket is kifejlesztenek, amelyek a bonyolult együttélő lelki egészséggel, kábítószerrel és alkoholfogyasztással foglalkozó személyek nevében érdekeltek.... [-]

Ausztrália Sydney
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
52 - 78 hetek
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul