International Nurse Training

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az INT Nurse Training Pty Ltd a Sarita Mudaliar (RN) vezérigazgatója és alapítója, valamint azon vágya, hogy szakmai, magasan képzett és minőségi képzett ápolószemélyzetet állítson elő az egészségügy és az ellátás területén közösségünkben. A vágy kiterjed egy elképzelés azon diplomások válnak a hosszú távú, tartós szakemberek, a karrier ápolási és Pathway a magasabb szintű képzés, beleértve a Nursing Regisztráció. Az INT-nővér-képzés arra törekszik, hogy elismerjék a minőségi oktatás vezetőjeként az egészségügyi és gondozói szektorban, akik a betegközpontú gondozást és a társadalom egészségét az értékek élvonalában tartják.

A szélesebb közösségben rászorulóknak nyújtott ápolási ellátás olyan kereslet, amely növekvő keresletet igényel egy olyan iparágtól, amely viszont csak a legjobban képzett és legképzettebb munkavállalókat igényli, empátiával a beteg, sérült, törékeny és idős korú gondozásra. Ez egy nagyon előnyös karrier, számos speciális lehetőséggel és Pathways , mivel valódi hatással vannak az emberek életére minden nap.

"Mint regisztrált nővér, több mint 30 éve dolgozom, most arra koncentrálok, hogy képessé tegyek azoknak, akik az egészségügy és a közösségi gondozás területén szeretnének részt venni, és a legsebezhetőbb emberekkel foglalkoznak, és életükben különbséget tesznek. A velünk való tanulás keményen, de jutalmazó lesz, ahogy azt helyesen végezzük, és a legmagasabb szintű képzettséget nyújtó oktatást kiváló létesítményekben, az iparág vezető partnereihez kötve. "

Ha szenvedélyesen jársz az ápolással és gondoskodással, és szeretnéd kezdeni ezt a Pathway t pályafutásodként, örömmel fogadlak, és várom, hogy veled tanulj és elkötelezzük magunkat, hogy a lehető legjobb oktatást nyújtsuk Önnek.

"A kórházban az első követelmény az, hogy a betegeknek ne legyen kár" - Florence Nightingale (RN)

Helyszínek

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket