Hivatalos Leírás

Az Amerikai Antigua Egyetem (AUA) Orvosi Főiskola olyan intézmény, amely az általuk képviselt közösségeket kiszolgáló jövőbeli generációk megteremtésére törekszik. Ezek a közösségek gyakran alulreprezentáltak az orvosi területen, és tükröződnek a hallgatói testünk sokszínűségében. A 2004-ben alapított AUA többet végzett, mint néhány iskola évtizedek óta. Az AUA vezető szerepet tölt be a tervezett orvoshiány kezelésében, különösen az alapellátás, a családi orvoslás és a belső orvoslás területén. Világszínvonalú oktatóink prémiumot jelentenek a diákok számára elérhetővé tételük és a tanulási környezet megteremtésében, ahol a gyakorlati képzés a norma.

Az AUA legnagyobb eredményeinek rövid áttekintése a potenciális pályázóknak nagyobb bizalmat ad a döntésükről, hogy komolyan fontolja meg az AUA-t:

 • Az AUA az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma, a New York-i Állami Oktatási Minisztérium, a Kaliforniai Orvosi Tanács, a Floridai Oktatási Minisztérium és a Karibi Akkreditációs Hatóság az orvostudományi és egyéb egészségtudományi oktatásban elfogadott, elismert és akkreditált. Mi vagyunk a három karibi orvosiskola közül az egyik ilyen különbséggel.
 • Az AUA első alkalommal történő átutalási aránya a USMLE esetében az első lépés, az amerikai és a karibi orvosok legfontosabb vizsgája 96%.
 • Az AUA növekvő hálózata 35 kórházi leányvállalatnak az Egyesült Államokban és Kanadában.
 • Az AUA két úttörő programot tart a Florida International University (FIU) számára. A klinikai szakvizsga-program lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes körű klinikai rotációs kórházaikat kiegészítsék a FIU Herbert Wertheim Orvostudományi Főiskolájával (HWCOM), míg az AUA-FIU Global MD program kutatási lehetőségeket, orvosi spanyol képzést nyújt, és a az egészséget és az egészséget befolyásoló társadalmi tényezőket.
 • A IV. Cím (szövetségi) finanszírozása, a Kanadai Szövetségi Kölcsönök, a VA juttatások és az ösztöndíjak állnak a minősített pályázók rendelkezésére.

Az AUA ideális választás azoknak a hallgatóknak, akik elkötelezték magukat az orvostan tanulmányozásában, szenvedélyesen közösségük szolgálatában, és elképzelik magukat, hogy megfelelnek az egészségügyi ellátás igényeinek helyi és globális szinten.

KÜLDETÉS ÉS TÖRTÉNET

Az Amerikai Egyetem Antigua (AUA) Orvosi Főiskola olyan innovatív orvosképző iskola, amely a legmagasabb szintű tanulóközpontú képzést nyújtja, lehetőséget biztosítva az alulreprezentált kisebbségek számára, elősegítve a sokszínű egyetemi közösséget, és biztosítva, hogy a diplomások fejlesztik a készségeket és attitűdöket az egész életen át tartó tanulás, az együttérzés és a szakmaiság. Olyan diákokat is biztosítunk, akik egyébként nem lennének képesek orvosi oktatásban részesülni az eszközökkel, hogy sikeres orvosokká válhassanak.

Az AUA-t azzal a kötelezettségvállalással alakították ki, hogy támogatja az alulmaradt közösségeket, és foglalkozik a közelgő orvoshiánysal, különös tekintettel az alapellátásra. Mint ilyen, az egyetem elismeri társadalmi felelősségét, hogy elősegítse az orvostudomány területét, és vezesse az orvosok és egészségügyi szakemberek következő generációját a globális egészségügyi igények kielégítésére.

AKKREDITÁCIÓ ÉS JÓVÁHAGYÁS

Számos karibi orvostudományi iskola esetében több mint egy évtizedet vesz igénybe ezek az elismerések, de az AUA elkötelezettsége a legmagasabb tudományos normák megőrzéséért a kormányzati joghatóságok, a külső ügynökségek és a nemzetközi akkreditáló testületek nem észlelték észre. A rekordidő alatt az egyetem egyike annak a kevésnek, aki elnyerte a tekintélyes akkreditációkat, amelyeket az átfogó értékelések után szerzett, megerősítette az AUA létesítményeinek, tananyagainak, erőforrásainak, karának, adminisztrációjának és hallgatói testületének rendkívüli minőségét. Ezek az elismerések lehetővé teszik diákjainknak, hogy részt vegyenek a klinikai kollégák és a diplomások, hogy biztosítsák a lakóhelyeket, és engedéllyel rendelkező orvosok az Egyesült Államokban és Kanadában.

 • US Department of Education
 • Elismerte a California Medical Board
 • Engedélyezett a Floridai Oktatási Minisztérium Független Oktatásáért Bizottság számára
 • Jóváhagyta a New York-i Állami Oktatási Minisztérium
 • A Karibi Akkreditációs Hatóság akkreditálta az orvosi és egyéb egészségügyi szakmák (CAAM-HP)
 • Ezt az Indiai Orvosi Tanács (MCI)
 • Elismerték az Amerikai Származó Orvosok Szövetsége (AAPI), mint a nemzetközi orvosi nevelés vezetője.
 • Az Egyesült Nemzetek Akadémiai Hatásának (UNAI) tagja
 • Az International Medical Education Directory (IMED) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO)
 • A diplomások jogosultak részt venni a Nemzeti Resident Matching Program (NRMP) és a kanadai Resident Matching Service (CaRMS)
 • A vészhelyzeti orvosi szakemberek nemzeti szövetsége (NAEMT)

Az intézmény további kínálata:

M.D.

American University of Antigua

Azok a hallgatók, akik a Manipal Egyetem Egészségtudományi Intézetében a BSc-re regisztrálnak, az Amerikai Egészségtudományi Egyetem (AUA) orvosi doktora (MD) programját ... [+]

A Manipal Egyetem az egyik legnagyobb magánegyetem az országban, több mint 25 000 hallgatót von be a tudományágak között. Az egyetem számos különböző tudományágat kínál az egyetemi posztgraduális posztgraduális programoktól a mérnöki és informatikai, menedzsment, biotechnológia, belsőépítészet és építészet, valamint a média és kommunikáció területén a hallgatókhoz.

A BSc az Egészségtudományi Intézetben egy igen interdiszciplináris program, melynek célja, hogy kiváló lehetőségeket biztosítson a diákok számára az ígéretes karrierlehetőségek megkezdéséhez. Bevezetésre került azzal a vízióval, hogy a hallgatóknak olyan ismeretekkel és készségekkel kell rendelkezniük, amelyeknek az orvostudomány és a tudományos kutatás élvonalában kell lenniük.... [-]

Antigua és Barbuda Saint John's
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
American University of Antigua

A globális MD program egy átfogó, négyéves hosszúsági pálya a globális egészségügyben, amely beépül a tantervbe az Amerikai Antigua Orvostudományi Egyetemen. ... [+]

GLOBAL HEALTH MD

Az Amerikai Antigua Egyetem Orvostudományi Egyetem (AUA) A Global MD Programot a Florida International University (FIU) segítségével folytatják.

A globális MD program egy átfogó, négyéves hosszúsági pálya a globális egészségügyben, amely beépül a tantervbe az Amerikai Antigua Orvostudományi Egyetemen.

A Globális Egészségügy a "Egészségügyi Egyetemek Konzorciuma" címmel "a tanulmány, a kutatás és a gyakorlat területe, amely kiemelt fontosságot tulajdonít az egészség javításának és a méltányosság elérésének az egész világon minden ember számára". A Globális Egészség a globális környezetben foglalkozik a lakosság egészségével, és meghaladja a nemzetek politikai határait, amelyek az egészség társadalmi meghatározóira, az egészségügyi egyenlőtlenségekre terjednek ki, beleértve a fertőző és nem fertőző betegségekkel kapcsolatos kérdéseket, az emberi jogokat és a gazdasági fejlődést, valamint a politikai és rendszerbeli kérdéseket.... [-]

Antigua és Barbuda Saint John's
Kérj Információt
Angol
Campus
Bővebben magyarul
American University of Antigua

A tananyag révén az AICASA minden szükséges erőforrást biztosít a leendő MD-k és más egészségügyi szakemberek számára, hogy a pályafutásukat a pályára állítsák. ... [+]

AICASA

Az Amerikai Nemzetközi Művészeti és Tudományi Főiskola - Antigua (AICASA) egészségügyi szakképzést és egyetemi kurzust kínál az orvostudományok és más kapcsolódó egészségügyi szakmák alapjainak megteremtésére vagy megerősítésére. A közvetlenül a középiskolából érkező diákok, akik ismerik az MD fokozat elérési útját, szeretnék folytatni az AICASA-t, hogy az egészségtudományi szakképzést szerezzenek.

Az AICASA úgy véli, hogy bárki, akinek a tehetsége, vezetése és szenvedélye képzett orvos, nem szabad megtagadni az alkalmat arra, hogy megvalósítsa az álmot. A kollégium számos egyetemi kurzust kínál, különös hangsúlyt fektetve az orvosi és egészségügyi tudományokra, és számos lehetőséget kínál, amelyek mindegyike lehetőséget nyújthat egy MD diploma megszerzésére vagy az Egészségtudományi Tudományok Tudományos .... [-]

Antigua és Barbuda Saint John's
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul