American University of Antigua

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Amerikai Antigua Egyetem (AUA) Orvosi Főiskola olyan intézmény, amely az általuk képviselt közösségeket kiszolgáló jövőbeli generációk megteremtésére törekszik. Ezek a közösségek gyakran alulreprezentáltak az orvosi területen, és tükröződnek a hallgatói testünk sokszínűségében. A 2004-ben alapított AUA többet végzett, mint néhány iskola évtizedek óta. Az AUA vezető szerepet tölt be a tervezett orvoshiány kezelésében, különösen az alapellátás, a családi orvoslás és a belső orvoslás területén. Világszínvonalú oktatóink prémiumot jelentenek a diákok számára elérhetővé tételük és a tanulási környezet megteremtésében, ahol a gyakorlati képzés a norma.

Az AUA legnagyobb eredményeinek rövid áttekintése a potenciális pályázóknak nagyobb bizalmat ad a döntésükről, hogy komolyan fontolja meg az AUA-t:

 • Az AUA az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma, a New York-i Állami Oktatási Minisztérium, a Kaliforniai Orvosi Tanács, a Floridai Oktatási Minisztérium és a Karibi Akkreditációs Hatóság az orvostudományi és egyéb egészségtudományi oktatásban elfogadott, elismert és akkreditált. Mi vagyunk a három karibi orvosiskola közül az egyik ilyen különbséggel.
 • Az AUA első alkalommal történő átutalási aránya a USMLE esetében az első lépés, az amerikai és a karibi orvosok legfontosabb vizsgája 96%.
 • Az AUA növekvő hálózata 35 kórházi leányvállalatnak az Egyesült Államokban és Kanadában.
 • Az AUA két úttörő programot tart a Florida International University (FIU) számára. A klinikai szakvizsga-program lehetővé teszi a diákok számára, hogy teljes körű klinikai rotációs kórházaikat kiegészítsék a FIU Herbert Wertheim Orvostudományi Főiskolájával (HWCOM), míg az AUA-FIU Global MD program kutatási lehetőségeket, orvosi spanyol képzést nyújt, és a az egészséget és az egészséget befolyásoló társadalmi tényezőket.
 • A IV. Cím (szövetségi) finanszírozása, a Kanadai Szövetségi Kölcsönök, a VA juttatások és az ösztöndíjak állnak a minősített pályázók rendelkezésére.

Az AUA ideális választás azoknak a hallgatóknak, akik elkötelezték magukat az orvostan tanulmányozásában, szenvedélyesen közösségük szolgálatában, és elképzelik magukat, hogy megfelelnek az egészségügyi ellátás igényeinek helyi és globális szinten.

KÜLDETÉS ÉS TÖRTÉNET

Az Amerikai Egyetem Antigua (AUA) Orvosi Főiskola olyan innovatív orvosképző iskola, amely a legmagasabb szintű tanulóközpontú képzést nyújtja, lehetőséget biztosítva az alulreprezentált kisebbségek számára, elősegítve a sokszínű egyetemi közösséget, és biztosítva, hogy a diplomások fejlesztik a készségeket és attitűdöket az egész életen át tartó tanulás, az együttérzés és a szakmaiság. Olyan diákokat is biztosítunk, akik egyébként nem lennének képesek orvosi oktatásban részesülni az eszközökkel, hogy sikeres orvosokká válhassanak.

Az AUA-t azzal a kötelezettségvállalással alakították ki, hogy támogatja az alulmaradt közösségeket, és foglalkozik a közelgő orvoshiánysal, különös tekintettel az alapellátásra. Mint ilyen, az egyetem elismeri társadalmi felelősségét, hogy elősegítse az orvostudomány területét, és vezesse az orvosok és egészségügyi szakemberek következő generációját a globális egészségügyi igények kielégítésére.

AKKREDITÁCIÓ ÉS JÓVÁHAGYÁS

Számos karibi orvostudományi iskola esetében több mint egy évtizedet vesz igénybe ezek az elismerések, de az AUA elkötelezettsége a legmagasabb tudományos normák megőrzéséért a kormányzati joghatóságok, a külső ügynökségek és a nemzetközi akkreditáló testületek nem észlelték észre. A rekordidő alatt az egyetem egyike annak a kevésnek, aki elnyerte a tekintélyes akkreditációkat, amelyeket az átfogó értékelések után szerzett, megerősítette az AUA létesítményeinek, tananyagainak, erőforrásainak, karának, adminisztrációjának és hallgatói testületének rendkívüli minőségét. Ezek az elismerések lehetővé teszik diákjainknak, hogy részt vegyenek a klinikai kollégák és a diplomások, hogy biztosítsák a lakóhelyeket, és engedéllyel rendelkező orvosok az Egyesült Államokban és Kanadában.

 • US Department of Education
 • Elismerte a California Medical Board
 • Engedélyezett a Floridai Oktatási Minisztérium Független Oktatásáért Bizottság számára
 • Jóváhagyta a New York-i Állami Oktatási Minisztérium
 • A Karibi Akkreditációs Hatóság akkreditálta az orvosi és egyéb egészségügyi szakmák (CAAM-HP)
 • Ezt az Indiai Orvosi Tanács (MCI)
 • Elismerték az Amerikai Származó Orvosok Szövetsége (AAPI), mint a nemzetközi orvosi nevelés vezetője.
 • Az Egyesült Nemzetek Akadémiai Hatásának (UNAI) tagja
 • Az International Medical Education Directory (IMED) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO)
 • A diplomások jogosultak részt venni a Nemzeti Resident Matching Program (NRMP) és a kanadai Resident Matching Service (CaRMS)
 • A vészhelyzeti orvosi szakemberek nemzeti szövetsége (NAEMT)

Helyszínek

Saint John's

Address
Jabberwock Rd
Saint John's, Saint John, Antigua és Barbuda

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket