Hivatalos Leírás

Academy Group Új-Zéland az egyik új-zélandi legismertebb magánoktatás nyújtó széles skáláját tanulási programok szintje 1-5 az Új-zélandi képesítési keretrendszer.

Academy Új-Zéland kínál gyakorlati gyakorlati tanulás, hogy ha a következő lépés a karriered. Mi már évek óta a tanulók képzése 1987 óta, és a tapasztalat az, ami nekünk sikerült.

A hallgatók részesülhetnek erős közösség és az ipar közötti kapcsolatok az iskolákkal, munkáltatók, Iparág és Kormányzati szervek. Egyik legfontosabb irányelvek biztosítása • A helyi munkahelyek teljesülését.

Ennek része az Akadémia programot nyújtunk kihívást tapasztalatokat, hogy segítsen a bizalmat meg kell, hogy megfeleljen a nagy kihívás: megtalálni és megtartani a munkát. Az időt velünk felhatalmazza, hogy a kezdeményezést, és kockáztatni. Látjuk siker naponta, és megérteni a teljesítmény, hogy motiválja.

A mi Nemzetközi diákokKínálunk a Gyógyszerész technikus Program - 5. szint, amely a NZQA jóváhagyott minősítési szükség lesz egy Gyógyszertár gyógyszertár technikus. Befejezésekor bármely tanulási program Akadémia a diákok kapnak megfelelő NZQA egység szabványok és a nemzeti tanúsítványok, amely országosan elismert tanúsító a készségek és szabványok elérni.

Itt Academy Új-Zéland van egy egyesült hangsúly az összes programjainkat; hogy segítsen minden kedves hallgatók szert értékes, minőségi képesítések és készségek egész izgalmas és változatos iparágakban. Értékeink középpontjában állnak, amit teszünk, és ezek a vezérelvek segít Academy Új-Zéland az első választás, ha tanul a mi kínált tárgyak.

"Az Akadémia új-zélandi végzős a tudás, a valós világ készségek és a szakmai és személyes tulajdonságok, hogy a különbség" - A Graduate Promise

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Certificate

Academy New Zealand

Az új-zélandi Certificate in Pharmacy (gyógyszerész technikus) - 5. szint a NZQA jóváhagyott minősítési szükség lesz egy gyógyszertár gyógyszertár technikus. A tanfolyam ... [+]

A karrierjét a gyógyszeriparban itt kezdődik

Az új-zélandi Certificate in Pharmacy (gyógyszerész technikus) - 5. szint a NZQA jóváhagyott minősítési szükség lesz egy gyógyszertár gyógyszertár technikus.

A tanfolyam megtanítja az összes szükséges technikai készségek és gyógyszerészeti tudás lesz a gyógyszerész technikus és Akadémia Új-Zéland egyik csak iskolák Új-Zélandon kínál ez az igény képesítést.

Rengeteg munkahely Új-Zéland a képzett technikusok gyógyszertár és büszkék vagyunk arra, hogy 93% -a diplomások dolgoznak az iparban.

Tanfolyam tartalom Feldolgozás előírások - Számítások - Kezelés gyógyszeripari termékek - Jogszabályok - magisztrális - tanácsadás az ügyfelek - Gyógyszerek - Humánbiológiai hallgatók vállalják beteggondozó munkatapasztalat néhány új-zélandi vezető gyógyszertárakban és elkötelezettek vagyunk, hogy segítséget nyújtson diplomások gyógyszertár karrier. Állásajánlatok Gyógyszerész technikus - Gyógyszertár Eladási asszisztens - Gyógyszerészeti Kiskereskedelmi vevő - Gyógyszerészeti képviselő - Gyártási gyógyszerész technikus Oklevelek NZ Certificate in gyógyszerész technikus Level 5 - NZ Certificate in gyógyszerész technikus 4. szint - NZ Certificate in Pharmacy (Bevezetés a Pharmacy Practice) 3. szint Nevezési feltételek ... [-]
Új-Zéland Auckland
Kérj Információt
Angol
Nappali
54 hetek
Campus
Bővebben magyarul