Keystone logo
Keresse meg állatorvosi diplomáját

Keresse meg állatorvosi diplomáját

Mit akarsz tanulni?
Hol szeretnél tanulni?

Népszerű állatorvosi programok

Az állatorvostudomány az állatok egészségével és jólétével foglalkozik, és a megelőző ellátástól a komplex sebészeti eljárásokig és a pszichológiai elemzésig mindent felölel. A világ legjobb egyetemei, orvosi egyetemei, orvosi főiskolái és más oktatási intézményei kínálnak állatorvos-tudományi tanulmányi programokat, legyen az alap-, mester- vagy doktori szintű, valamint egyéni kurzusok. Ha úgy dönt, hogy az állatorvostudományt tanulja, a kurzusok sok olyan témát tartalmaznak, mint az orvosi diploma által lefedett témák, de az emberek helyett az állatokra összpontosítanak.

Az állatorvostudományi programoknak sokféle szakiránya lehet, például állatjólét, állatorvosi sebészet, takarmányozás, parazitológia, szaporodásbiológia, állatorvosi epidemiológia és közegészségügy, kritikus gondozás vagy állatorvosi ápolás. Lehetőség van nappali és részidős tanulmányi lehetőségekre, valamint rugalmasabb online és távoktatási programokra is.

Kezdje a keresést az alábbiakban felsorolt legnépszerűbb állatorvos-tudományi programok megtekintésével. Közvetlenül az egyetemi felvételitől kérhet további információkat az online űrlap kitöltésével!