Keystone logo
Keresse meg egészségügyi PhD fokozatát

Találd meg a neked való egészségügyi PhD diplomát

Mit szeretnél tanulni?
Hol szeretnél tanulni?

Az egészségügyi doktori programok célja, hogy magas szintű egészségügyi szakembereket hozzanak létre egy adott egészséggel kapcsolatos terület alapos ismerete, az elméleti tudományágak alapos megértése és a fejlett kutatási módszerek elsajátítása révén. Az egészségügyi doktori programok jellemzően tanfolyami munkákat és doktori disszertációt is tartalmaznak, és legalább négy évet igényelnek.

Legjobb PhD egészségügyi programok

A világ vezető egyetemei számos PhD-programot kínálnak az egészséggel kapcsolatos területeken. Az egészségügyi szakmák hallgatói által választott legnépszerűbb doktori programok közé tartozik az orvostudományi doktori, az ápolói, a közegészségügyi, a táplálkozástudományi és a klinikai doktori fokozat. Hasonlítsa össze a képzési programokat, takarítson meg időt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az egyetemekkel!

A legjobb PhD egészségügyi országok

A doktori képzés országának kiválasztása nehéz feladat lehet, különösen azoknak a hallgatóknak, akik külföldre szeretnének menni doktori képzésre. Annak érdekében, hogy áttekintést kapjon a világ különböző lehetőségeiről, tekintse meg az alábbiakban felsorolt néhány legnépszerűbb tanulmányi célpontot az egészségügyi doktori fokozat megszerzéséhez.

Legjobb PhD egészségügyi városok

Annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb helyet a doktori fokozat megszerzéséhez, vessen egy gyors pillantást néhány alább felsorolt városra, amelyek az egészséggel kapcsolatos PhD programokba való beiratkozás legjobb helyei. Hasonlítsa össze a különböző tanulmányi helyszíneket, tekintse meg az ott kínált PhD programokat, és további információkért forduljon közvetlenül az egyetemi felvételizőhöz!

Újonnan hozzáadott programok