Keystone logo
Keresse meg egészségügyi PhD fokozatát

Keresse meg egészségügyi PhD fokozatát

Mit akarsz tanulni
Hol szeretnél tanulni

Népegészségügyi PhD

Az egészségügyi PhD programok olyan hallgatók számára készültek, akik az orvosi területen kívánnak kutatói karriert folytatni. A doktori programok jellemzően akadémiai kurzusok és kutatások kombinációját, illetve programtól függően gyakorlati képzést is tartalmaznak. A PhD-képzés célja az egészséggel kapcsolatos ismeretek bővítése, a hallgatóknak pedig eredeti kutatásokat kell készíteniük, és tanulmányaik végén disszertációt kell bemutatniuk, amelyet egy szakértői bizottság megvizsgál.

Az egészségügyi doktori fokozatot szerzettek folytathatják kutatói pályafutásukat a tudományos életben, a kormányzatban vagy az iparban. Az egészségügyi doktori fokozatot számos szakterületen lehet megszerezni. A legnépszerűbb PhD programok a közegészségügy, az ápolás, a táplálkozás és a gyógyszerészet területén találhatók. A klinikai pszichológia, az élelmiszertudomány és az alternatív gyógyászat programjaira is nagy a kereslet.

Vessen egy pillantást az alább felsorolt legjobb egészségügyi PhD programokra, hasonlítsa össze a tanterveket, költségeket és a tanulmányi helyszíneket, mielőtt kiválasztja azt, amelyik a leginkább vonzó az Ön számára. Ne feledje, hogy időt takaríthat meg, és további információkért közvetlenül kapcsolatba léphet az egyetemi felvételizőkkel az online űrlap kitöltésével.

Legjobb PhD egészségügyi programok

A világ vezető egyetemei számos PhD-programot kínálnak az egészséggel kapcsolatos területeken. Az egészségügyi szakmák hallgatói által választott legnépszerűbb doktori programok közé tartozik az orvostudományi doktori, az ápolói doktori, a közegészségügyi doktori, a táplálkozástudományi és a klinikai doktori fokozat. Hasonlítsa össze a tanulmányi programokat, takarítson meg időt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az egyetemekkel!

A legjobb PhD egészségügyi országok

A doktori képzés országának kiválasztása nehéz feladat lehet, különösen azoknak a hallgatóknak, akik külföldre szeretnének menni doktori képzésre. Annak érdekében, hogy áttekintést kapjon a világ különböző lehetőségeiről, tekintse meg az alábbiakban felsorolt néhány legnépszerűbb tanulmányi célpontot az egészségügyi doktori fokozat megszerzéséhez.

Legjobb PhD egészségügyi városok

Annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb helyet a doktori fokozat megszerzéséhez, vessen egy gyors pillantást néhány alább felsorolt városra, amelyek az egészséggel kapcsolatos PhD programokba való beiratkozás legjobb helyei. Hasonlítsa össze a különböző tanulmányi helyszíneket, tekintse meg az ott kínált PhD programokat, és további információkért forduljon közvetlenül az egyetemi felvételizőhöz!