Keystone logo
Találja meg MD diplomáját

Találja meg MD diplomáját

Mit akarsz tanulni
Hol szeretnél tanulni

Népszerű MD

A Doctor of Medicine (MD) az orvosok és sebészek legmagasabb fokozata. Az országtól függően lehet professzionális doktori fokozat (mint az Egyesült Államok vagy Kanada esetében), vagy kutatói fokozat (például az Egyesült Királyságban vagy Németországban).

A Doctor of Medicine fokozatok célja olyan magasan képzett egészségügyi szakemberek felkészítése, akik képesek lennének megfelelni az orvosi kihívásoknak a legkülönbözőbb körülmények között. Az MD fokozat tanulmányi programja általában ötvözi az akadémiai képzést a fejlett klinikai tapasztalattal, egészségügyi környezetben, például kórházakban, klinikákon, egészségügyi központokban vagy idősek otthonában végzett gyakorlati gyakorlaton keresztül.

Az MD programoknak számos szakiránya lehet, például általános gyakorlat, sebészeti orvostudomány, fizioterápia, nőgyógyászat, kardiológia, onkológia, pszichiátria és mások. Számos Doctor of Medicine fokozatot kínálnak vezető egyetemek és más oktatási intézmények szerte a világon.

Kezdje el az Ön igényeinek leginkább megfelelő tanulmányi program keresését az alábbiakban felsorolt legnépszerűbb MD programok közül!

A legnépszerűbb MD programok

Az MD programok különféle szakterületekkel rendelkezhetnek, például általános gyakorlat, sebészeti orvostudomány, nőgyógyászat, ortopédia, radiológia és még sok más. Az MD programok jellemzően négy-hat év tanulmányi és klinikai képzést igényelnek. Tekintse meg az alábbiakban felsorolt néhány legnépszerűbb MD-programot a világon, időt takaríthat meg, és forduljon közvetlenül az egyetemekhez

A legnépszerűbb MD országok

Az orvosok iránti igény a világon mindenütt nagy, és számos ország egyetemei közül választhat az orvosi diploma megszerzéséhez. Vessen egy pillantást néhány legnépszerűbb helyszínre, ahol orvos lett, hasonlítsa össze a program felépítését és a kínált szakirányokat, és további információért forduljon közvetlenül a felvételi irodákhoz.

Legjobb MD városok

Az alább felsorolt városok legjobb egyetemei magas szintű orvosi képzést, kutatási lehetőségeket kínálnak a világ vezető intézeteiben és értékes klinikai tapasztalatokat a kórházakban. Az alábbi linkekre kattintva tudjon meg többet arról, hogy milyen lehetőségei vannak a doktori fokozat megszerzésére az egészségügyi szakemberek egyik legnépszerűbb tanulmányi helyén.

Újonnan hozzáadott programok