Keystone logo
Találja meg MD diplomáját

Találd meg a neked való M.D. diplomát

Mit szeretnél tanulni?
Hol szeretnél tanulni?

Az MD vagy Doctor of Medicinea sebészek és orvosok legmagasabb tudományos fokozata. Ez lehet szakmai doktori fokozat, mint az USA és Kanada esetében, vagy kutatói fokozat, mint az Egyesült Királyság hagyományait követő országokban. Az orvosi tanulmányi program elvégzése általában magában foglalja az orvosi egyetem elvégzését, valamint a rezidens képzést.

A legnépszerűbb MD programok

Az MD programok különféle szakterületekkel rendelkezhetnek, például általános gyakorlat, sebészeti orvostudomány, nőgyógyászat, ortopédia, radiológia és még sok más. Az MD programok jellemzően négy-hat év tanulmányi és klinikai képzést igényelnek. Tekintse meg az alábbiakban felsorolt néhány legnépszerűbb MD-programot a világon, időt takaríthat meg, és forduljon közvetlenül az egyetemekhez

A legnépszerűbb MD országok

Az orvosok iránti igény a világon mindenütt nagy, és számos ország egyetemei közül választhat az orvosi diploma megszerzéséhez. Vessen egy pillantást néhány legnépszerűbb helyszínre, ahol orvos lett, hasonlítsa össze a program felépítését és a kínált szakirányokat, és további információért forduljon közvetlenül a felvételi irodákhoz.

Legjobb MD városok

Az alább felsorolt városok legjobb egyetemei magas szintű orvosi képzést, kutatási lehetőségeket kínálnak a világ vezető intézeteiben és értékes klinikai tapasztalatokat a kórházakban. Az alábbi linkekre kattintva tudjon meg többet arról, hogy milyen lehetőségei vannak a doktori fokozat megszerzésére az egészségügyi szakemberek egyik legnépszerűbb tanulmányi helyén.

Újonnan hozzáadott programok