Keystone logo
Amerikai Egyesült Államok

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Intézmények száma: 4013
  • Orlando, Amerikai Egyesült Államok

  A University of Central Florida (UCF) College of Business vezető szerepet tölt be az üzleti élet és az oktatás következő generációjában. Az 1968-ban alapított UCF College of Business alapképzési, mesterképzési, doktori és vezetői szintű diplomákat kínál, amelyek mindegyikét a Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) és a Southern Association of Colleges and Schools (SACS) akkreditálta. ).

  • College Station, Amerikai Egyesült Államok

  A Texas A&M Egyetem közgazdasági mesterképzési programja a Texas állambeli College Stationben található Ez a STEM program lehetőséget kínál a hallgatóknak szakdolgozat vagy nem szakdolgozat fokozat megszerzésére és szigorú közgazdasági, ökonometriai képzésre, valamint elemzési és kvantitatív készségeik fejlesztésére, hogy felkészítsék őket az azonnali karrierre, vagy folytassák tanulmányaikat közgazdasági vagy pénzügyi PhD programokban.

  • Salem, Amerikai Egyesült Államok

  A Salem College 1888 decemberében kapta meg az alapító okiratát Nyugat-Virginia államtól, és 1889 áprilisától ajánlotta fel az első oktatási időszakot. A Salem Egyetemet (Salem) 1963 óta akkreditálta a The Higher Learning Commission (HLC) (amikor még úgy ismerték). az Északi Központi Egyesület). A Salem Egyetem munkatársai, alapképzési, diplomás és bizonyítványi programokat kínál.

  • Mobile, Amerikai Egyesült Államok

  A Spring Hillben talál egy támogató tanulási közösséget, amely arra ösztönzi Önt, hogy különböző nézőpontokat fedezzen fel, miközben képessé tesz arra, hogy teljes potenciálját elérje. A jezsuita, katolikus hagyományainkban gyökerező SHC széles körű bölcsészettudományi oktatást kínál, amely az egész embert – elmét, testet és szellemet – igyekszik fejleszteni.

  • Washington, Amerikai Egyesült Államok

  A Krieger School of Arts and Sciences Advanced Academic Programs részlege online és személyes tanulási lehetőségeket kínál posztgraduális szinten, mesterfokozatú és diplomás képzési programokkal számos iparágban és területen.

  • Swakopmund, Namíbia
  • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság
  • + 1 több

  A kormányok és az ipar (Fortune 500 vállalat) pozitív bátorítása révén különféle üzleti fokozatok képzését biztosítjuk, és egy teljesen online nemzetközi üzleti iskola vagyunk.

  • West Hartford, Amerikai Egyesült Államok

  A University of Saint Joseph az első számú magánegyetem Connecticutban az egészségügyi és szociális szolgáltatások, az oktatás, a digitális média és a tudományok jövőbeni keresett szakemberei számára. A fő vállalati központoktól és a híres orvosi és kutatóintézetektől pár percre található USJ olyan programokat kínál a hallgatóknak, amelyek közvetlenül összekapcsolják a kurzusokat, az elméleteket és a bizonyítékokat a munkahelyi elhelyezkedéssel, így biztosítva számukra a szükséges tapasztalatokat, hogy felülemelkedjenek a kemény versenyen, amikor belépnek a munkaerőpiacra.

  • Hammond, Amerikai Egyesült Államok

  A Southeastern-i Tudományos és Technológiai Főiskola számos magas színvonalú képzési programot kínál számos STEM tudományágban. Pályakezdőink nagyon keresettek a regionális és nemzeti technológiai vállalatok körében, és nagyon versenyképesek a posztgraduális programokban való elhelyezkedésért. Tantestületünk és létesítményeink világszínvonalúak, osztályaink jellemzően kicsik, így a hallgatók nagy egyéni figyelmet kapnak. Kiváló minőségű oktatási élményt nyújtunk a hasonló intézmények költségeinek töredékéért, és egy gyönyörű és dinamikus egyetemen találhatók, közel New Orleanshoz és Baton Rouge-hoz.

  • Redwood City, Amerikai Egyesült Államok

  Csatlakozzon a világ egyik vezető kutatási és tanulási intézményének hallgatóinak globális közösségéhez. Az egyetlen lehetőség, hogy külföldön tanuljanak a Stanford Egyetemen, a Summer Session segít a hallgatóknak abban, hogy kihívásokkal teli oktatókat vegyenek fel főiskolai kreditért, miközben egyensúlyban tartják az oktatási és a társadalmi tevékenységeket. Fedezzen fel egy új tudományos területet, lépjen kapcsolatba több mint 50 ország diákjaival, fedezze fel szenvedélyét, vagy találja meg a módját, hogy megváltoztassa a világot. Bármelyik utat is választja, olyan tanulási élményben lesz része, amely valódi és tartós hatást fejt ki.

  • Fresno, Amerikai Egyesült Államok

  A Fresnói Kaliforniai Állami Egyetem (Fresno állam) egy országos rangú, négyéves vagy annál idősebb, akkreditált egyetem Kalifornia középső részén, 68 alapképzési programmal és 45 mesterképzési programmal. Élénk diákkörünk évente 25 000+ diákból áll, a nemzetközi hallgatók pedig több mint 70 országot képviselnek. A Fresno állam oktatói minden évben egyre nagyobb figyelmet kapnak az országos rangsorok kiadásával. A Washington Monthly Magazine, a US News and World Report és a Money Magazine legújabb jelentései egyetemünket szövetségbe helyezték a Kaliforniai Egyetem kampuszaival és az Ivy League intézményeivel.

  • Meadville, Amerikai Egyesült Államok

  Az 1815-ben alapított Allegheny College egy magán nemzeti bölcsészeti főiskola. 566 hektáros kampusza Pennsylvania északnyugati részén található. Az Allegheny College hallgatói számára biztosított a szabadság, hogy minden tanulmányi területet felfedezzenek, és tehetségüket és szenvedélyüket ötvözik, hogy olyan készségeket fejlesszenek ki, amelyekre a munkaadók leginkább a mai globális gazdaságban vágynak – kreatívak, elemzők és innovatívak. Amikor az Ön érdeklődési körének összekapcsolásáról beszélünk, az azt jelenti, hogy felismerjük a lehetséges összetettséget mindegyikőtökben.

  • Pineville, Amerikai Egyesült Államok

  Az 1906-ban alapított Louisiana Christian University egy magán, baptista koedukált bölcsészeti és tudományos főiskola, válogatott szakmai programokkal. A karakter és a tanulás elveire épülő Kollégium kiemelkedő akadémikusokkal rendelkezik, és az egyetlen baptista, négyéves intézmény Louisianában.

  • Tacoma, Amerikai Egyesült Államok

  5 percre a strandtól, 30 percre a Seattle-Tacoma nemzetközi repülőtértől, 10 percre Tacoma belvárosától és 45 percre Seattle belvárosától, a Tacoma Community College gyönyörű helyen, az Egyesült Államok északnyugati részén található. A diákok etnikailag változatos éttermeket, helyi kávézókat, koncerthelyszíneket, golfpályákat, nemzeti és állami parkokat, valamint az óceánpartot találnak, amelyek könnyen elérhetők Tacoma városába.

  • Washington, Amerikai Egyesült Államok

  Az Amerikai Egyetem Angol Nyelvi és Képzési Akadémiája (ELTA) egy intenzív angol nyelvi program, amely felkészíti a hallgatókat tanulmányi vagy szakmai céljaikra. Az interaktív órák az American University campusán találhatók, és tapasztalt oktatók tanítják őket. Szerezze meg azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van a sikerhez vezető tudományos vagy szakmai útjának következő lépéseinek megtételéhez.

  • St. Louis, Amerikai Egyesült Államok

  A Continens States University-t azért hozták létre, hogy felsőoktatást nyújtson minden hozzáértő hallgatónak, aki egyébként nem járhatna rendes egyetemre, vagy nem engedhetné meg magának. A Continens States University továbbra is elkötelezett eredeti célja mellett, hogy a jogosult hallgatók számára felsőoktatást nyújtson online technológiák és csatornák segítségével.