Keystone logo
Tajvan

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Tajvan 2024

Intézmények száma: 7
  • 151號, Tajvan

  Több mint fél évszázada a Fooyin University tanúja a tajvani emberek életörökségének, minden egyes generációban és korszakban. Csak szorgalmas és szerény légkör tart. Iskolánk fejlődési folyamatának minden szakaszában nagyszerű eredményeket értünk el.

  • 78號, Tajvan

  Az iskolát 1952 júniusában alapították, és „Tajvan déli részén dolgozó egészségügyi dolgozók képzésének előkészítő osztályaként” nevezték el. 1953 augusztusában „Tajvan tartományi Tainan ápolói szakközépiskolává” léptették elő. Ötven év alatt az iskola egyre kiemelkedőbb ápoló tehetségeket ápol, akik az országban és azon kívül dolgoznak, és mély dicséretet kapnak.

  • 89, Tajvan

  Chung Hwa University Of Medical Technology (HWAI), eredetileg Kína Junior Orvostechnikai Főiskolának hívták, 1968-ban hozták létre Tainan Hsien Jen-Te megyében azzal a céllal, hogy tudományos lehetőségeket kínáljon az orvosi ellátásban érdekelt fiatalok számára.

  • 110號, Tajvan

  A háború utáni korszakban az 54-es évek tajvani fogorvoshiánya miatt Dr. Ju-Chuan Chou Chung Shan Medical University előzményei) a fogorvosok képzése céljából. Az iskola nevét Dr. Sun Yat-Sen, más néven Chung-Shan kapta, hazafisága elismeréseként. Az intézet főiskolai szintre emelésének igénye az idő előrehaladtával nőtt. Nagy erőfeszítések és a programok végrehajtása után 1977-ben az Oktatási Minisztérium iskolánkat megadta a Chung Shan Orvosi és Fogorvosi Főiskolának. Mégis haladtunk és tágultunk. 2001-ben az intézetet átszervezték Chung Shan Medical University (CSMU) néven.

  • 365, Tajvan

  Az NTUNHS-t 1954-ben alapították Tajvani Tartományi Gyermekápoló Főiskolaként. 1963-ban a főiskola beolvadt az 1947-ben alapított Taipei Senior Medical School-ba, és ötéves junior főiskolává, a tajvani tartományi ápolói és szülésznői szakiskolává vált. 1981-ben a kollégium Nemzeti Tajpeji Ápolói Főiskolává vált, és 1994-ben újra átalakították, hogy 1994-ben Nemzeti Tajpeji Ápolási Főiskolává váljanak. Végül 2010 augusztusában az Oktatási Minisztérium jóváhagyta az iskola új nevét, a "Tajpeji Nemzeti Ápolási és Egészségügyi Egyetemet" Tudományok "elismerésével az iskola kiemelkedő fejlődését és eredményeit. Az egyetemnek három főiskolája van: az ápolói főiskola, az egészségügyi technológiai főiskola, az emberi fejlődés és egészségügy főiskolája, valamint az általános oktatási központ.

  • 91號, Tajvan

  China Medical University (CMU) Kínai Orvostudományi Főiskolaként hozták létre 1958. június 6-án, majd China Medical University alakították át. Ez az első tudományos intézmény Tajvanon, ahol kínai orvoslás és gyógyszerészeti programokat tartanak. Az egyetem folyamatosan nőtt Tajvan egyik legelső orvosi egyetemének jelenlegi helyzetébe. Az egyetem két nagy egyetemmel rendelkezik: Taichung (köztük Wuquan és Ankang) és Beigang.

  • Taichung, Tajvan

  1967. május 7-én a Hungkuang alapítója, Dr. Yu Lin Wang megalapította a Hungkuang Gyermekápoló Főiskolát, amely továbbvitte apja orvosi szolgálatának örökségét. Ugyanezen év július 12-én az Oktatási Minisztérium támogatását és ratifikálását követően Dr. Yu Lin Wang lett az iskola első elnöke.