Keystone logo
Portugália

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Portugália 2023

Intézmények száma: 85
  • Evora, Portugália

  Az Évora Egyetem egy állami felsőoktatási intézmény, amelynek eredete 1559-ig nyúlik vissza. A 18. századi bezárás után az egyetem 1979-ben nyílik meg újra. Jelenleg tanszékekre szerveződik, amelyek az egyes tudományos tudományokhoz kapcsolódó iskolákba csoportosulnak. területeken, mint például a művészetek, tudományok és technológia, társadalomtudományok, ápolónőiskola.

  • Lisbon, Portugália

  Lépést tartani a változó időkkel és tiszteletben tartani az igényeiket. Követendő példa lenni. Büszkén tölteni azokat, akik velünk együtt úgy döntöttek, hogy hozzájárulnak egy igazságosabb és jobb társadalomhoz. Ez a NOVA School of Law elkötelezettsége.

  • Lisbon, Portugália

  ULisboa felelős azért, hogy Lisszabon városa Európa egyik legnagyobb kulturális és tudományos fővárosa legyen, mivel évente több mint 9000 külföldi diákot fogad – az összes hallgatói szám mintegy 17,8%-át – több mint 100 országból. magas színvonalú oktatásra, más kultúrára, kellemes időjárásra és Lisszabon és Portugália által kínált vendégszeretetre vágyik.

  • Rio de Mouro, Portugália

  A Católica Medical School létrehozása több mint 20 éve az Universidade Católica Portuguesa projektje, de csak most jöttek létre a megfelelő feltételek a létrehozásához. Orvostudományi karunk civilizációnk egyedülálló pillanatában indul útjára: egy globális léptékű járványban, amely annyi változást, nehézséget, kérdést és kétséget támasztott, amelyek arra kényszerítenek bennünket, hogy újragondoljuk az emberek számára két alapvető területet: az oktatást és az egészségügyet. Nagy lelkesedéssel és felelősségtudattal szenteljük magunkat ennek az Orvostudományi Karnak a létrehozásának, bizonyosan annak óriási értékében, hogy azok számára, akiknek hivatásuk az orvostudomány, valamint hogy hozzájáruljunk a portugáliai orvostanoktatás kiválóságához. .

  • Monte de Caparica, Portugália

  Megalakulása óta az Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , a CRL diákokból, tanárokból és alkalmazottakból álló közösség, amelynek küldetése „a hallgatók tudásának, tanulásának és oktatásának fejlesztése, az egészségügyi feltételek javítása szolgálatában. a globális társadalom a 21. században”. Ez már hosszú ideje referenciaintézmény az egészségügy oktatásában Portugáliában.

  • Lisbon, Portugália
  • Porto Salvo, Portugália
  • + 1 több

  Az Instituto Superior Técnico (Técnico) a Lisszaboni Egyetem Mérnöki Kara. A csaknem 11 évtizede alapított Técnico körülbelül 12 000 diákja van, több mint 60 különböző nemzetiségből. A Portugáliában a legmagasabb rangú Técnico nemzetközileg elismert akadémiai és tudományos kiválóságáért a mérnöki, építészeti, tudományi és technológiai területeken, az egyetem és az üzleti élet közötti kapcsolatok előmozdításáért, valamint az innováció, a vállalkozói szellem, a munkahelyteremtés és a munkahelyteremtés ösztönzéséért. tudás.

  • Evora, Portugália
  • Rome, Olaszország
  • + 1 több

  Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók speciális ismereteket szerezzenek a régészetben és az anyagok analitikus jellemzésében az őskortól (megalitikus) a klasszikus időkig (görög és római). A kulturális örökség anyagainak tanulmányozása és megőrzése olyan kutatási terület, amelynek erős multidiszciplináris konnotációja van, és olyan készségeket igényel, amelyek a humán és természettudományos kutatási területeken átívelnek. Az ARCHMAT közös, integrált platformot biztosít a természettudományos vagy bölcsész végzettségű kiváló hallgatók számára, hogy megértsék a régészeti anyagok kutatására használt fejlett tudományos módszereket, és célja, hogy magasan képzett szakmai szakértőket képezzen az archeometria, azaz az alkalmazott fizikai-kémiai tudományok feltörekvő területén. a régészeti és kulturális örökség anyagainak tanulmányozására.

  • Lisbon, Portugália

  NOVA University Lisbon 1973. augusztus 11 -én alapították, és Lisszabon három állami egyeteme közül a legfiatalabb. A felsőoktatás bővítésének és diverzifikációjának keretébe integrálva az egyetem a portugál rendszeren belül új modellt fogadott el, amely hangsúlyozta az interdiszciplináris megközelítéseket, a technológiai fejlődést, ugyanakkor a kínálat megőrzését a hagyományos tudományos területeken, beleértve az orvostudományt, a tudományokat és a humán tudományokat.

  • Porto, Portugália

  Egy nagyszerű egyetem az alapértékeit társadalmi hatásokká alakítja át, az ambíciókat társadalmi felelősséggel mérve, nem kevesek profitja, hanem az emberiség érdekében dolgozik. Vezető kutatási egyetemként az Universidade Católica Portuguesa az életet megváltoztató tudomány, képzett polgárok és előremutató vállalkozók előállításával járul hozzá a társadalom megerősítéséhez.

  • Lisbon, Portugália

  Üdvözöljük a Bölcsészettudományi Karon! Az Interdiszciplináris kutatási és oktatási környezet ápolásáról híres Bölcsészettudományi Kar (portugál FCH betűszó a továbbiakban) széles körű alapképzési, mesterképzési és doktori képzéseket kínál, amelyek öt fő tudományos terület - kommunikáció, társadalomtudomány, Kultúratudomány, filozófia és pszichológia - és két intézet: a Családtudományi Intézet és a Keleti Tanulmányok Intézete.

  • Portalegre, Portugália

  A Portalegre Műszaki Főiskola egy állami felsőoktatási intézmény, amely integrálja az Oktatási és Társadalomtudományi Felsőiskolát (ESECS-IPPortalegre), a Műszaki és Menedzsment Főiskolát (ESTG-IPPortalegre), az Egészségügyi Főiskolát (ESS-IPPortalegre) , Portalegre-ben, és az Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), Elvasban.

  • Porto, Portugália

  ISAG - European Business School egy magán Politechnikai Felsőoktatási Intézmény, amelyet 1979-ben alapítottak, és Porto városában található. Több mint 40 éves történelemmel és hagyományokkal a felsőoktatásban, magas színvonalú oktatás és innovatív és tiszteletlen pozíció vezérli. Az ISAG úttörő volt a menedzsment és turisztikai kurzusok területén Észak-Portugáliában. Az ISAG - EBS erősíti nemzetközivé válási stratégiáját, valamint Portugália egyik legjobb üzleti iskolájaként elfoglalt pozícióját.

  • Alfena, Portugália

  Az INGENIARIUS egy 2014-ben alapított kkv, amely rendkívül innovatív, ügyfeleink igényeire szabott robotikai megoldásokat képes előállítani és szállítani. A robotika a szenvedélyünk, szakértelmünk a mechatronikától a magas szintű irányításig, és használati eseteink az egyrobottól a több robotot is kihívást jelentő alkalmazásokig terjednek.

  • Lisbon, Portugália

  Az a tény, hogy 1988 óta született az első üzleti iskola, amely egy egyetemen alapuló vezetõket képzett Portugáliában, 1988 óta született. A tényt többek között Eduardo Gomes Cardoso elkerülhetetlen alakja építette.

  • Trondheim, Norvégia
  • Toulon, Franciaország
  • + 2 több

  A Touloni Egyetemet 1968-ban alapították, és interdiszciplináris intézményként működik 3 egyetemen. Az egyetem száz különféle fokozatot kínál (kivéve az orvosi iskolát), és 15 kutatóegységet működtet. A térségben jól megalapozott, a Touloni Egyetem szorosan együttműködik a régió társadalmi és gazdasági intézményeivel, hogy akadémiai programjait és kutatási tevékenységeit az igényeikhez igazítsa.