Keystone logo
Olaszország

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Olaszország 2023

Intézmények száma: 221
  • Rome, Olaszország

  Az Università Europea di Roma egy 2005-ben született, jogilag elismert olasz magánegyetem, amely gyorsan növekszik a hallgatók, a kutatási együttműködések és az innovatív projektek tekintetében. Akadémiai kínálatunk magában foglalja az angol és olasz nyelven oktatott alap- és mesterképzést, számos posztgraduális képzést és PhD fokozatot. Interaktív és dinamikus oktatási módszer jellemzi, amely biztosítja az akadémiai tartalmak magas színvonalát és a karral való szoros kapcsolatot, hiteles tudományos közösséget hozva létre, ahol a hallgatók egy innovatív oktatási projekt középpontjában állnak. Az USA-ban, Spanyolországban, Mexikóban és Chilében található Katolikus Egyetemek Nemzetközi Hálózatának tagjaként az UER nemzetközi tapasztalatok széles skáláját kínálja hallgatóinak: csereprogramokat, külföldi gyakorlatot, kettős diplomát, nemzetközi nyári iskolát és még sok mást. Az UER műhelyek, társadalmi felelősségvállalási tevékenységek és szakmai gyakorlatok révén fejleszti a hallgatók puha készségeit, és felkészíti őket a diploma megszerzése utáni elhelyezkedésre. Az Università Europea di Roma modern kampusza mindössze 10 percnyire található tömegközlekedéssel Róma városközpontjától, amely a világ egyik legkarizmatikusabb városa, a kísérteties romok, a félelmetes művészet és az élénk keveréke miatt. utcai élet Tudományos kiválóságunknak, személyre szabott oktatási tevékenységünknek és nemzetközi tanulmányi tapasztalatainknak köszönhetően „Embereket képezünk, szakembereket tanítunk”.

  • Rome, Olaszország

  Az Európai Innovációs Fenntarthatósági Intézet (EIIS) egy tudományos vállalat, amely innovatív megoldásokat tervez vállalatok, egyetemek, intézmények és vállalkozók számára a fenntarthatóság innovációjának elősegítése és előmozdítása érdekében. Az EIIS-ben az emberek oktatáson, kutatáson és folyamatos kísérletezésen keresztül a környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóság elérése érdekében kapcsolódnak be. Az EIIS-ben nincsenek professzorok vagy hallgatók, csak olyan emberek, akiket érdekel, hogy a tanulás többé ne egy passzív folyamat eredménye legyen, hanem a folyamatos interakció által meghatározott vonzó tevékenység.

  • Milan, Olaszország
  • Cremona, Olaszország
  • + 2 több

  Az Università Cattolica hallgatói és öregdiákjai szerencsésnek érzik magukat, hogy részei lehetnek Európa legnagyobb magánegyetemének. Erős elkötelezettség a hallgatók számára nyújtott szolgáltatások iránt, és elismert tudományos minősége jellemzi. A Cattolicán tanulni azt jelenti, hogy nemzetközi kontextusban tanulunk, négy egyetemünkön több mint 160 különböző nemzetiségű részvétellel, de a szívünk az olasz. Ami igazán megkülönbözteti egyetemünket, az az egyetemi sokszínűség és a végtelen lehetőségek, amelyek megkönnyítik a hálózatépítést és a karrierlehetőségeket az öt milánói, bresciai, piacenzai, cremonai és római egyetemünk elhelyezkedése alapján.

  • Rome, Olaszország

  A Roma Tre University egy fiatal egyetem, amely fiataloknak szól. 1992-ben alapították, és gyorsan növekedett mind a hallgatók, mind a kínált képzések tekintetében. Kiváló minősítést szerzett a legkiemelkedőbb akadémiai rangsorok között, különösen a fiatalabb egyetemeken. A Roma Tre Egyetem 13 tanszékre szerveződik, amelyek alap- és mesterképzést, posztgraduális és haladó képzést, doktori fokozatot és szakiskolákat kínálnak.

  • Neuchâtel, Svájc
  • Leicester, Egyesült Királyság
  • + 1 több

  A CIES - International Center for Sports Studies, egy független tanulmányi központ a svájci Neuchâtelben. 1995-ben alapítványként jött létre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a University of Neuchâtel, valamint Neuchatel városa és állama között.

  • Rome, Olaszország

  Az Eastwest European Institute geopolitikai elemzésre, tudományos események és képzési projektek szervezésére szakosodott független szervezet, amely a nemzetközi ügyekre és a globális dinamikára összpontosít, hallgatók és szakemberek számára.

  • Rome, Olaszország

  La Business School MELIUSform eroga, 1996, Executive Master, Master Specialistici és Corsi di Specializzazione a következő területeken: Finanza & Controllo, Humánerőforrás, Lex és adózás, Marketing, Innovációs Menedzsment és Digitális Transzformáció, Sanità, Üzleti menedzsment.

  • Viterbo, Olaszország

  University of Tuscia (UNITUS) nyilvános felvételt hirdet a 2022/2023-as tanévre 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) nemzetközi hallgatók felvételére. Az egyetem 59 ösztöndíjat oszt ki a legérdemesebb nem olasz hallgatóknak, akik először iratkoznak be egy olasz egyetemre, amely fedezi a távozás költségeinek nagy részét, beleértve az egyetemi díjakat is.

  • London, Egyesült Királyság
  • Ragusa, Olaszország
  • + 1 több

  Auream Phoenix University for Women (APUW) az első privát, nemzetközi, távoktatási célú egyetem, amely kizárólag a nők oktatásával foglalkozik. Az APUW lehetővé teszi minden munkával és családdal foglalkozó nő számára, hogy saját otthona kényelmes környezetében maradva tanuljon és teljesítse tanulmányi céljait. Egyetemünk megnyerő gondolkodású női vezetőket, élénk, dinamikus személyiségű nőket, független gondolkodókat és olyan nőket szólít meg, akik tudatában vannak annak, hogy referenciapontok a közösségükben. Elsősorban a készségek és kompetenciák tesztelésére összpontosítunk az akadémiai minősítéshez. Az Aurea Phoenix University for Women's képzési programjait az APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) módszerrel tervezték, hogy az aktívan dolgozó, legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező nők számára lehetőséget biztosítsanak a diploma megszerzésére családjuk figyelmen kívül hagyása nélkül.

  • Milan, Olaszország

  A Bicocca egy fiatal egyetem, amely összeköti Önt a világ minden tájáról érkező hallgatókkal. Itt nem csak diák leszel. Tagja lesz a globális közösségnek. Megalakulása óta a Milano-Bicocca Egyetem határain túlra is eljutott, és különféle megállapodásokat kötött európai és Európán kívüli egyetemekkel.

  • London, Egyesült Királyság
  • Helsinki, Finnország
  • + 4 több

  Az EIT Digitális Nyári Iskola programjai nyitva állnak alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók, fiatal szakemberek és mások számára, akik szeretnének mélyrehatóan belemerülni a feltörekvő digitális technológiákba, megtanulják, hogyan lehet a technológiát vállalkozássá alakítani, és végül mélytechnológiai induló vállalkozásokat szeretnének indítani. Tanuljon az EU legjobb technológiai partneregyetemeinek oktatóitól és személyzetétől. Gyakorlati tapasztalatot szerezhet céges esetek, projektmunka és együttműködés révén. Versenyképes árú tandíj. Jó szórakozást a találkozáshoz és a hálózatépítéshez hasonló gondolkodású diákokkal a világ minden tájáról!

  • Verona, Olaszország

  A University of Verona kiválóságra törekszik az oktatás, a kutatás és az innováció terén. 22 000 hallgatója van és 1500 alkalmazottja van, beleértve az oktatókat, kutatókat, műszaki és adminisztratív személyzetet, akik az egyetem folyamatos fejlesztésén és bővítésén dolgoznak. Egy előrelátó intézmény, amely folyamatosan igyekszik erősíteni a kapcsolatot képzései és a valós munka világa között, az egyetem fő célkitűzése a közeljövőben, hogy egyre barátságosabb és a hallgatói igényekhez igazodjon.

  • Florence, Olaszország
  • Rome, Olaszország

  Az Accademia Italiana ezzel az energiával telve lép be a jövőbe, és ma az egyik legképzettebb művészeti, szakmai és nyelvi képzési intézményként mutatja be magát. Manapság minden eddiginél jobban megjelenik az Accademia sajátos minősége a különféle tudományágak kezelésének speciális módszereiben. Akadémiai programjaink során mindig arra törekedtünk, hogy a múltat a jövővel, a történelmi hagyományokkal, az új technológiák gyors fejlődésével ötvözzük. Tantermi és laboratóriumi tapasztalataink célja, hogy a hallgatók valós kapcsolatokat és valós, gyakorlati gyakorlati tapasztalatokat adjunk.

  • Rome, Olaszország

  A Luiss egy független egyetem, amely egy korábbi római intézményből, a Pro Deo-ból fejlődött ki 1974 és 1978 között. Négy közgazdasági és pénzügyi, üzleti és menedzsment, jogi és politikatudományi tanszékén a Luiss innovatív és kifinomult oktatási megközelítést kínál mind a hagyományos bentlakásos programokban, mind a teljesen online kínált digitális programokban.

  • Evora, Portugália
  • Rome, Olaszország
  • + 1 több

  Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók speciális ismereteket szerezzenek a régészetben és az anyagok analitikus jellemzésében az őskortól (megalitikus) a klasszikus időkig (görög és római). A kulturális örökség anyagainak tanulmányozása és megőrzése olyan kutatási terület, amelynek erős multidiszciplináris konnotációja van, és olyan készségeket igényel, amelyek a humán és természettudományos kutatási területeken átívelnek. Az ARCHMAT közös, integrált platformot biztosít a természettudományos vagy bölcsész végzettségű kiváló hallgatók számára, hogy megértsék a régészeti anyagok kutatására használt fejlett tudományos módszereket, és célja, hogy magasan képzett szakmai szakértőket képezzen az archeometria, azaz az alkalmazott fizikai-kémiai tudományok feltörekvő területén. a régészeti és kulturális örökség anyagainak tanulmányozására.