Keystone logo
Japán

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Japán 2024

Intézmények száma: 4
  • Takamatsu, Japán

  Iskolánk csodálatos természeti környezetet kínál, kiváló oktatói személyzettel és korszerű képzési lehetőséggel rendelkezik. Fő oktatási célunk, hogy felkészítsük a hallgatókat az egészségügyi munkaerő részeként a társadalomban betöltött jövőbeni szerepükre azáltal, hogy elősegítik emberségtudatukat, széles ismeretek átadásával, tudományos gondolkodásmódjukkal és problémamegoldó képességükkel.

  • Aomori, Japán

  Egyetemünk célja az emberek egészségének és életminőségének javítása, filozófiánk az emberi erőforrások fejlesztése, akik képesek gyakorolni az emberi gondozást, amely a lehető legjobban kihasználja a négy évszak gazdag természete által megáldott Aomori földterület sajátosságait. ez ápolta az "életet". "Gazdag emberségű emberi erőforrások fejlesztése", "Az emberi erőforrások fejlesztése, akik hozzájárulhatnak az egészségügy, az orvosi ellátás és a jólét fejlődéséhez", "A regionális jellemzőkre reagálni képes emberi erőforrások fejlesztése", "Az emberi erőforrások fejlesztése, akik képesek aktív szerepet játszanak globális szempontból "," A "Hozzájárulás a helyi közösséghez" öt küldetéssel 1999-ben három részlegen nyitották meg: ápolási, fizikai terápiás és szociális jóléti részleget.

  • Bunkyo City, Japán

  A Juntendo University küldetése, hogy az oktatás, a kutatás és az egészségügy révén a társadalom fejlődésére törekedjen. Ennek a küldetésnek a megvalósításához a japán „Sanmu Syugi” szólás alapján a Juntendo University bárkit elfogad, nemétől, nemzetiségétől vagy akadémiai hátterétől függetlenül, aki megtestesíti az egyetemi mottót: „Jin - létezem, amint létezel” és a „Fudan Zenshin” elvét. - Folyamatosan haladva előre ”.

  • Asahikawa, Japán

  Az Asahikawa Orvostudományi Egyetemet a nemzeti kormány utasítására alapították 1973 novemberében, mint az első nemzeti orvosi egyetemet, amelyet azért hoztak létre, hogy javítsa a regionális orvosi szolgáltatásokat és jólétet, és csökkentse a városi / vidéki orvosi-gondozási különbségeket.