Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Horvátország 2023

Intézmények száma: 21
  • Koper
  • Salzburg
  • Ljubljana
  • + 3 több

  Az Alma Mater Europaea egy független felsőoktatási intézmény, amely karrierközpontú oktatás biztosítására szakosodott pályahiányos tanulmányi területeken. Tanulmányi programjaink relevánsak, naprakészek, interdiszciplinárisak és interaktívak.

  • Zagreb

  A Zágrábi Egyetem Villamosmérnöki és Számítástechnikai Kara (horvát mozaikszó: FER) a Horvát Köztársaság vezető felsőoktatási és kutatóintézete az elektrotechnika, számítástechnika, valamint információs és kommunikációs technológia területén.

  • Geneva
  • Zagreb

  Az SSBM egy globális, innovatív és egyedülálló iskola, ahol a világ minden tájáról érkeznek diákok. Programjainkat több mint 30 iparági partnerrel terveztük. Garantáljuk a svájci minőségi oktatást és kiválóságot. Az SSBM Geneva ACBSP akkreditált és EduQua tanúsítvánnyal rendelkezik. JÖVŐKÉPünk az, hogy egyedülálló, innovatív és nemzetközi üzleti és menedzsment iskola legyünk, amely prémium kutatást, gyakorlatot és oktatást kínál. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív, élvonalbeli technológiánk és magas színvonalú tanulási tapasztalataink révén folyamatosan kiváló oktatási színvonalat és szakértelmünket biztosítsuk az üzleti oktatás terén. Bátorítjuk diákjaink, oktatóink és üzleti partnereink közötti sokszínűséget és globális kapcsolatot.

  • Zagreb
  • Split

  A Vegyészmérnöki és Technológiai Kar a Zágrábi Egyetem egyik alkotóeleme. Számos olyan osztályon és székön szervezik, amelyek oktatási, tudományos munkát, szakmai és tanácsadói tevékenységeket végeznek a vegyipar, a kémia és más területeken.

  • Zagreb

  A Zágrábi Egyetem (1669) Délkelet-Európa legrégebbi és legnagyobb egyeteme. A Zágrábi Egyetem, mint átfogó nyilvános közép-európai egyetem oktatási és kutatási, valamint minden tudományos területen (művészet, biomedicin, biotechnológia, mérnöki, humanitárius, természettudományok és társadalomtudományok), valamint a tanfolyamok széles skáláját kínálja minden tanulmányi szinten, az egyetemi hallgatóktól posztgraduális. A 29 Kar, 3 Művészeti Akadémia és a Horvát Tudományegyetem Központja az ország kiemelt oktatási intézménye, ahol több mint 7900 tanár és 72480 tanuló fejleszti a tudást és készségeket.

  • Split
  • Zagreb

  Az egyetem kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amelyet meghozunk, és ezért az iskola felelős azért, hogy minden hallgatója megkapja a szükséges tudást, készségeket építsen és a legjobb módon készüljön fel a 21. üzleti piacra. század. Az Aspira Egyetemi Főiskola küldetése, hogy átalakító oktatási élményt teremtsen a legjobb globális gyakorlatok alkalmazása és az ipar vezetőivel való együttműködés révén.

  • Osijek

  Az University of Osijek tudományos kutatást, a művészi alkotást, az oktatást és a tanulást összekapcsoló oktatási intézmény, amely fejleszti a tudományt, a szakmát és a művészetet, felkészíti a hallgatókat a tudományos ismeretekre és módszerekre, valamint a művészi értékre épülő szakmai munkára, fiatal kutatókat oktat. , részt vesz a hallgatók társadalmi érdekeinek érvényesítésében és elősegíti a nemzetközi, különösen az európai felsőoktatási, tudományos és művészeti együttműködést. ========

  • Rijeka

  A fiumei Közgazdasági és Üzleti Kar 1961 közepén alakult. Az 1961. november 1-jén kezdődő első előadásokkal a Kar elsősorban a horvát Tengermellék és Isztriai régió gazdasági fejlődésének elősegítése érdekében nevel gazdasági szakembereket. 2001-ben a kar az új címre, az I. Filipovi?a 4., Rijeka címre költözött.

  • Osijek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić továbbra is magas színvonalú felsőoktatási intézménnyé fejlődik, amelynek világosan meghatározott üzleti profilja van az üzleti és menedzsment fenntartható fejlődési feltételek mellett. Programjai világos tanulási eredményeken és az egész életen át tartó oktatáson alapulnak, és vonzóak a hallgatók számára.

  • Zadar

  Zadarnak évszázados hagyományai vannak, a leghosszabb Horvátországban: az egyházi oktatás hagyományait követve, amelyet először a 10. században említettek, már június 14-én megalapították a Studium generale, később Universitas Iadertina néven ismert domonkos felsőoktatási intézményt. 1396.

  • City of Zagreb

  RRiF College of Financial Management 2006-ban alapították, és hároméves szakmai tanulmányt végzett a Számvitel és pénzügyek, valamint egy kétéves szakmai továbbképzést a Vállalati pénzügyek témakörben.

  • Kosovo

  Az UBT dinamikus és innovatív 21. századi tudományos környezetet kínál. Az UBT támogató és kihívást jelentő lehetőséget kínál a hallgatók, az oktatók és a személyzet számára részvételen alapuló és önkormányzati környezetben.

  • City of Zagreb

  A vállalkozói szellem és a vállalkozói kompetenciák manapság elengedhetetlenek, amelyek a modern társadalom fejlődésének gerincét jelentik. Az oktatás modern és innovatív megközelítésével az European business school Zagreb (EBUS) lehetővé teszi a hallgatók számára a szakértői ismeretek, készségek és üzleti technikák gyakorlati felhasználását.

  • Rijeka

  A Rijekai Egyetem Orvostudományi Kar egy nyilvános képzési és tudományos intézmény, amelynek küldetése az orvostudomány, a fogorvoslás és az orvostechnika hallgatóinak oktatása, azzal a céllal, hogy elsajátítsa a betegségek megelőzéséhez, fenntartásához és fenntartásához szükséges ismereteket és készségeket. az egészség javítása, valamint a betegek egészségügyi ellátása és rehabilitációja. Az oktatási folyamat szorosan kapcsolódik a biomedicina és az egészségügy tudományos területén végzett kutatásokhoz, de az interdiszciplináris tudományos területekhez is, amelyek eredményei és eredményei szükségszerűen beépülnek az oktatási folyamatba, a társadalom egész életen át tartó és fenntartható fejlődése céljából. ban élünk.