Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Egyesült Arab Emírségek 2024

Intézmények száma: 5
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Őfelsége, Mohammed Bin Rashid Al Maktoum sejk, az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, valamint Dubai uralkodója után elnevezett Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) célja, hogy az innovatív és integrált egészségügyi oktatás globális központjává váljon és kutatás az emberiség szolgálatában.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Az RCSI az orvostudomány és az egészségügy területén az 1784-es megalapítása óta fejleszti a vezetőket. 2005-ben létrehoztuk a Vezetési Intézetet, Írország egyetlen harmadik szintű intézményét, amely kizárólag az egészségügyi szakemberek vezetői, irányítási és oktatási kapacitásának fejlesztésére hivatott.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A DMC elkötelezett amellett, hogy akkreditált egészségügyi szakmákat oktasson hallgatóknak és posztgraduális hallgatóknak azáltal, hogy olyan tanulási környezetet biztosít, amely elősegíti az iszlám értékeket és elősegíti a hallgatók magas szintű teljesítményét, összhangban a legmagasabb szintű tudományos kiválósággal, a szakma, a tudományos közösség és nyilvános.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A Jazeera Egyetemet 2010 februárjában hozták létre a szomáliai Mogadishuban, a szomáliai tudósok eklektikus csoportja. Ez egy felsőoktatási központ, amelynek célja a tudásalapú társadalom létrehozása.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
  • Al Ain, Egyesült Arab Emírségek
  • + 1 több

  A 2006-ban alapított Fatima College Of Health Sciences (FCHS) célja, hogy megfeleljen az Egyesült Arab Emírségek szakképzett egészségügyi szakemberek iránti növekvő igényének. A főiskola azzal indult, hogy felajánlotta a BSc-t. ápolói programban 2006-ban, és azóta kibővült, hogy több mint 10 diplomát kínáljon a BSc-n. és okleveles szintek az egészségtudományban. Az ápolási program az ausztráliai Griffith Egyetemmel együttműködve működik.