Keystone logo
Ausztrália

A legjobb egyetemek számára Egészségügyi ellátás Programok ban ben Ausztrália 2024

Intézmények száma: 9
  • Perth, Ausztrália

  1979-ben foganták meg Ausztrália első nemzeti fitnesz edzőjét. Az ötlet akkor jött, amikor hat fitneszrajongó összefogott azzal a közös céllal, hogy javítsa az edzésprogramok minőségét és teljes kollektív szenvedélyét eljuttassa az iparághoz.

  • Heidelberg Heights, Ausztrália

  Az Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) Ausztrália egyik legfontosabb színvonalas oktatási és képzési szolgáltatója. Az Intézet kulcsfontosságú szakterületei és a kurzusnyújtás az ápolás, az egészségügyi és a közösségi szolgáltatások, mint például az idősek gondozása, a fogyatékosságok támogatása, valamint a kisgyermekkori nevelés és gondozás, a kutatás és fejlesztés olyan új területeken zajlik, mint az egészségmenedzsment és az angol nyelvtanulás.

  • Alexandria, Ausztrália

  A fitnesz bizonyítvány III az első lépés a fitneszipar felé. Ez a nemzeti képesítés lehetővé teszi, hogy „fitneszoktató” legyél. Megtanulja értékelni, képezni és felügyelni az ügyfeleket fitneszközpontokban és edzőtermekben.

  • Brisbane City, Ausztrália

  1979-es megalakulása óta a Sarina Russo csoport vezetett utat világszerte több ezer ember karrierjének elindításában és javításában. Az ausztrál és nemzetközi hallgatók számára az angol nyelv és a szakképzettség tanfolyamainak vezetőjeként hallgatóink sikeresen megszerezték azokat a készségeket és tapasztalatokat, amelyek szükségesek az egyetemi tanulmányaik folytatásához, vagy e fontos karrier kimenetel megszerzéséhez.

  • Preston, Ausztrália

  Az ALACC egy Melbourne-i (Preston) székhelyű szakképzési főiskola, amely országosan elismert tanfolyamokat kínál.

  • Canberra, Ausztrália
  • Sydney, Ausztrália

  Az ausztrál ápolói főiskola ( ACN ) elkötelezett az ápolói vezetés előmozdítása mellett az egészségügyi ellátás fokozása érdekében. Főiskolánkon határozottan hisszük, hogy minden ápoló vezető lehet, függetlenül a munkakörétől és a szolgálati időtől.

  • West Melbourne, Ausztrália

  Menzies Institute Of Technology egy akkreditált képzési szervezet, amely az oktatásra összpontosított híres.

  • Burwood, Ausztrália

  A New Era Institute nemcsak az akadémiai potenciál növelésére összpontosítunk, hanem a személyes növekedésre is olyan területeken, mint a vezetés, a csapatjátékos és a fokozott kreativitás. Tanfolyamainkat úgy tervezzük meg, hogy bekapcsolódhasson a fejlődő üzleti vezetők számára elsajátított munkába.

  • Sydney, Ausztrália

  Az INT Nurse Training egy bejegyzett képzési szervezet (kód: 45232), amely magas színvonalú képzést nyújt a tanulóknak Ausztráliában.