Keystone logo

2 BSc Programok ban ben Tüdőgyógyászat ban ben Seattle, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Egészségügy
  • Orvostudományi tanulmányok
  • Tüdőgyógyászat
Szakirányok
  • Egészségügy (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

BSc Programok ban ben Tüdőgyógyászat

Seattle a 26. legnagyobb város az Egyesült Államokban, és ad otthont a 13 különböző egyetemek és főiskolák. Seattle néven ismert üzleti hot spot hosting központja cégek, mint a Microsoft, a Starbucks, a Nordstrom, és még sok más.

Mi az a pulmonológia?
A pulmonológia a tüdőt és a légzőrendszert érintő betegségek tanulmányozása. Ez magában foglalja az olyan állapotokat, mint az asztma, a COPD, a tüdőrák és a tüdőgyulladás. A pulmonológusok olyan orvosok, akik ezen állapotok diagnosztizálására és kezelésére szakosodtak.

Miért érdemes pulmonológiát tanulni?
A pulmonológia olyan betegségekkel foglalkozik, amelyek rendkívül gyengítőek és akár halálosak is lehetnek, ha megértik e betegségek működését, a pulmonológusok jobb kezeléseket dolgozhatnak ki, és végül életeket menthetnek meg. A légszennyezettség és a dohányzás miatt egyre gyakoribbak a tüdőbetegségek, ezért egyre nagyobb szükség van tüdőgyógyászokra.

A pulmonológiai fokozatok különböző típusai
Számos különböző típusú diplomát szerezhet az ember a pulmonológiában. Egy orvos (MD) vagy egy oszteopátiás orvos (DO) végezhet tüdőgyógyászati rezidenst, amely általában három évig tart. A rezidensképzés befejezése után egyes pulmonológusok dönthetnek úgy, hogy a terület egy bizonyos területére szakosodnak, például a kritikus ellátás pulmonológiájára vagy az intervenciós pulmonológiára. Alternatív megoldásként a hallgatók mesterfokozatot vagy doktori fokozatot szerezhetnek tüdőgyógyászatban vagy más kapcsolódó területen. Ezek a programok általában két-négy évig tartanak.

Mit fogok tanulni a pulmonológiai diplomám alatt?
A pulmonológiai végzettség tanterve a választott programtól függően változik. Olyan témák tanulmányozására számíthat, mint a tüdő anatómiája és fiziológiája, a tüdőbetegségek patofiziológiája, a diagnosztikai vizsgálatok és eljárások, valamint a kezelési lehetőségek.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Bachelor of Science program ideális az egyének, akik keresik, hogy növeljék a tapasztalat és tudás egy adott területen. Úgy döntött, hogy keres egy BSc segíthet a diákok megtalálják beteljesítő és szakmai karrier Érettségi után.