Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 Természettudományi Alapképzések  (BSc) Programok ban ben Sürgősségi szakápolás ban ben Fort Lauderdale, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

2 BSc Programok ban ben Sürgősségi szakápolás ban ben Fort Lauderdale, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

Áttekintés

Fort Lauderdale egy város az Amerikai Egyesült Államokban Florida, az Atlanti-óceán partján 23 mérföld (37 km) északra Miami. Fort Lauderdale nevezték el egy sor erődök épített az Egyesült Államok közben a második Seminole War. Nyolc a felsőoktatási intézményeket, hogy fő-vagy műholdas campusok Ft. Lauderdale.

A kritikus ápolói általában olyan helyeken dolgoznak, mint az intenzív osztályok vagy az égési központok. Segítséget nyújtanak életveszélyes betegségben vagy olyan betegségekben szenvedő betegeknek, mint a műtét vagy súlyos fertőzések. A kritikus gondozásban érdeklő diákok olyan fiziológiai, kémiai és mikrobiológiai tanfolyamokat vehetnek igénybe.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Bachelor of Science program ideális az egyének, akik keresik, hogy növeljék a tapasztalat és tudás egy adott területen. Úgy döntött, hogy keres egy BSc segíthet a diákok megtalálják beteljesítő és szakmai karrier Érettségi után.

Olvass tovább

Szűrők

  • BSc
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Egészségügy
  • Szakápolástan
  • Sürgősségi szakápolás
Szakirányok
  • Egészségügy (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek