Keystone logo

41 BSc Programok ban ben Egészségügy Orvosbiológiai tanulmányok Orvosbiológiai tudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Egészségügy
  • Orvosbiológiai tanulmányok
  • Orvosbiológiai tudomány
Szakirányok
  • Egészségügy (41)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BSc Programok ban ben Egészségügy Orvosbiológiai tanulmányok Orvosbiológiai tudomány

A Bachelor of Science (BSc) diplomát általában egy négyéves program vett egy egyetemen. Ahhoz, hogy a BSc, egy diák kell töltenie egy meghatározott sor tanfolyamok, némi eltérés megengedett egyéni tanulmányi preferenciáit. Az első két évben jellemzően általános egyetemi követelményeket, majd két évvel a részletes tanulmány egy választott fő. Egyszer egy Bachelor of Science szerzett, egy diák folytassa posztgraduális tanulmányait.

Mi a BSc Biomedicine? A BSc Biomedicina alapképzési program, amely lehetőséget ad a diákok a szükséges készségeket, hogy belépjen a munkaerő egy tudományterület vagy lépni a felsőfokú. Megszerzett tudás magában foglalja egy mély megértése a növényi és állati sejtek, a genetika, a szerves kémia. Típusú programok közé tartozik a biotechnológia kezelése, az orvostudomány, az állatok a tudomány és a biológiai kutatások. A sokféle program áll rendelkezésre, a diákok választhatnak tanfolyamok, amelyek kiegészítik az érdekeiket.

Az előnyök megszerezte a BSc Biomedicine közé nyitás széles skáláját jól fizető karrier lehetőségek vagy utat a fejlett fok. Az, hogy egy személy akar dolgozni egy kutatási kapacitás, tanítani, vagy orvosként, megszerezte a BSc Biomedicine egy remek kiindulópont lehet.

Az ára kereseti ilyen típusú fokos széles skálán mozog, attól függően, hogy az egyetem. A tanulmányi áll rendelkezésre sok országban szerte a világon. Kiválasztása egy közelben lehet a legjobb megoldás, ha a költség tényező. Emellett a diákok kell arról, hogy a tanfolyam megfelel a hosszú távú célokat, mielőtt beiratkozik.

Diplomások, akik a szak találhatják magukat nagy az igény a munkahelyen. A legtöbb karrierje az orvosi területen. Lehetőségek közé tartozik, hogy egy kutató, mikrobiológus, vagy genetikus; tanít a főiskolai szintű; írásban tudomány kiadványok; és a munka az állatgyógyászatban.Ezek mind versenyképes területeken, így szakosodott speciális tanulmányok helyett széles, illetve általános kategóriába, segíthet abban, hogy a kívánt feladatot.

Programok megtalálhatók világszerte az egyetemeken. Egyes kurzusok kombinálják az online osztályok személyesen labs, ami egy nagyszerű lehetőség a diákok számára, akik rugalmasan kell ezek ütemezését. További információért keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.