Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 9 Természettudományi Alapképzések  (BSc) Programok ban ben Orvosbiológiai mérnök 2023

9 BSc Programok ban ben Orvosbiológiai mérnök 2023

Áttekintés

A BSc, vagy Bachelor of Science, az első lépés az egyén vesz a felsőoktatásban. A tanfolyam anyaga ad szilárd alapot építeni ezt a folyamatos terepmunkát vagy tanulás. A Bachelor of Science fokozatot vesz három-öt év alatt fejezik függően tárgyát és persze terhelést.

Mi a BSc Biomedical Engineering? A főiskolai diplomát az orvosbiológiai mérnöki ötvözi mérnöki és biológiai tudományok anyagot. Orvosbiológiai mérnöki viszonylag új tudományág, amely rendkívül sokszínű és folyamatosan fejlődik. Diákok számíthat összpontosítani alapvető mérnöki, matematika, statisztika, és az alapvető biológia. Miután megtanulta a szükséges alapot, a diákok is folytatni konkrét akadémiai számokat, mint a biomechanika, bioelektromos rendszerek, biomolekuláris technika, vagy orvosi optika.

Hallgatókat a Bachelor of Science in Biomedical Engineering élvezni fogja belépő egy kialakuló munkaerőpiacon bő növekedési lehetőségeket.Miután ismerete mind a mérnöki és a biológia, azok jól felszereltek, a felső kereső pozíciók műszaki területeken.

A költségek egy Bachelor of Science fokozatot jelentősen változik attól függően, hogy a felsőoktatási intézmény és az ország, ahol az egyén életét. A növekedés az online kurzus lehetőséget tette diploma megszerzése gazdaságosabb.

Hallgatókat a főiskolai diplomát orvosbiológiai mérnöki jellemzően továbbra is a mester- vagy doktori programok. Hogy a diákok választhatnak, hogy folytassa a diplomáját, vagy belépni a munkaerőpiacra, hogy sok izgalmas karrier utak nyitva állnak számukra. Ezek karrierje akár kutatási vagy ipari orientált. A kutatók információkat gyűjt, és új ötleteket, hogy megoldja a problémákat kapcsolatos orvosbiológiai mérnöki. Az ipar részéről alkalmazását célozza az új kutatási és amivel ez a valóság.

A küldetést egy Bachelor of Science fokozatot könnyedén kezdeni az interneten.Ha úgy gondolja, orvosbiológiai mérnöki a helyes út az Ön számára, keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BSc
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
  • Orvosbiológiai mérnök
Szakirányok
  • Egészségügy (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum