Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Természettudományi Alapképzések  (BSc) Programok ban ben Egészségügyi menedzsment 2023

17 BSc Programok ban ben Egészségügyi menedzsment 2023

Áttekintés

Megszerezte a Bachelor of Science (BSc) lehet egy monumentális eredmény, hogy változások során egy diák életét. Mindössze három-öt év, az egyének végzős oktatási hogy meg kell találni a karrier, ami kifizetődő, teljesítése, és pénzügyileg megbízható.

Mi a BSc Healthcare Management? Ez a szak a diákok az alapvető üzleti és egészségpolitikai tudás, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a munka a vezetői pozíciókat egy egészségügyi környezetben. Tanfolyamok e program keretében olyan témákkal, mint a számvitel, egészségügyi közgazdaságtan, emberi erőforrás menedzsment, alapjait vezetés és irányítás, és az irányt és a koordináció az egészségügyi szolgáltatásokat.

Fogadása Bachelor of Science in Healthcare Management is sok előnnyel a diplomások, hogy ez egy programot érdemes folytatni.Az egyének kapják meg a szükséges tudást és tapasztalatot kell excel a munkahelyen ugyanakkor javítja a készségeket, mint az olvasás, az írás, a kritikai gondolkodás és a kommunikációs, amelyek mindegyike teszi őket a kívánatos eszköz alkalmazója.

Az ára keresni egy főiskolai diplomát egészségügyi menedzsment is sokat változhat, és számos tényezőtől függ, mint például a helyét az iskola, és az időt a diák tudja koncentrálni a tanulmányaikat. Emiatt a diákok azt tanácsolják, hogy kapcsolatba esetleges iskolákban folyó oktatást információkat.

Azok, akik végzős BSc Healthcare Management lehet elhelyezkedni sok különböző beállításokat dolgozik igazgatók, felügyelők, és a vezetők a kórházak, klinikák, hosszú távú ellátás központok, szanatóriumok, és orvosi rendelők. A kiváló megértése az üzleti és az egészségügyi szolgálatok világon, diplomások esetében is működik a biztosítótársaságok vagy a gyógyszeriparban.

Sok iskola kínál rugalmas tanulási lehetőségek, mint például az online vagy részmunkaidőben osztályok, így a kereső a diplomát történhet egy időben és helyen, hogy kényelmes Önnek. Ha azt szeretné, hogy elkezdjük a mértéke, keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BSc
  • Egészségügy
  • Egészségügyi tanulmányok
  • Egészségügyi menedzsment
Szakirányok
  • Egészségügy (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum