Keystone logo

Szűrők

  • BSc
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Egészségügy
  • Boston
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Egészségügy (0)Energiatanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)Nyelvek (0)Neveléstan (0)Sport és testmozgás tanulmányok (0)Természettudományok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BSc Programok ban ben Diagnosztikai képalkotás ban ben Boston, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Popular study format

BSc Programok ban ben Diagnosztikai képalkotás

Mivel a főváros, Massachusetts, Boston nagyon nagyvárosi és otthon több mint 6 millió ember. Ez a központ az oktatás több mint 100 főiskola és egyetem részt venni.

A képalkotó diagnosztikával foglalkozó hallgató logikát és problémamegoldó készségeket tanulhat. A kurzusnak gyakorlati tapasztalatot és kutatást is magában kell foglalnia. A különféle feladatokon keresztül a tudósok többet tanulhatnak az emberi testről és a képfeldolgozásról.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Bachelor of Science program ideális az egyének, akik keresik, hogy növeljék a tapasztalat és tudás egy adott területen. Úgy döntött, hogy keres egy BSc segíthet a diákok megtalálják beteljesítő és szakmai karrier Érettségi után.