Keystone logo

4 BA Programok ban ben Egészségügy Sport és edzésgyógyászat 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Egészségügy
  • Sport és edzésgyógyászat
Szakirányok
  • Egészségügy (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BA Programok ban ben Egészségügy Sport és edzésgyógyászat

Végzős főiskolai diplomát továbbra is cél a sok diák elvégzése után a középiskolát, valamint a felnőttek, akik szeretnének előre pályafutásuk. Az ilyen mértékű lehet venni, mindössze három év alatt fejezik be, vagy amíg öt. Ezek a fokozatok szerzett főiskolai és egyetemi szerte a világon.

Mi a BA Sporttudományi? Sporttudományi a tanulmány a mozgás, fitness, a táplálkozás és a wellness. A program résztvevői általában tanulni tanfolyamok anatómia, élettan, kémia, sport pszichológia, a testmozgás tudományát, coaching dinamika, sportjog és az üzleti fitness. A diákok is szert szakértelem az egészségügy területén, a wellness, a táplálkozás és a fizikai állóképesség. Attól függően, hogy a kamat, a program résztvevői összpontosítani edzés, edzés, fitness, vagy a táplálkozás és a képzés a sportolók.

Azok, akik egy teljes programot a sport tudomány általában elhagyják a létfontosságú szakértelemmel, ahogyan az emberi test a vonatok és mindig fitt.Pályakezdő a sporttudomány program is része lehet egy milliárd dolláros iparág sport, fitness és a testmozgás tudományát, amely folyamatosan növekszik.

Képzési költségeit a program ezen a területen terjedhet attól függően, a különböző tényezők. A helyét az iskola, a tanulmányi követelmények és a tartózkodási hossza befolyásolhatja a program költségeit.

Emberek, akik diplomához a sporttudományi van válogatott pályára az egészségügyi és fitness ipar lehet választani. Néhány diplomások be a fitness ipar egyre személyi edzők. Mások dönthetnek úgy, hogy bemegy coaching és a munka a kollegiális és szakmai sport számára. Egy másik lehetséges karrier területén az ilyen mértékű tartalmaz egy sport menedzsment útvonal belül hivatásos sportszervezeteket.

Ha abban a reményben, hogy megkezdi a karrier sporttudományi, érdemes elindítani vevő osztályok a lehető leghamarabb.Ha szeretne többet megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.