Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 15 Részidő Associate of Applied Science-ek  (Alkalmazott tudományos munkatárs) Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

15 Részidő Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Áttekintés

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az Alkalmazott Tudományi szakok munkatársai lehetővé teszik a tanulók számára, hogy koncentráljanak bizonyos tanulmányi területekre. A diploma megszerzése után gyakran egyedülállóan alkalmas arra, hogy a belépő szintű pozíciókban teljes munkaidőben kezdjen munkájukat a választott területeken.

A részmunkaidős tanulás lehetővé teszi a diploma vagy képesítés megszerzését akkor is, ha nem tud teljes munkaidőben iskolába járni. Az ember saját tempójában tanulhat, fokozatosan gyűjtve a krediteket, amelyek beszámítanak a végső minősítésbe.

Olvass tovább

Szűrők

  • Alkalmazott tudományos munkatárs
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Részidő
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány
  • Egészségügy
  • Környezetvédelmi tanulmányok Neveléstan Sport Technológiai tanulmányok Természettudományok Társadalomtudományok Életvezetési készségek
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum