Keystone logo

1 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Egészségügy Sürgősségi medicina Mentőápoló ban ben Tacoma, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Alkalmazott tudományos munkatárs
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Egészségügy
  • Sürgősségi medicina
  • Mentőápoló
Szakirányok
  • Egészségügy (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Popular education type

Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Egészségügy Sürgősségi medicina Mentőápoló

Tacoma egy város Washington állam, hogy van egy gyönyörű kilátás nyílik Puget Sound. A város közelsége nagyobb Seattle, de még mindig van egy kisváros érzi, mint más városok az Egyesült Államokban. Tacoma ismert jól ismert a szellemi kultúra.

Mi az az EMT?
Az EMT a sürgősségi egészségügyi technikus rövidítése. Az EMT egy képzett szakember, aki sürgősségi egészségügyi ellátást nyújt a rászoruló betegeknek. Az EMT-k alapvető életfenntartást biztosítanak, amely magában foglalja az újraélesztést és az AED (automatizált külső defibrillátor) használatát. Ezenkívül képzettek a páciens állapotának felmérésére, valamint a sérülések és betegségek kezelésében. Az EMT-k gyakran az első reagálók a vészhelyzet helyszínén, és létfontosságú szerepet játszanak a betegek ellátásában.

Hogyan lehetek EMT-s?
Azok, akik EMT-vé szeretnének válni, számos közösségi főiskolán és műszaki iskolában találhatnak programot. Az EMT fokozatok egyetemi és alapképzési szinten is elérhetőek. Az EMT társult képzési programja általában két évig tart, míg az alapképzési program négy évig tart. Az EMT-knek akkreditált képzési programot kell teljesíteniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a minősítésre.

Mit fogok tanulni az EMT diplomám alatt?
Az EMT képzési programok számos témát fednek le, beleértve az anatómiát, fiziológiát, sürgősségi orvosi eljárásokat és farmakológiát. Az EMT-programokban részt vevő hallgatók a betegek értékeléséről, az életjelekről és a betegekkel és családjaikkal való hatékony kommunikációról is tanulnak.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az Alkalmazott Tudományi szakok munkatársai lehetővé teszik a tanulók számára, hogy koncentráljanak bizonyos tanulmányi területekre. A diploma megszerzése után gyakran egyedülállóan alkalmas arra, hogy a belépő szintű pozíciókban teljes munkaidőben kezdjen munkájukat a választott területeken.