Keystone logo

21 Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Egészségügy Szakápolástan Ápolástan 2024

Szűrők

Szűrők

  • Alkalmazott tudományos munkatárs
  • Egészségügy
  • Szakápolástan
  • Ápolástan
Szakirányok
  • Egészségügy (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Alkalmazott tudományos munkatárs Programok ban ben Egészségügy Szakápolástan Ápolástan

Úgy tervezték, hogy a hallgatók speciális ismerete alapvető kompetenciák egy adott területen, asszociációs fokozatok kiváló választás azok számára a diákok, akik szeretnének bejutni egy szakterületen, csak két éves tanulmányi. A társult fokozatok alapul szolgálhatnak a jövőbeli továbbképzés és a szakmai fejlődés számára.

Mi az Applied Science alkalmazottja az ápolásban? Ez a fajta program megkönnyíti a diákokat, hogy a nagy kereslet és a növekvő terület részét képezzék. A hallgatók jellemzően megtanulják a betegellátás alapvető elemeit, beleértve a holisztikus ellátást, amely figyelembe veszi a pszichológiai, szellemi, fizikai és kulturális igényeket, az együttérző gondosságot, a biztonságos és hatékony módszertant, az együttműködésen alapuló interdiszciplináris környezetvédelmi munkát, a kommunikáció elősegítését, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatokat és az eredményeket a betegek gondozásának és egészségének javítására, az elszámoltathatóságra, valamint az ápolással kapcsolatos jogi, szabályozási és etikai elvekre.

Az alkalmazott ápolói tudományi alkalmazottakkal pozitívan hathat mások életére. Nagyon jól tájékozott csapat létfontosságú elemévé válik, amely a betegek egészségére összpontosul. Nagy kereslet mellett a világ minden tájáról lehetőség nyílik a foglalkoztatásra.

Az alkalmazott tudományos kapcsolattartó végzettség országonként és intézményenként változik. Az iskolák kutatása segít abban, hogy értékelje a programhoz kapcsolódó költségeket, amikor meghatározza, melyiket válasszuk.

Az ösztöndíjasú végzettséggel rendelkezőknek megfelelő képesítéssel kell rendelkezniük ahhoz, hogy regisztrált nővér legyen. A regisztrált nővérek különböző körülmények között dolgoznak, és széles körű ellátás áll rendelkezésre, amelyet a nővér az érettségi után nyújt. Lehetőségük van arra, hogy érdekeiket egy megfelelő területen követhessék. Az ápolónák számos speciális területen szükségesek, beleértve a sürgősségi ellátást, az akut gondozást, a geriátria és a gyermekgyógyászatot, hogy néhányat említsünk. Az ápolók kórházakban, orvosi rendelőkben, klinikákon és otthoni egészségügyi intézményekben dolgoznak.

Számos egyetemi intézmény nyújt ápolási programokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.