Keystone logo

5 Bachelor Programok ban ben Egészségügy Sport és edzésgyógyászat 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • Egészségügy
  • Sport és edzésgyógyászat
Szakirányok
  • Egészségügy (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Egészségügy Sport és edzésgyógyászat

Megszerezte a diplomát lehet a betetőzése 3-4 év kemény munka és tanulás. A kitüntetést vezethet hihetetlen karrier lehetőségeket, valamint a lehetőséget, hogy több pénzt keresni egy életen át.

Lehet, hogy azt kérdezi, hogy mi van egy Bachelor Sporttudományi? Ez a szak segít a diákok megtanulják, hogyan kell dolgozni a sportolók érdekében, hogy javítsák a sportteljesítményt. A diákok ebben a szak, hogy osztályok gyakorlása tudomány, a biomechanika, az anatómia és élettan, motoros fejlődés, atlétikai képzés, sport menedzsment, vezetés és a motiváció, és a sport coaching.

Hallgatókat a főiskolai diplomát sporttudományi gyakran nagyon szervezett és hajtott, és nőttek a vezetői képességek, hogy motiválja a sportolók a munka és a vonat a legjobb.

Az ára, hogy keresni egy Bachelor Sporttudományi változik minden diák, mint minden iskola és egyedi program egyedülálló.Diákok találják meg a tanulmányi program teljes mértékben a kapcsolatot az iskolai annak érdekében, hogy tisztában van a pénzügyi felelősség, hogy milyen mértékben.

Azok, akik keresik a Bachelor Sporttudományi talál munkalehetőséget a különböző beállításokat és kapacitás. Pályakezdő dönthet úgy, hogy a munka, mint atlétikai edzők főiskolai, egyetemi, vagy szakmai sportlétesítmények, akkor működhet, mint a fizikai vagy foglalkozási terapeuták a kórházakban vagy klinikákon, vagy dönthet úgy, hogy a munka, mint fitness vezetők atlétikai létesítmények és a gimnáziumok. Egyéb diplomások dönthet úgy, hogy visszatér az iskolába, és keresni a mester fokozatot érdekében, hogy elősegítsék a tapasztalataikra alapozva, és növeli a szakmai lehetőségeket.

Ha van egy szenvedélye a sport és mások tanítása, megszerezte a Bachelor Sporttudományi lehet a helyes tudományos program az Ön számára. Lehet elkezdeni a fokozatot azonnal.Egyszerűen keressen alábbi program, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.