Keystone logo

7 Bachelor Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia Foglalkozásterápia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • Egészségügy
  • Fizioterápia
  • Foglalkozásterápia
Szakirányok
  • Egészségügy (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia Foglalkozásterápia

Bachelor 's fok kapnak után körülbelül négy év tanulás, és a tanulók javát által jelentősen bővül a pályaválasztás. Ez tipikusan mintegy 40 főiskolai képzés, de ez a szám változhat attól függően, hogy az iskola és a tárgykörben.

De mi az a Bachelor Foglalkozásterápia? Foglalkozási terapeuták megtanul dolgozni a különböző emberek, akik szenvedtek visszaesés vagy trauma az életükben. A betegek között lehet a gyermekek, akiknek problémái tanulás idősebb felnőttek, akik baleset vagy szélütés. A hallgató gyakran tanulmányozza fizikai szempontból az emberi test, valamint a mentális egészség. Tanfolyamok lehetnek anatómia, élettan és a biológia, valamint a pszichológia és a szociológia.

A hallgató a foglalkozási terápia gyakran tanul sok értékes életvezetési. Megtanulnak dolgozni, mint egy csapat tagjaként más szakemberek, mint a gyógytornászok és nővérek.Türelmesen hallgatta, és megfigyeljük az emberek más értékes képzési ismeretek, hiszen jellemzően a gondos megfigyelés, hogy a terapeuták értékeli a betegek és fejlesztése fejlesztésére vonatkozó terveit életüket.

Az beszerzésének költsége a bachelor 's diplomát ezen a területen változik, mivel sok iskola található szerte a világon, akinek a tandíj lehet teljesen más. Egy a kutatás és a kapcsolatfelvétel az iskolák érdekes segíthet meghatározni a teljes költség.

Foglalkozási terapeuták általában óriási karrierlehetőségek szerte a világon, dolgozó gyerekek, felnőttek és az idősek. Ezen belül három csoportot lehet segíteni az embereknek talpra fizikai betegségek, mentális zavarok, az életet megváltoztató hozzászokást, vagy ezek kombinációja. A terapeuták is alkalmazhatjuk sok különböző beállításokat, mint például kórházak, drogrehabilitációs központok, mentális rehabilitációs központok, fizikai rehabilitáció központok, iskolák, gyógypedagógiai központok, ápolási otthonokban, illetve magánpraxist.

Az ilyen mértékű is szerzett ellátó osztályok teljes vagy részmunkaidőben, az osztályban, vagy az interneten. Találni egy iskola, hogy jól illeszkedik az Ön igényeinek, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.