Keystone logo

14 Bachelor Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia Fizikoterápia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • Egészségügy
  • Fizioterápia
  • Fizikoterápia
Szakirányok
  • Egészségügy (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Egészségügy Fizioterápia Fizikoterápia

A főiskolai diplomát egy egyetemi diploma által odaítélt egyetemi befejezésekor a 3-7 évig tartó oktatási program. Ez a diploma képesítés magát, de az is folytatásához szükséges magasabb minősítések.

Mi a Bachelor testmozgással? A szakértő a testmozgást a tudományos és gyakorlati ismereteket az egészség, a wellness és a fizikai állóképesség a maguk és mások munka révén számos különböző területeken. A diploma fizikai aktivitás lesz szükség tanfolyamok, amely a tanulmány a legkülönfélébb témákban. Ezek közé tartozik az anatómia, élettan és a kapcsolódó tudományok, a táplálkozás, az emberi fejlődés, sőt pszichológiai tudományok, mint például a szociológia és a szexualitás.

A főiskolai diplomát testmozgás egy nagyon rugalmas minősítést. Egy ilyen mértékű lehetővé teszi, hogy csinál egy különböző munkákat a különböző iparágakban.A képesítés egészség és fitness lehet használni az orvosi, oktatási vagy gyakorlati kapacitás.

Mivel a költségek oktatási programok is sokat változhat, számos tényezőtől függően és a változók, ez egy jó ötlet, hogy végezzen kutatást kiválasztása előtt oktatási programot a diplomát. Vegye fel a kapcsolatot az iskola a választás külön díjat információkat.

Szakmailag, hogy valaki egy főiskolai diplomát testmozgás számos karrier lehetőségeket. Az oktatás területén, ez a háttér lehetővé tette számára, hogy legyen egy iskolai sport csapat edzője, a tanár testnevelés vagy egy általános egészség és wellness pedagógus. A magánszektorban, az egyik talán adja meg a fitness ipar, dolgozó tornatermek vagy hasonló létesítmények, vagy eladják a szolgáltatásokat, mint személyi edző vagy táplálkozási tanácsadó szakosodott egyik az egészségügy területén, vagy más.

Ha tanulni szeretne a fizikai aktivitás egy iskolában, vagy hogy egy online tanfolyam, nem a kutatás.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.