Keystone logo

37 Bachelor Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • Egészségügy
  • Egészségügyi technológia
Szakirányok
  • Egészségügy (37)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Egészségügy Egészségügyi technológia

Alapképzési szakok jellemzően négy év teljes munkaidős, egyetemi tanulmány. Két olyan év közé tartozik az általános oktatási követelmények, majd két évvel összpontosító konkrét tárgy vagy témakör. Mértéke általában szükség van a diákok azzal az óhajjal, hogy adjon meg egy diplomás szak.

Mi a Bachelor Medical Technology? Ez a program bemutatja a szükséges készségeket, hogy végezzen laboratóriumi munka szerológiai, kémia, vér banktechnika, és bakteriológiai. Annak megértése, ezek a képességek elengedhetetlen dolgozó egészségügyi laboratóriumok. A diákok ebben a programban általában vennie tanfolyamok, mint a klinikai mikrobiológia, statisztikai alkalmazások szerves kémia, klinikai biokémiai, junior klinikai gyakorlat és a klinikai hematológia.

Orvosi technológia megköveteli pontosságot és egy éles szem a részleteket.Az előnyök megszerezte a diplomát ezen a területen is élezése azokat a képességeket és új tulajdonságokat, amelyek javíthatják az egyik 's szakmai és a magánélet. Ezek lehetnek írásbeli és szóbeli kommunikációs képességek, szervezeti tehetségek, és az interperszonális kapcsolati készségeket.

Több száz egyetemek a világ kínál bachelor szakok. A költségek kereső mértéke függ, ha úgy dönt, hogy tanulmányozza, és a program hosszát. Győződjön meg arról, hogy a kutatás a programot és a kapcsolódó díjakat, mielőtt beiratkozott.

Sok diplomások orvostechnológiai főiskolai szak elhelyezkedni a különböző beállításokat, mint például a magánklinikák, kórházi laboratóriumok, orvosi rendelők, önkormányzati egészségügyi laboratóriumok és egyéb egészségügyi intézményekben. Gyakori karrierje közé radiológusok, ultrahangos szakemberek, és a klinikai laboratóriumi szakemberek.Néhány ember úgy dönt, hogy folytassa a foglalkoztatás kapcsolódó tudományágak, beleértve a kutatást, kriminalisztika, vagy a közegészségügy. Mások úgy dönt, hogy további egyetemi tanulmányait beiratkozott egy speciális szak.

A népszerű a szak, egyre több egyetem kínál a lehetőséget, hogy beiratkozik a főiskolai szakon az internet alapú modulokat. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskola az Ön számára, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.