Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Bachelor Programok ban ben Biokémia 2023

1 Bachelor Programok ban ben Biokémia 2023

Áttekintés

A főiskolai 's diplomát szerzett beiratkozott és alkatrészek egy egyetemi programra. Ez a folyamat magában foglalja a tanuló egy adott területen tudósok a művészet és a tudomány. Megszerezte a bachelor 's diplomát jellemzően 3-4 év.

Mi a Bachelor biokémia? Az osztályok meg kell, hogy keresni ezt mértékben összpontosít kémia és biológia. Az általános hangsúly a biokémia foglalkozik tanulmányozása molekuláris szinten az élő szervezetekre. Ez az alapja minden tanfolyam kapcsolatos kereseti mértékét. A diákok fogja tapasztalni, hogyan élő szervezetek működéséhez és milyen célokra. Természetesen alanyok általában tartalmazzák a genetika, ökológia, sejtbiológia, a fiziológia, a botanika és a tengeri biológia. Különböző típusú tudományok borítják annak érdekében, hogy a diákok egy általános értelmezése a fegyelem.

Az előnyök a kereső a Bachelor diplomát biokémia közé, amelyek a szakértelem, ami gyakran vezet fokozott munkalehetőségek és magasabb fizetés.

Tandíj kapcsolatos költségek diploma megszerzése függően különböznek az egyetem még nem vett részt. Változó helyszíneken és a távolság programok állnak rendelkezésre, hogy valóban függ az adott intézmény, ahol beiratkozik.
A lehetőségek kapcsolódó megszerezte a Bachelor diplomát biokémia lehetnek pályára az egészségügyi ellátás és a kutatás. Az egyik legnépszerűbb pályaválasztás a diplomások egészségügyi tudomány. Egészségügy tudósok hasznosítani tudásukat biokémia klinikai szinten annak érdekében, hogy elemezzék a testfolyadékok betegeknél hogy diagnózisok és kezelések. Te is lehetsz analitikus vegyész, aki részt vesz a kábítószer-fejlesztés, minőség-ellenőrzés, illetve toxikológiai. Egyéb lehetőségek közé egyre kutatója, törvényszéki tudós, vagy klinikai kutatási munkatárs.
Most, hogy 're tisztában egyes részleteket illetően kapok egy biokémiai mértékben, hogy ' s ideje, hogy egy programot, amely megfelel az Ön igényeinek. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Bachelor
  • Egészségügy
  • Orvosbiológiai tanulmányok
  • Biokémia
Szakirányok
  • Egészségügy (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum