Egyetemi program: Az ápolói szak

Általános információk

Program leírás

Az ápoló őrnagy

A Texas A

124449_doctors-2607295_960_720.jpg

StockSnap / Pixabay

Az Ápolási Főiskola három alapképzési pályát és három mesterképzési programot kínál.

A hagyományos BSN pálya azoknak a hallgatóknak szól, akik két évig elõfeltételt képeztek a Texas A-ból

A második fokozatú BSN pálya egy 15 hónapos, felgyorsított program azok számára, akik már megszerezték a főiskolai diplomát a nem ápolási területen. A sáv tradicionális, személyes útmutatást, valamint szimulációs tevékenységeket, klinikai tapasztalatokat, csapattanítást és előadások videokonferenciáját használja. Ezt a lehetőséget a Bryan / College Station és a Round Rock egyetemen kínálják.

Az RN-to-BSN pálya azok számára készült, akik már regisztrált nővér képzettségű nővérek, akik alapképzettséget szeretnének szerezni. Az RN-to-BSN pályázóknak, akik diplomájukat LVN-RN vagy mentős híd-program vagy diplomamunka révén végezték el, legalább 35 átruházható kredittel kell rendelkezniük programjában a jelentkezéshez. Ez az opció teljes és részidős tanfolyamok esetén elérhető, és teljes egészében online elérhető.

Az MSN-Nursing Education program arra készteti a diplomásokat, hogy az oktatás elveit alkalmazzák az oktató szerepében a különféle beteggondozási helyzetekben és a felsőoktatási intézményekben egy 36 órás tanterv kitöltése révén. A NURS 653 Advanced Health Assessment elvégzésekor a hallgatóktól elvárják, hogy két különálló egyetemi klinikai tapasztalaton vegyenek részt, összesen 45 órán keresztül, hogy teljesítsék a kurzus klinikai céljait, amint azt az Amerikai Ápolói Főiskolák Szövetsége bármilyen MSN fokozattal meghatározza. . Ezt a lehetőséget elsősorban online kínálják, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy egyensúlyba hozzák a karriert, a családot és az egyéb feladatokat, miközben továbbtanulják.

Az MSN-Family Nurse Practitioner program arra készíti a diplomások gyakorlását, hogy alapellátási szolgáltatókként működjenek az ügyfelek széles körében, miközben az egészségfejlesztésre, a kockázatok csökkentésére, a betegségmegelőzésre és a betegségkezelésre összpontosítanak egy 36 órás tanterv kitöltésével. A NURS 653 Advanced Health Assessment elvégzésekor a hallgatóktól elvárják, hogy két különálló egyetemi klinikai tapasztalaton vegyenek részt, összesen 45 órán keresztül, hogy teljesítsék a kurzus klinikai céljait, amint azt az Amerikai Ápolói Főiskolák Szövetsége bármilyen MSN fokozattal meghatározza. . Ez egy hibrid program, a kurzusok nagy részét online szállítják.

Az MSN-Forensic Nursing program arra készteti a hallgatókat, hogy vigyázzanak az áldozatokra és az elkövetőkre traumás események vagy bűncselekmények miatt, amelyek traumát vagy halált eredményeznek. Betegeik gondozása mellett a traumatikus eseményhez vagy bűncselekményhez kapcsolódó igazságügyi bizonyítékok megfigyeléséért, felismeréséért, összegyűjtéséért és dokumentálásáért felelősek lesznek a későbbi polgári vagy büntetőjogi eljárás során történő felhasználás céljából egy 36 órás tanterv alapján. A hallgatókat arra kérik, hogy jöjjenek a Bryan-College Station campusba tájékozódás és korlátozott számú osztálytevékenység céljából. A NURS 653 Advanced Health Assessment elvégzésekor a hallgatóktól elvárják, hogy két különálló egyetemi klinikai tapasztalaton vegyenek részt, összesen 45 órán keresztül, hogy teljesítsék a kurzus klinikai céljait, amint azt az Amerikai Ápolói Főiskolák Szövetsége bármilyen MSN fokozattal meghatározza. .

Mit akarsz tenni az ápolással?

Regisztrált ápoló, ápolóképzés, ápolónő, kriminalisztikai ápoló és még sok más.

Ne feledje: az őrnagyod nem egyenlő a karrierjével! Ha további ötleteket szeretne kapni az oktatás működéséről, beszéljen a saját karrier tanácsadójával.

Ösztöndíj lehetőségek

  • Elnöki ösztöndíj: Teljes munkaidős tandíjat és díjakat fizet 4 évig, először teljes munkaidős gólya mellett
  • Eagle Elite ösztöndíj: 3000 dollárt fizet évente, legfeljebb 4 évig
  • Átigazolási ösztöndíj: 2000 dollárt fizet évente, legfeljebb 2 évig
  • Adományozói ösztöndíjak: A TAMUT különféle adományozói ösztöndíjakat TAMUT oda a folyamatos hallgatók számára, érdemük alapján. Ezek az ösztöndíjak évente 250 és 2000 dollár között mozognak.
  • A teljes körűen felvételt kérő, nemzetközi hallgatók, akiknek legalább 2,5 vagy 980 SAT beérkező GPA-je van, pályázhatnak a globális örökség ösztöndíjára. A globális örökség ösztöndíja Texasban
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and reward ... Tovább

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and rewarding educational experiences through quality teaching, scholarship, student support services, co-curricular programming, research, and service. Kevesebb